Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Latest topics
» Hiddenlight
Polak Péter ( Péter Ezredes ) EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
Polak Péter ( Péter Ezredes ) EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
Polak Péter ( Péter Ezredes ) EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
Polak Péter ( Péter Ezredes ) EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
Polak Péter ( Péter Ezredes ) EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
Polak Péter ( Péter Ezredes ) EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
Polak Péter ( Péter Ezredes ) EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
Polak Péter ( Péter Ezredes ) EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
Polak Péter ( Péter Ezredes ) EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
Polak Péter ( Péter Ezredes ) EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szer. Aug. 14, 2019 9:19 pm-kor volt itt.
Linkek

free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
Chat Box

You are not connected. Please login or register

Polak Péter ( Péter Ezredes )

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Polak Péter ( Péter Ezredes ) Empty Polak Péter ( Péter Ezredes ) on Vas. Dec. 25, 2011 4:55 pm

Péter Ezredes

Péter Ezredes
Faj: Ember
Nem: Férfi
Név: Polák Péter
Becenév: Péter Ezredes
Születési dátum: 2165. Szeptember 7
Születési hely: Győr
Rang: Ezredes
Foglalkozás vagy volt foglalkozása: Iskola töltelék
Külső és belső jellem: 190 cm magas, ritkás hajú igazi katona típus. Szereti maga körül a rendet. Ha az ő csapatában vagy, akkor nagy esély van a nyerésre, főleg ha szót fogadsz. Egyik érdekes jelleme, hogy mindenkivel barátságban van és fellelkesít bárkit.

Győrben születtem, jó anyagi viszonyok mellett. Az iskolában jól tanultam és emellett kiváló sport eredményeket értem el. Egy katonai toborzón ismerkedtem meg jobban a hadsereggel, mivel kötelező sorkatonaság volt Magyarországon így katona lettem. Valamit láthattak bennem, mert azóta ezredes vagyok, amit kemény munkával értem el. Nem csak a fizikailag készültem fel, hanem szellemileg is. Több egységben szolgáltam és rengeteg csapatot vezettem és hoztam haza a csatákból. Több titkos küldetésen vettem részt és jó eredményt produkáltam. Feladatom, hogy az idegeneket kiirtsam a föld bolygóról.

Csapatommal éppen szervezkedtünk, amikor kimenekítettük az embereket a földről. Több felszállóhelyről gondoskodtunk szerte az országban. Ekkor az Egyesült Államok is rendszerint dolgozott a terven. Én maradtam az egyik bázison és az osztagommal szerveztük meg a felszállóhely védelmét. Rendszerint az irodámban voltam és néztem a monitorjaimat. Amikor jött az idegenek első hulláma, amitől sok emberem halt meg. Öt perc kell, ahhoz, hogy az utolsó űrhajó is felszálljon. A maradék csapatommal körül zártuk az utolsó civil szállító hajót. Nem csak civileket szállítottunk. Voltak közöttük katonák is. Végül is mindenki megmenekült, de az egyik mesterlövészemet elveszítettem. A tetőn nyírták ki a rohadékok. A Többiekkel egy kisebb hajóval menekültünk el. A Gateway-re érdemesnek láttak ,hogy felvegyenek, mivel a maroknyi osztagommal az utolsó civil hajót is eljuttattuk az űrbe. Nem az én érdemem volt, hanem a csapatomé és főleg a mesterlövészemé.

Visszatérve a pályámról.
Egy igazi küldetésben vettünk részt, amin a Pilisben lévő hegységet kellett megőriznünk. Itt szedtem fel az két legjobb mesterlövészemet, Nagy Alexot, aki több profi érdemet kapott pályafutásán. De nem csak őt emelném ki, hanem Tóth Tamás őrmestert, aki szintén jó lövész volt. Persze a bajnokságon csak a második helyezett lett, Alex után. Nos a Pilisben őrködtünk, amit jelenleg, most is őriznek az emberek ,persze titokban. Ez bizalmas információ. Úgy kezeljétek kérlek. Két teherautónyi katonám állt rendelkezésre. A két mesterlövész, akkor a csapda készítő a nehéz tüzér, a robbantás szakértő, az orvos és akik csak őrködni jöttek. Egy parancsot kaptunk felső körökből, hogy védjük a Pilist. Tartottuk is, amíg meg nem jelentek bizonyos terroristák. Sajnos ezt a szót kell alkalmaznom, mivel maszk takarta az arcukat. Az erdőben megbújva gerilla harcot folytattak. Szerencsére a katonáim jól beásták magukat a földbe. A két aduászomat pedig vadászatra küldte. Alex és Tamás szépen leszedte a környéken lévő behatolókat, akik ellenségesen közeledtek. " Persze, hogy ellenségesen. Akinek fegyver van a kezében, gondolom nem egy pálinkára jött be hozzánk." A Dzsókeremet pedig a robbantás szakértő játszotta. " Hogy miért Dzsóker? A Dzsóker bármilyen lap lehet. Ugyan így a robbantás szakártő, a környékbeli erdőben csapdákat készített, ami meglepetést okozott az ellenség soraiban. " A Pilist sokáig tartottuk. Egy maréknyi emberrel. Az őrök pedig csak díszek voltak, a babérokat a két mesterlövész és a robbantás szakértő vitte. Büszke is vagyok rájuk a mai napig. Igazi kemény legények. Furcsa hogy a határon hogyan tudnak be juttni ezek a terroristák. Erről tenni is akartam.Sportban az ökölvívásban jeleskedtem, sorra nyertem a katonai bajnokságokon. Asztalomon most is ott áll az egyik trófeám. Szabad időm kevés van, ami pedig van, azt a családommal töltöm. Van egy gyönyörű feleségem és három gyerekem. Kettő fiú, egy lány. Remélem egy boldog otthont tudok nekik biztosítani a jövőben, ami idegen mentes. Szent célom, hogy a bolygónkat megtisztítsuk a fertőzéstől.
Ebben segít nekem az én különleges osztagom, akiket bármikor felbérelhetek

Folytatása következik.

Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.