Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Latest topics
» Hiddenlight
Szabad területek EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
Szabad területek EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
Szabad területek EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
Szabad területek EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
Szabad területek EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
Szabad területek EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
Szabad területek EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
Szabad területek EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
Szabad területek EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
Szabad területek EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szer. Aug. 14, 2019 9:19 pm-kor volt itt.
Linkek

free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
Chat Box

You are not connected. Please login or register

Szabad területek

Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Go down  Üzenet [1 / 2 oldal]

1Szabad területek Empty Szabad területek on Hétf. Dec. 19, 2011 7:51 pm

avpwar

avpwar
Admin
Szabad területek Zoldma10

A bolygón a lakosság nagy része városokba és lakótelepekbe tömörül. Nem csoda. Nagy részük földi menekült.
Jelentős szárazföldi területek vannak parlagon. Nyílt puszták, erdők, mocsaras területek. Nagy részük magán tulajdonban van, bár nem igazán foglalkoznak velük. Gazdagabb emberek jelentős része régi viktoriánus korihoz hasonló magán gazdaságokat tart fent. Így jelentős bírtok rendszerek alakultak ki a bolygón.
Tengerek és óceánokat pedig a mai űrkorban nem igazán aknázzák ki.

Idegenek nem is, de jelentős veszélyes állatállomány lehet a bolygó kevésbé lakott részén. Magán állatkertekből elszabadult lények vagy szabotőrök révén.


_________________
Ő neked csak egyszerűen mélységes világegyetemi rektor és fővezér!
A legnagyobb Ő!
Szabad területek Rantge12
https://avpwar.hungarianforum.com

2Szabad területek Empty Re: Szabad területek on Kedd Dec. 20, 2011 12:53 pm

Anita Cuccsy

Anita Cuccsy
Könnyed, lassú ügetésben haladt előre. Ahogy haladt a távolban egy őrbódé és egy sorompó lett látható. Oda érve Anita finoman meghúzta a kantárszárat, mire Garibaldi megállt. Láthatóan nagyon álmos volt az őr, így Anita megpróbálta átverni.
- Jó estét. Hivatalos ügyben vagyok itt, meghívtak. Ezért is van nálam fegyver. És most azt javaslom engedjen tovább, hacsak nem akar ellent mondani a felettesének.
Mondta igen határozott hangnemben. Mintha igazat mondana. Garibaldi lehajtotta fejét és a kutya irányában kezdett el szaglászni, megpróbált barátkozni vele.
Remélem elég fáradt ahhoz, hogy bevegye a kis füllentésem. Ha nem, akkor másképp kell bejutni. Elvégre ha már itt vagyok, nem fogok csak úgy elmenni.
Gondolta magában Anita.

3Szabad területek Empty Re: Szabad területek on Kedd Dec. 20, 2011 5:27 pm

W.B.

W.B.
Az őrnek elkezd rezegni a rádió adója. Felveszi. Kissé túl hangos. Így azonnal hallani lehet, mint mond az illető a vonal túl oldalán. Csupán csak a gond, hogy nem angolul, így nem érthető. Kis szóváltás után visszacsúsztatja a zsebébe.
- Menjen! Már várják az állat barlangja előtt. Azaz átkozott robbanás és a tűzpárbaj a szomszédos birtokon még ingerlékenyebbé tette a szörnyet. – Ezzel felengedte a sorompót.
A kutya ingerülten kezd ugatni a birtok belseje felé. Egy könnyed impulzus sorozat majd egy mély üvöltés szál a birtok erdejéből. Némi dörömbölés, ismét egy sorozat, majd emberi kiáltások.
- Úgy tűnik éhes a „kicsike”. Hála égnek, hogy csak egy állat…


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

4Szabad területek Empty Re: Szabad területek on Kedd Dec. 20, 2011 5:48 pm

Anita Cuccsy

Anita Cuccsy
Az őr rádión kezd el beszélni. Nem angol, szóval egy mukkot sem ért belőle Anita.
Most bukok le. Nem szeretném kinyírni az őrt. Mi? Már várnak?
Gondolkodott.
Szörnyet? Miféle vad van ott?
Elmélkedett magában, sarkát enyhén a ló oldalához nyomta, mire az elindult. Garibaldi mélyeket szippantott a levegőből miközben lépegetett befelé. Az ijesztő hangoktól Anita megragadta kardja markolatát.
- Fel ismered a szagokat? -kérdezte lovát- Fogalmam sincs mi lehet itt. Talán jobb lett volna Rashid -nál maradni. De, ha már itt vagyunk nézzük meg miféle állat van itt.
Vágtára fogta lovát, és a hangok irányába eredt.

5Szabad területek Empty Re: Szabad területek on Kedd Dec. 20, 2011 9:54 pm

W.B.

W.B.
Ló a kérdésre csak egy enyhe nyerítést hallatott, mint nemleges válasz. Az földút hamar macskaköves útba torkollott. Úgy tűnik ez lesz a birtokon a fő út. Egy ideig ez vezet tovább a hangok fele, de egy idő után le kellet fordulni.
Egy domboldalban tátong egy barlang. Előtte három terepjáró áll, mögöttük pár ló rajtuk katonai felszereléssel, a „katonák” már körbe vettél a tátongó sötét lyukat.
Garibaldi ingerülté vált a barlangból jövő morgásra. De a katonák lovai sincsenek a toppon idegileg.
Egyik katona az új jövevény fele kiállt. Úgy tűnik nem vették észre a tévedést.
- Végre, hogy itt van! Elhozta a csalit mivel kicsalhatjuk a kardfogút?


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

6Szabad területek Empty Re: Szabad területek on Szer. Dec. 21, 2011 10:49 am

Anita Cuccsy

Anita Cuccsy
A földút melyen haladtunk igen hamar macskaköves úttá vált. Garibaldi nem ismerte fel a szagokat, és ettől Anita sem lett nyugodtabb. Ahogy lefordultak az útról és a hangok irányába mentek a ló egyre nyugtalanabb és ingerültebb lett. Anita megsimogatta az állat nyakát, hogy tudja megvédi őt, és vigyázz rá. Egy domboldalhoz értek, amin egy nagy barlang tátongott. A barlang előtt három terepjáró, egy pár ló és katonák. Bizonyára nem vették észre, hogy nem az jött akire vártak. Anita nyelt egyet a válasz előtt.
- Ha valaki látta, akkor az írja le, hogy pontosan hogy néz ki. Mekkora, stb... -próbált hivatalosnak tűnni- Csak azért, hogy könnyebb legyen elkapni. Mellesleg élve vagy holtan kell? -tette hozzá. Megsimogatta Garibaldi nyakát, előre hajolt és a fülébe súgta:
- Nem kell velem jönnöd a barlangba, itt maradhatsz kinn. De akkor maradj itt.

7Szabad területek Empty Re: Szabad területek on Szer. Dec. 21, 2011 5:09 pm

W.B.

W.B.
Katonák értetlenül össze néztek. Végül az előbbi oda ment hozzád:
- Mi hogy néz ki?! Nagy morcos, és embert eszik. A gróf nincs itt és még a katonái sem, mi ott csak őrök vagyunk! Vagy azt kérdezi mi az a kardfogú? Ez megfelel leírásnak? Baszott nagy emberevő kardfogú űrmacska. Ez jó? Továbbá nem élve kell. Lelőni, eltűntetni vagy hasonló. Így is túl sok birkát zabált fel, ráadásul nem ide való.Kicsit ingerült az ember. Bár egy nagy új édeni macskával a hátában az ember mit mondhat a feledtesének, ha elé áll? Rá adásul gróf. Grófok vannak Angliában, már amennyien megmenekültek onnan, és a Turáni Szövetségben. Mivel ők itt nem angolul beszélnek, feltehető hogy az utóbbi a reális. Hát, így jár aki kíváncsi. Fejvadász leányzó bekerült a katlanba. Nem igazán kedvelik eme országok a szélhámosokat. Bár attól függ, akiben potenciál van, az még jó munkát is kaphat…


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

8Szabad területek Empty Re: Szabad területek on Szer. Dec. 21, 2011 5:17 pm

Anita Cuccsy

Anita Cuccsy
Hát így állunk. -gondolta. Leszállt lováról, és közelebb lépett a barlanghoz. Elkérte az egyik ember lámpáját, felrakta a Magnumjára és bevilágított vele a barlangba. Pechére az állat beljebb van, így nem láthatta.
- Van önök között olyan bátor és vakmerő, hogy bejöjjön velem? Ha igen, akkor kövessen. Én bemegyek. -mondta és elindult befelé a barlangba.
Ha Rashid itt lenne, ő biztosan tudna valamit mondani az állatról. Hogy lehet a legkönnyebben kinyírni, gyengéi, stb... -gondolta, miközben egyre beljebb és beljebb ment.

9Szabad területek Empty Re: Szabad területek on Szer. Dec. 21, 2011 6:35 pm

W.B.

W.B.
A kérdésre érdekes reakció történt. Mindenki előre lépet. A páva és fácántollas tiszti sapkás feltehetően parancson a tenyerébe temette az arcát. Feltehetően a „katonák” gyors reakciója fájt neki agyilag. Kicsit komikus volt ugyanis, hogy mindenki előre lépet. Végül valamit az „érthetetlen” nyelven mondott a katonáinak. Minek hatására kissé csalódtak. Végül egy katonát választott ki a feledtesük. Csupán csak az a gond, hogy úgy néz ki, mint egy elit assasin. Hallott már róluk. Íjat vagy számszeríjat használnak. Csúcs modern mégis hagyományőrző stílusú páncélzatot viselnek. Hát. Nem volt rest, utánad ment. Robbanó veszőt az íj idegére rápattintotta.

Barlangban nagy macskaszerű lábnyomok vannak a puhább homokosabb részeken. Morgás hallatszik. Utadba kerül több birka csontváz. Brutálisan széttépték őket. Hamarosan a barlang végében lévő nagyobbacska csarnokot eléri a két ember. Egy a probléma. Hiába van a lény háttal és marcangol egy emberi testet, a lámpa fényt és még az enyhe lépteket is észreveszi. Megfordul. Felüvölt, megborzolja a szőrzetét. Erejét a lábaiba áramoltatja, hogy elrugaszkodhasson a hívatlan vendégek felé.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

10Szabad területek Empty Re: Szabad területek on Szer. Dec. 21, 2011 7:57 pm

Anita Cuccsy

Anita Cuccsy
Mindenki jött volna, de végül csak egy valaki követte a barlangba. Robbanó nyíl volt a fegyvere. Nagy macska szerű lábnyomok, és birka csontvázak fogadták. A barlang végén ott volt a "kis cica". Anita nem habozott, rálőtt az állatra. A fejére célzott, de mintha el se találta volna.
- Meg se.. érezte. -állt értetlenül. A "kis cica" dühös lett, és rájuk vetette magát. A "társa" lökte arrébb. Ha nem teszi, akkor már palacsinta lenne. Fel kelt a földről, és és ismét rálőtt az állatra. Most szemen lőtte.

11Szabad területek Empty Re: Szabad területek on Szer. Dec. 21, 2011 10:21 pm

W.B.

W.B.
A katona az állat feletti mennyezetbe lőtte a robbanó vesszőt. Az becsapódott, és jelentős mennyiségű törmeléket robbantott ki. A törmelék el se érte még a bestiát. Az íjász máris egy sima vesszőt lőtt az állat fejére, mely átdöfte a felső álkapcsát. Ideje nem volt felordítani, mert a mennyezetről lehulló sziklák ekkor találták el. De ennyi nem volt elég. Ugrott és mancsával próbálta minél előbb elérni az íjászt. A puskalövés az állat gerince fölötti izomzaton áttépte magát. Felordított. Nyakába csapódott egy pengés élű nyílvessző. A katona kitért. A bestia nekicsapódott, barlang falának. Nyakából spriccel a vér, de szívós macska. A fejvadász lánynak bíz szüksége lesz az izomzatára, a fenevad sebezve még veszélyesebb. Sziszegve vért gurgulázva rohan felé…

//Kicsit túlmesélted. Eddig volt jó, hogy rálősz. A többi túlmesélés volt. De most folytatom ezt.//


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

12Szabad területek Empty Re: Szabad területek on Csüt. Dec. 22, 2011 10:42 am

Anita Cuccsy

Anita Cuccsy
Figyeli a történéseket. Az állat egyre dühösebb, és Anita felé vette az irányt. Arrébb dobta fegyverét és elővette a kardját.
- Gyere, ha megakarsz halni! -és felé rohant. Az állat a mancsával akarta elkapni, de Anita hátra hajolt, ennek következtében becsúszott az állat hasa alá. Nem tudta biztosan, hogy hol az állat szíve, de a vélt helyére jó mélyen beleszúrta a kardot.
Remélem most meg döglesz. -gondolta.

13Szabad területek Empty Re: Szabad területek on Csüt. Dec. 22, 2011 4:07 pm

W.B.

W.B.
Bár nem is a szívet érte a szúrás, mégis halálos volt. Az állatot a lendület vitte, így lényegében saját magát koncolta fel. Mellkasán és gyomrán jó egy méternél is hosszabb vágás éktelenkedik. Már így is sok vért vesztett. De eme szúrás nem csak a vérveszteséget vitte halálos tartományba. Belső szerveket is szétszabott. Az állat szenvedve vonaglik, hörög. Az íjász mondott valamit, majd egy pontos lövéssel fejbe lőtte az állatot.
Oda ment, letérdelt a fejéhez. Végig simította kezét az állat fehéres fekete foltos bundáján. Majd óvatosan eltávolította a testben lévő veszőket.
Enyhe morgás érkezik az egyik szikla mögül. A még meleg tetemhez odarohan egy kis állat. A kölyke. A baka szemel láthatóan megszeppen. Úgy tűnik erre nem számítottak. Túl fiatal az állat, hogy felfogja mi történt. Ölben is elfér szinte. Katona mellé térdel, majd próbálja megnyugtatni gyengéd érintésekkel. De a kis lény nem érti, hogy mi történt az anyával. Sem azt, hogy kik ezek itt. Túl fiatal ehhez…// Élőlény leírásban Új Édennél van a Kardfogú. //


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

14Szabad területek Empty Re: Szabad területek on Csüt. Dec. 22, 2011 5:16 pm

Anita Cuccsy

Anita Cuccsy
Meghalt, a kardfogú belehalt sérülésébe. Enyhe morgás hallatszik egy szikla mögül, Anita megfordul. Egy kölyök.
Hát ezért történt minden. Védte a kölykét, és persze etetni is kellett. Szegény.. kis ártatlan. Még nagyon fiatal.
Gondolta magában, miközben eltette a kardját. Oda sétált a puskájához, és felvette.
- Most mi lesz a kicsivel? -kérdezte közben az íjászt. Sajnálta a kis állatot, nem tehetett semmiről.
A kintiek bizonyára halálra ítélnék, mondván hogy egyszer ez is felnő és olyan vad lesz mint az anyja. Ha más nem, örökbe fogadom.. -ezek a gondolatok jártak az eszében, miközben az íjász válaszára várt és a kölyköt figyelte.

15Szabad területek Empty Re: Szabad területek on Csüt. Dec. 22, 2011 6:16 pm

W.B.

W.B.
Tört angolsággal, de megszólalt a katona:
- Mégis mi lenne? A gróf eldönti. Kétlem, hogy Új Édenre visszavinnék a már évek óta tartó háború miatt. Vagy itt marad, vagy valami marsi vadasparknak adjuk.
E közben a kis állat szorosan egykori anyához bújt. Szomorúan nyüszített. Nem értette, hogy anya mért nem reagál. Végül egye jobban kihűlő test mellet elaludt. A katona ölbe fogta a méretes földönkívüli macska bébit és kiindult.
- Bérét a bírtok fővadászától kaphatja meg. – mondta miközben kifele haladt.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

16Szabad területek Empty Re: Szabad területek on Csüt. Dec. 22, 2011 9:11 pm

Anita Cuccsy

Anita Cuccsy
Anita csak a kicsit figyelte, a katona szavaiból egyre felkapta a fejét. Utána eredt és mikor mellé ért, azt mondta.
- Majd én elviszem Új Édenre! Van hajóm.
Legalábbis ha Rashid megjavítja, akkor eltudjuk vinni. -tette hozzá magában- Mégis jobb lenne ha a fajtársai között élne. Miért nem kaptam el élve az anyját? Igaz nem valószínű, hogy sikerült volna. De legalább nem lenne árva. Szegénykém. Majd én beszélek a gróffal!
Ezek a gondolatok jártak a fejében, miközben kifele haladtak a barlangból.

17Szabad területek Empty Re: Szabad területek on Csüt. Dec. 22, 2011 9:33 pm

W.B.

W.B.
- Van hajója? Az ami a birtokom legelőjén van? – kiérve a barlanghoz repül feléd a kérdés egy magas hosszú barnás fekete hajú embertől. Szinte földig érő bíbor bőrkabát van rajta, bal vállán pedig valami gepárd bőr ruha dísz. – Ki maga, és mit keres itt? Az egy dolog, hogy összekeverték magát valakivel. – Ismerős valahonnan az ember, de nem tudod honnan.
A „kismacskát” tartó katona leült egy sziklára, így tartja tovább ölében a lényt. Párszót intéz a gróf felé, aki láthatóan kicsit elégedett.
- Mért akarja elvinni a macskát oda? Vagy inkább mi az indíték? De persze továbbra is érdekel ki maga, és mért van az, hogy a saját hajójába a segédje nem tud bejutni.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

18Szabad területek Empty Re: Szabad területek on Csüt. Dec. 22, 2011 9:49 pm

Anita Cuccsy

Anita Cuccsy
Kiérve a barlangból egy magas ember kérdéseket szegez Anitához. Ismerős volt számára a férfi, de nem jutott eszébe honnan olyan ismerős. Mély levegőt vett, és szépen elmondott mindent töviről-hegyire.
- Tisztázzuk. Azért nem tudunk fel jutni a hajóra, mert valamelyik b@rom megbütykölte a hajót. A kölyköt azért szeretném elvinni, mert ha már megöltem az anyját tartozom neki annyival, hogy a fajtársai közé viszem. Az, hogy ki vagyok nem számít. És itt is azért vagyok, mert a hajóig lehetett hallani a lövöldözést és a kardfogú macska üvöltését. Meg volt valamilyen robbanás is. Kíváncsiságból idejöttem, hogy kiderítsem mi folyik itt. -itt megállt, és azon kezdett el gondolkodni, hogy kihagyott e valamit.
- Még valami. Nem kérek fizetséget, csupán annyit hogy elvihessem a kicsit Új Édenre. -a hangnem lehet nem volt épp a megfelelő, talán nagyon is rossz.
Huh. Életemben nem beszéltem még ennyit. -mondta gondolatban.

19Szabad területek Empty Re: Szabad területek on Csüt. Dec. 22, 2011 10:05 pm

W.B.

W.B.
- Robbanás? Az a szomszédos birtokról jöhetett. Gondolom ismeri legalább hallomásból Salvaj nevű őrültet. Az ő tulajdona volt. De mivel a hülye szektájának alap pillére az idegenek voltak, így egyértelműen azóta szinte senki nem volt ott. Leszámítva most a Gyarmatügyet. – Egy kört lejárt körülötted a gróf némán. Végig mért. – Nem tűnik civilnek. Festet haj? Hm. Hülye kérdés, ember genetikájában nincs rózsaszín haj. – Ismét leírt egy kört. – Fizetség nélkül elvinné az anyabolygójára? Tényleg? – Tőled egy méterre megállt, jóval magasabb, mint te. Mélyen a szemedbe néz – És számít, hogy maga ki. Az egyik legelőn van a hajója. A hatóságok csak azért nem mentek ki, mert úgy hiszik, hogy ide jött. Ezért majd engem fognak boldogítani. De fogalmam sincs, hogy maga kicsoda. Így bízzam magára a kis jószágot? A végén még a feketepiacon köt ki. Elszabadul és ne adj Isten ő is az én birtokomon fog letanyázni és akkor annak is ez lesz a vége. Ami nem jó senkinek.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

20Szabad területek Empty Re: Szabad területek on Csüt. Dec. 22, 2011 10:23 pm

Anita Cuccsy

Anita Cuccsy
Szemével a férfit követte, és hallgatta.
- Hallottam már Salvaj -ról, szóbeszédeket. És igen, elviszem Új Édenre. Hogy ki vagyok? Ha elmondom szól a hatóságoknak és akkor mehetek a sittre. Szóval inkább nem mondom meg. A lényeg a lényeg. Elviszem a kölyök kardfogút Új Édenre, és ha a hatóság érdeklődne a hajóm iránt, csak mondja azt hogy megbízást teljesítettem az ön számára. Én mindig állom a szavam, becsületes vagyok. Nem úgy mint egyesek. -ekkor Rashid-ra gondolt. Ő szereti magát bajba keverni, a felelősséget másra kenni, hazudni, lopni, csalni.
- Megbízhat bennem. És higgye el, ha most elmehetek a kölyökkel akkor többet nemfog rólam hallani.
Hacsak nem úgy mint kőrözött bűnözőről. -tette hozzá magában.

21Szabad területek Empty Re: Szabad területek on Csüt. Dec. 22, 2011 10:39 pm

W.B.

W.B.
- HÁHÁ! – Röhög fel vagy inkább ordít fel. – Én? Hatóságnak? Ha a Magyar Királyságban lennék, akkor se szólnék! Magam intézném el, mint a régi szép időkben! – kicsit merengve a fák fele nézett. - De jelenleg itt az ICC illetve a Gyarmatügy a hatóság! Azok meg legszívesebben szétkoncolnának engem valami űrügyön! Bűnöző bújtatás pont elég lenne nekik! Szóval ki vele, kicsoda maga?! Ráadásul, ha kérdeznek magáról, én mégis mit mondjak? Rózsaszín kiscica elvitte a kardfogú kiscicát Új Édenkére? Vagy mit?
Vagy mindig ilyen bunkó a gróf vagy csak őszintén kimondja mire gondol, bár az is igaz, hogy picit nem emberi a viselkedése. Pontosan mi nem emberi azt nem lehet megállapítani. Olyan furcsa.
Az biztos, hogy a katonák fegyelmezetten várnak. Illetve hat katona próbálja a barlangból kihúzni szerencsétlen pára tetemét. Egy másik katona pedig egy kisebb pokrócot terítet az alvó „kisdedre”.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

22Szabad területek Empty Re: Szabad területek on Csüt. Dec. 22, 2011 10:56 pm

Anita Cuccsy

Anita Cuccsy
Anita nem tudott mit tenni. Elmondta mi a foglalkozása.
- Szabadúszó vagyok. Bérgyilkos, fejvadász, de mindenféle más munkát is elvállalok. Ha kell iratokat szerzek, veszek dolgokat a piacon, stb... Most hogy tudja mi a munkám, végre leszáll erről a témáról!? Hagyja hogy elvigyem azt az édes kis csöppséget a fajtársaihoz. Tudja.. megsajnáltam. Tartozom neki ennyivel. Kérem, hagyjon elmenni vele. -mondandója elején hangvétele flegma volt, de miután kimondta hogy megsajnálta a kis kardfogút hangja lágy, kedves lett. Hátra pillantott, ahol hat katona próbálta kivonszolni a kardfogó mama holttesttét a barlangból.

23Szabad területek Empty Re: Szabad területek on Csüt. Dec. 22, 2011 11:33 pm

W.B.

W.B.
- Na, ezt kellet volna kinyögni! – Mondta végül elégedetten a Gróf. Oda szolt a kis macskára vigyázó katonáknak. Azok betették az egyik járműbe. – Nos, magán a sor. Követik a hajójáig. Lovon nehezen lehetne elvinni a kardfogút. Akkor vigye Új Édenre. Ott pedig az erre hivatott szervnek adja le.
Ismét egy kisebb tompa robbanás hallatszott a távolból, utána pedig alig halható fegyverropogás.
- Házibuli van a szomszédban, meg se hívtak minket. – Mondta megjátszott csalódottsággal a gróf. – Na, menjek. Mielőtt ki jönne az egész sereg eme csetepatéra.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

24Szabad területek Empty Re: Szabad területek on Csüt. Dec. 22, 2011 11:47 pm

Anita Cuccsy

Anita Cuccsy
Megkönnyebbült a gróf szavaitól. Elviheti a kicsit Új Édenre. Nagyszerű. Oda lépett Garibaldihoz, aki már nagyon várta gazdáját. Megsimogatta, és felült rá. Lovát ügetésre sarkallva indult vissza. A jármű sofőrjére pillantott.
- Jó ez a tempó, vagy esetleg menjünk gyorsabban? -tette fel a kérdést.
Remélem Rashid már megcsinálta a hajót. Elvégre ő maga tervezte, készítette. Elég gáz lenne, ha egyáltalán nem tudná megjavítani. Ráadásul örökre ezen a bolygón maradnánk. És a kicsit sem tudnánk haza vinni. -gondolkodott útközben.

25Szabad területek Empty Re: Szabad területek on Pént. Dec. 23, 2011 2:43 pm

W.B.

W.B.
- Jó ez a sebesség! – válaszolta a volánnál ülő.
A sorompót szó nélkül felengedte az őr. Éjfélre járhat már idő, mi a hajóhoz értetek. Úgy tűnik sikerült a hajó problémáit megoldani. A zsilip ajtó nyitva, hajó belül kivilágítva. Két katona kiszállt a dzsipből. Egyik a már jó ideje lelőtt embert megnézte.
- Ezt maga lőtte le? – hulla karján felhúzta a pulóvert. Bőrén egy idegen tetoválás van. – Szektás.
Ám valami nem stimmel. A rámpán vér csöppek vannak. Beljebb a hajóban nagyobb vérfoltok. A hajó folyosóin pedig sziszegés és enyhe krákogó vonyítás hallatszik.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

26Szabad területek Empty Re: Szabad területek on Pént. Dec. 23, 2011 4:59 pm

Anita Cuccsy

Anita Cuccsy
Éjfél felé járt az idő, anita ijenkor már aludni szokott, hogy reggel feltudjon kelni. Új közben ásítozott párat. A hajóhoz érve megnyugodott, hogy Rashid megjavította a hajót. De az amit utána látott. Vér foltok vezetnek a hajóra, enyhe sziszegés és krákogás hallatszik.
- Igen én lőttem le. Ő tette tönkre a hajót. -leszállt lováról, elővette a kardját és a hajó rámpáján megállt.

//Ha most Rashid meghal/meghalt. Akkor örökre itt ragad Anita, mert egyedül Rashid képes vezetni, elvégre ő építette. Teljesen egyedi a hajó. És akkor a kölyök kardfogút sem tudja Új Édenre vinni. Csak szóltam!//

27Szabad területek Empty Re: Szabad területek on Pént. Dec. 23, 2011 5:24 pm

W.B.

W.B.
// Általában részletesebben jó pár posztnyival előre tervezek. Megölni a követő vagy társ NJK-t vagy magát a JK-t akkor, ha rossz döntést hoz a játékos. Még nem volt olyan döntés //

Semmi mozgás. A vérfoltok a „boszorkánykonyha” fele mennek. Rashid kicsiny laborjához. Az állati hangok elég tompák. Fülelve kivethető a kaparás hang is, no meg a püfölés. Bármi is az, nincs jó kedvében. Egyre vadabb az állat ordítása, és egyre agresszívebben ostromozza azt a valamit. Az egyik ajtót…
- Kell segítség? – kérdezi az egyik katona.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

28Szabad területek Empty Re: Szabad területek on Pént. Dec. 23, 2011 5:38 pm

Anita Cuccsy

Anita Cuccsy
Mi az Isten? Talán el cs'sz'tt valamit, és most ideges? Vagy megtámadták és most őt püfölik? -gondolta.
- Hm? Talán. Egyenlőre azt sem tudom, hogy mi van. Azért jöjjön, ki tudja. Hát ha szükség lesz önre. -Anita mindenre felkészülve, jól megmarkolva kardját követte a vérfoltokat. A legrosszabbtól tartott. Garibaldi a dzsip mellett maradt, és fülelt.

29Szabad területek Empty Re: Szabad területek on Pént. Dec. 23, 2011 8:12 pm

W.B.

W.B.
Egyik katona veled ment, a másik a jeep-nél maradt. Különösebben nem izgult. Bár olyan főnökkel, mint az a gróf nem csoda. Lehet, hogy egy idegen fészekbe is szívesebben bemegy, mint hogy a gróffal beszélgessen.
A vérfoltok a labor zárt ajtajánál végződtek. Ill. végződhetnek, mivel nem látod a nagy szőrös állattól, mely még most is az ajtót karmolja úszóhártyás lábaival. Léptek hallatán megpördül és kitátja fogakkal teli habzó pofáját. A padlót kezdi kaparni véres karmaival. Földhöz lapul és össze visszatekint. Nem tudja, hogy melyik jövevényt támadja meg.
- Lőjek? – Teszi fel a kérdést a katona.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

30Szabad területek Empty Re: Szabad területek on Pént. Dec. 23, 2011 9:40 pm

Anita Cuccsy

Anita Cuccsy
Rashid laborjának bejáratánál egy nagy szőrös, úszóhártyás lábakkal rendelkező állat volt. Anita még életében nem látott ilyet.
- Még ne. Várjuk meg a reakcióját. -válaszolt a katona kérdésére- Ha felénk jön, lője le!
Erősen megmarkolta a kardot, és felkészült arra, hogy az állat megtámadja őket.
Ha megölte Rashid -ot, én megnyúzom ezt a valamit. -gondolta magában.

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [1 / 2 oldal]

Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.