Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Latest topics
» Hiddenlight
Patna EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
Patna EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
Patna EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
Patna EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
Patna EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
Patna EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
Patna EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
Patna EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
Patna EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
Patna EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szer. Aug. 14, 2019 9:19 pm-kor volt itt.
Linkek

free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
Chat Box

You are not connected. Please login or register

 » Helyszínek » Űr » Patna

Patna

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Patna Empty Patna on Pént. Dec. 16, 2011 11:19 pm

W.B.

W.B.
A Weyland Yutani magán Conestogája, melyet kisebb világokra csak fontos dolgok miatt küld ki. A Conestogák maximális terhelhetőségét teljes mértékben kihasználja. ( Szóval állandó legénység 80 fő, a maradék 10 hely az esetleges „vendégeké”)


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

2Patna Empty Re: Patna on Vas. Dec. 18, 2011 12:36 am

Nyikolaj Kerenszkij

Nyikolaj Kerenszkij
//Előzmények: Űr --> Vörös Óriás --> Híd//


Viszonylag rövid idő alatt, mindössze öt perc alatt sikerült megszereznie a szükséges felszerelést. A felszerelés listája a következő:


- M3 típusú személyi páncél, M10-es páncélsisak,

- M42C Scoped Rifle + 6 tartalék tár,

- M41ACM + 9 tartalék tár,

- 3 db repeszgránát.


Amint ezzel végzet és aláírta a szükséges okmányt már lépett is tovább. Elindult a Vörös Óriás dokkjainak az irányába, ahol várja a Patna nevezetű Weyland-Yutani tulajdonában álló hajó. A séta úgy tíz percet vett
igénybe, majd a zsilipkapuhoz állt, hogy felengedjék a hajóra. Még jó, hogy felvette a BDU-t, mert így nem kellett visszatérnie a szállására érte. Ezzel is megrövidítve az időt, míg elindulhatnak.
Végre felengedik a hajóra. Már látott ilyen típusú hajót belülről, úgyhogy a látvány nem éri meglepetésként, habár az emlékek kicsit megkoptak, de a lényeges elemekre emlékszik. A hozott felszerelést lepakolja a kijelölt raktérbe. Ezt követően elindul megkeresni az aktákat, amiket a katona felhozott a fedélzetre. Esetleg fontos adatok lehetnek benne a küldetést illetően. Talán pontosabb koordinátákat is talál, mint amit megkapott. Meg talán a legénységről is van egy-két szó benne. Fontos lenne tudnia, hogy milyen szárazföldi
csapatokkal rendelkezhet egy esetleges invázió ellen. Bár nagyon reméli, hogy erre nem kerül sor. Amint sikerült megtalálnia ezeket el is indul a hídra a kapitányhoz.

- Készen állunk az indulásra, kapitány? – kérdezi meg, amint megtalálta őt.

3Patna Empty Re: Patna on Vas. Dec. 18, 2011 12:58 pm

W.B.

W.B.
Megtalálta a dokumentumokban a hajó legénységének felépítését. E szerint:
- 8 pilóta a leszállóegységekhez. (ebből elvben két fő tartalékos)
- 4 rohamosztag, vagyis 40 katona. 2 APC a TSAPC és a Gyilkos csincsilla leszállóhajóhoz. A Csincsilla viszi az EXO ruhás katonát is, továbbá a csincsillához tartozó osztag ki van képezve deszant bevetésekre.
- 4 + 2 tartalékos fő a homokfutókhoz
- 6 fő (ebből egy sofőr) nehéz APE páncélos katona a lángszórós páncéloshoz.
- 10 fő a hajó védelmi legénysége.
- 9 fő a hajó pilótái, technikusok, ellátó személyzet stb. És végül a kapitány.


Többi írás inkább céges előírások és szabályzatok. Hablaty szöveg, mit a közmédia elé szoktak tárni, hogy ők legálisan cselekednek, közben ez hazugság.
A kapitány a holografikus kivetítőn nézte az emberek által lakott galaxis térképét. Majd megfordult. Tisztelget, majd mondta:
- Remélem tudja, hogy ez az én hajóm! Öngyilkos akcióba ne vigye! Amúgy meg készen állunk. Ha most indulunk, akkor két óra mire kiérünk a naprendszerből. És még egy óra mire a hajót stabilan útra helyezzük. Öt óra múlva pedig a hajó teljes legénysége hibernációra kész.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

4Patna Empty Re: Patna on Vas. Dec. 18, 2011 1:39 pm

Nyikolaj Kerenszkij

Nyikolaj Kerenszkij
Amint átfutja a hajó legénységére vonatkozó adatokat, elégedett biccent.

- Ennek több mint elégnek kell lennie, egy kisebb boly kiirtásához. Ráadásul még ott van a CMC hajója is. Együttesen több, mint elegendő erőt képviselünk. – gondolja magában, miközben határozottan halad a
híd felé. – Remélem, hogy elfogadják a segítségünket. Ha nem, akkor muszáj lesz a hátuk mögött cselekedni.

A dokumentum többi részébe is belepillantott, de az már nem nagyon érdekli. Csupán a szokásos halandzsa a segítőkész céges imázshoz, hogy megnyugtassák a civil lakosságot. Reméli, hogy nem neki kellesz majd prédikálnia. De ez még kiderül.
Amikor a kapitány tisztelget neki az kissé meglepte. Általában ő tiszteleg másoknak, hiszen csak egy őrvezető. Úgy fest, hogy most ideiglenesen előléptették. Ezért ő is tiszteleg a hajó Kapitányának. Ezek után
meghallgatja a kapitány felé intézett szavait.

- Nézze, Kapitány. Én sem szeretném, hogy ez öngyilkos küldetés legyen. De veszélyesen kevés információ van a birtokomban a küldetést illetően. – mondja neki. – Én sem tudok többet, mint maga, de megkaptuk az utasításokat és remélem, hogy mindenki a legjobbat fogja nyújtani a küldetés során. Amúgy meg két CONESTOGA-án osztályú hajó szerintem több, mint elegendő erőt képvisel, akár egy nagyobb boly kifüstöléséhez is. Remélem azért ennyire nem rossz a helyzet.

Teszi még hozzá egy félmosollyal, hogy megnyugtassa a kapitányt. Mellékesen szeret ilyen téren optimista lenni. Reméli, hogy nem valami új tisztecskét küldtek ki oda a Gyarmatügytől, aki nem hajlandó
elfogadni mások segítségét. Meg úgy könnyebb lenne információt szereznie arról, hogyan is sikerült megfertőzni azt a kolóniát.

5Patna Empty Re: Patna on Vas. Dec. 18, 2011 2:54 pm

W.B.

W.B.
- Nos uram. Elméletileg az idegeneket immáron nem csak szektások segítik. Valamiféle Xenomorph - ember hibridek állnak a dolog mögött. Amit eddig sikerült elfogni a sereg információ áramlásából az alapján ember intelligenciájúak. Képesek normál ember beszédre, fegyverhasználatra, de persze hogy ne ilyen könnyű legyen: az idegenek engedelmeskednek nekik. – Kapitány vár egy picit – Bármi van azon a bolygón ki kell irtanunk. A Cégünk ezt várja el. Tudja, háborús zóna lesz egy élelmiszer gyártó bolygó. A részvényeik zuhanni fognak párnapig. Ők felvásárolja és majd mikor visszaáll a rend, ők learatják a moszatot. Vagy a hasznot. Bánom is én mit.
Megnyomott pár gombot és a holográf kivetítette a bolygót. Húsz másodpercenként más és más képet mutatott.
- A bolygón algát termesztenek, ez fedezi az ICC jelentős élelmiszer fogyasztásának jó részét. A bolygó közel 100% vízborítottságú. A moszatágyak képesek egy könnyűtankot is elbírni, így biztonságosak, bár ha vékony részre hajt a jármű akkor kitudja hány méter mélyre süllyedhet. Levegő lélegezhető, élővilága a lakott zónában csekély veszélyt jelent. Remélem nem akar mély vízbe menni, mert akkor – megnyomott egy gombot és kivetült egy kép –Patna Tenger10
ILYEN lényekkel fog össze találkozni.
Még van kérdése?


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

6Patna Empty Re: Patna on Vas. Dec. 18, 2011 5:08 pm

Nyikolaj Kerenszkij

Nyikolaj Kerenszkij
Úgy fest, hogy a kapitány mégis csak többet tudott erről a küldetésről, mint ő. Ez igazán nem is zavarta, hiszen általában a megbízók csak azokat az információkat közlik velük, amik nélkülözhetetlenek a feladat
elvégzéséhez. Általában ez nem túl sok minden. De a hajó kapitánya ezúttal fellebbentette a fátylat az egész katyvaszról, amibe kerültek.
Eléggé megdöbbentették az itt elhangzottak, de azért figyel végéig. Ezek az információk eléggé sok dolgot elárulnak a feladatról.

- Lehet, hogy még is csak egy öngyilkos küldetés? – gondolkodik magában.

Eközben a tekintetével megkeresi a bolygót, majd meredten tekint rá. Az a bolygó hamarosan komoly vérengzésnek lesz a szemtanúja.

- Hát ez igazán remek. Fegyverhasználó idegenek. Így se vagyunk elég nagy sz*rban. – csóválja meg a fejét. – Lehet mégis csak öngyilkos küldetéssel bíztak meg minket kapitány.

Teszi meg hozzá egy csipetnyi gúnnyal megfűszerezve a hangját. De már nem táncolhat vissza és ezt ő is tudja. Így hát sóhajt egy nagyot, majd kihúzza a hátát.

- Induljunk, kapitány. – mondja. - Ne várakoztassuk meg ezeket a bogarakat.

7Patna Empty Re: Patna on Vas. Dec. 18, 2011 8:29 pm

W.B.

W.B.
- Nem egészen idegenek. Mint mondtam hibridek. – Oda fordul a két pilótához akik a konzoloknál ülnek – Indítsák el a hajót!
Amazok engedelmeskedtek. A külső kamerák monitorain látod, hogy távolodtok a Vörös Óriástól és a Marstól. Kapitány a hajó hangszóróihoz tartozó mikrofont kézbe vette, majd monda:
- Figyelem! Öt óra múlva mindenki foglalja el a cryokapszuláját. Ébresztés akkor mikor húszórányira leszünk Bracken’s World-től. Öt perc múlva mindenféle civil és üzleti kommunikáció tilos. Kapitány beszélt. Vége. – letette a mikrofont, majd a Vasmedvéhez intézett pár szót. – Ön is legyen öt órán belül egy fagyasztóban. Én most végig ellenőrzöm a hajót.
Tisztelget majd elhagyta a hidat.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

8Patna Empty Re: Patna on Vas. Dec. 18, 2011 9:42 pm

Nyikolaj Kerenszkij

Nyikolaj Kerenszkij
A következő szavakra felmordul. Számára aztán nagyjából mindegy. Van bennük bogár, tehát bogarak. Azaz ki kell őket füstölni bármi áron. Majd végre a Patna leválik a Vörös Óriásról. Ezt pedig élő adásból
nézhette a monitorokon. Arcán elégedettség látszik. Majd a kapitány beszélni kezd az előtte lévő mikrofonba.

- Rendben van. Akkor majd ott találkozunk. – mondja még a távozó kapitány felé.


Ő is tiszteleg, még mielőtt amaz elhagyná a hidat. Kissé kíváncsi lett erre a bolygóra, meg jó, ha előre felkészül. Mint azt hallotta nem sok szárazföld van azon a planétán. Így hát rábök a bolygóra, ahova éppen készülnek.
A planéta eléggé egyhangú képet mutat, hiszen teljesen kék a felszíne. Eltekintve egy-két szürke folttól. Valószínűleg ezek lesznek a felszíni kolóniák. Végül rákeres pár adatra az adatbázisból, hogy mégis mire
számítson. Erre megnyílik előtte egy szöveges dokumentum. Ahogy átfutja, látja, hogy egyfajta rövid történelmi áttekintés és helyleírást kapott.
Egy rendkívül módosított planetoid, Bracken világa egy
furcsa látvány. Egy beton rács fedi a bolygó nagy részét. Ezen a rácson van egy
hatalmas tengeri moszatágy, ami ellátja az ICC-t a táplálék egy jelentős forrásával,
(általában vészhelyzetekben, segélycsomagokban, fejadagokban van ilyen). Egy
idegen fertőzés után az ICC némi katonai erőt telepített ide, mivel számos más
bolygó elvesztése után az élelmezés nehézkessé vált, így eme bolygó prioritása
megnőtt.
Számos ázsiai telepes él itt. A moszatok olyan stabil szőnyeget alkotnak, hogy
helyenként egy APC is képes haladni rajtuk, viszont ha vékony moszatrétegen
akarnak át menni, akkor a feneketlen mélység könnyűszerrel elnyelheti a
járművet. Ezért a telepesek hajókat használnak.
Számos vízi faj él a bolygón, de túl sok fenyegetést nem jelentenek.//Adatbázis//


Kicsit gondolkodóba is ejtik az olvasottak. Nem egészen ilyenre számított. Apró szigetekre, meg ilyesmikre. Erre beton cölöpökön nyugvó várost kap.

- Az APC-knek túl sok hasznát nem fogjuk venni. Maximum a leszálló hajók védelmét bízhatom rájuk. Nem akarom, hogy akár egy is elsüllyedjen ezeken a moszattelepeken, amiben ott a személyzet. Túl értékesek. Így leginkább gyalogos katonák kellenek majd. De azok állnak rendelkezésre. – gondolja magában végig a dolgokat, miközben enyhén borostás állát vakargatja.

Amint ezzel végzett halkan felmorran a gyomra. Ezzel jelezve, hogy bizony táplálékra van szüksége. Így hát lemegy az étkezőbe. Hátha ott találhat valami harapnivalót. Amint leérkezik valami kaja után néz. Még így is több, mint négy órája van a mély fagyasztásig. Talán addig kicsit ismerkedhet a katonákkal.

9Patna Empty Re: Patna on Hétf. Dec. 19, 2011 4:20 pm

W.B.

W.B.
Az étkező üres volt. A választható ételek sem voltak valami bizalom gerjesztőek. Sárga nyúlós téglalap, vagyis kukoricakenyér, valami szögletes húsra emlékeztető barna öntetféleséges behatárolhatatlan dolog és persze krumplipüré ami soha nem látott burgonyát. Szokásos űrhajós ételek. Illetve táplálék, mivel az ételt élvezetből is esszük. Ezt mind leöblíteni meg persze, hogy az újra dolgozott víz van.

A hajó nyüzsgölődő, senki nem gondol az evésre. Mindent rendbe tesznek. Úgy tűnik még az ellátmány sincs elhelyezve. Lényeg, hogy mindenki tudja a dolgát.

// Evésen kívül túl sok konkrétumot nem írtál :p A katonák meg azt se tudják ki vagy igazából //


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

10Patna Empty Re: Patna on Hétf. Dec. 19, 2011 5:23 pm

Nyikolaj Kerenszkij

Nyikolaj Kerenszkij
Eléggé úgy fest, hogy egyedül fogja eme isteni falatokat megenni. Így hát vesz egy kicsit, mindegyikből. Nem túl sokat, hiszen akkor kifagyasztás után nem érezné magát valami jól. Már elkövette ezt a hibát egyszer és nem szándékszik még egyszer belelépni ebbe a csapdába.
Az ételt gyorsan elfogyasztja, majd egy kis vízzel le is öblíti. Majd egy kicsit még ücsörög és gondolkodik. Nem nagyon tudja, hogy mit is tegyen. Hiszen a hajón mindenkinek megvan a dolga. Ez látszik is a legénység
célszerű mozgásából. Mindenki megy elintézni a dolgát. Végül úgy dönt, hogy megnézi az ellátmányt.
Ott is nagy a sürgés-forgás. Mindenki végzi a dolgát. Ami azt illeti kicsit unatkozik. Azonban sajnálatos módon ebben nem tud segíteni, hiszen nincs kiképezve rá, hogy ilyen gépeket használjon. Ezért hát igazán
senki sem figyel rá és ő is igyekszik nem útban lenni. Nem hiányzik, hogy valami robbanásveszélyes felszerelés az ő hibájából elszabaduljon itt az űrben.
Majd végigjárja a hajókat és a gépjárműveket. Látja, hogy már mindegy eszköz átesett már a tűzkeresztségen, de jó állapotban van. Jól karbantartják őket.

Majd a hibernálás előtt nem sokkal…

Megérkezik a kapszulákhoz. Már páran minden bizonnyal ott vannak. Így hát ő is felkészül a fagyasztásra. Leveszi a ruháját és a bakancsot, majd az egyik vendég szekrénybe helyezi. Még kicsit gondolkodik,
hogy vajon letusoljon-e előtte. Aztán úgy döntött, hogy egy gyors tusolás is belefér még.
Ezért hát gyorsan leveti magáról a ruhákat, amik még rajta voltak. Így áll be a tus alá. Alig öt percig marad alatta, hisz a hadseregnél rászoktatták a rövid zuhanyzáshoz.
Gyors törülközés, majd visszaveszi a kissé átizzadt ruhadarabjait. Ezt követően már készen is áll arra, hogy lefagyasszák. Így hát be is fekszik a kapszulába a többiekkel együtt. Páran már benn vannak, de sokan azért még készülődnek. Majd becsukódik a kapszula teteje és ő is álomba merül.

11Patna Empty Re: Patna on Hétf. Dec. 19, 2011 8:25 pm

W.B.

W.B.
Mi is a cryo álom? Semmi. Nincs álom. Ember csak annyit érzékel, hogy elalszik majd rögtön fel is ébred. Ez sajnos elég kellemetlen dolog, annak ki több évtizedet is sodródik az űrben egy katasztrófa után. Viszont nektek semmi bajotok. Leszámítva, hogy a hajóriadó készültségben van.
- A hajót megtámadtak! A hajó a protokoll szerint válaszcsapásokat eszközölt! – Egy kicsit gépies női hang mondja ezt a hangosbemondókon keresztül. Ő lenne a hajó „Anya” nevű mesterséges intelligenciája? Úgy tűnik. – Riadó készültség! Mindenki a helyére!

Mire ténylegesen kijózanodsz, addigra már jó pár katona már a felszerelése után rohan. A kapitány pedig a félmeztelen pilótákat azonnal a hídra küldi, majd utánuk fut. Patna párszor kicsit megremeg. A kerámiaműanyag borításon szétoszló plazma vagy lézer lövésektől.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

12Patna Empty Re: Patna on Hétf. Dec. 19, 2011 8:53 pm

Nyikolaj Kerenszkij

Nyikolaj Kerenszkij
A fagyasztásból egy kissé gépies, ámde egészen kellemes női hang ébreszti fel. De amit közöl, az már annyira nem kellemes. Fogalma sincs, hogy mennyit aludt a riasztásig, avagy éppen hol tart a hajó. De a riasztás semmi jót nem jelent. Főleg nem egy űrben haladó hajó számára.
Sosem kelt fel könnyen a fagyasztás után, de most nem ér rá lustálkodni. Egyes emberek nem küszködnek ilyen nehézségekkel valószínűleg már hozzászoktak. Hisz ők rendszeresen átélik ezeket. Amint felállt, érzi, ahogy a hideg burkolat a talpa alatt néha meg-meg remeg. Valószínűleg a hajót ért
támadások miatt.
Hamarosan már ő is a ruhájában van és ha még ott van a kapitány, akkor oda szalad hozzá. majd kérdez tőle valamit.

- Mit segítsek? – teszi fel a kérdését.

Ha már nincsen ott, akkor ő is elindul a felszerelésért. Hisz jelenleg ő is a hajón van, ezért őt is erőteljesen érinti, ha elfoglalják a hajót. Amint elért a raktárig, ahol a felszerelését hagyta és meg is találta ott, akkor magára ölt a testpáncélt, és felveszi a fegyvereit és betárazza azokat. Még magához vesz pár pót tárat is. A pisztolyhoz kettőt, míg a söréteshez kettőt. Az impulzus karabélyhoz pedig hármat. Nagyon reméli, hogy
ennyi elég lesz. Majd elindul a híd felé. A sisakot menet közben a fejére teszi.

- El kell küldenünk a helyzetünket a Vörös Óriásnak. – gondolja magában futás közben.

13Patna Empty Re: Patna on Hétf. Dec. 19, 2011 10:00 pm

W.B.

W.B.
- Riadó! Ellenséges hajó támadás! Riadó! Ellenséges hajó támadás! – Folyton ez jön a hangszórókból.

A hídra beérve. Nyikolaj szeme elé tárul a holokivetítőn a csataállás. A kapitány hátul összekulcsolt kézzel áll és mereven nézi a kivetítőn a mozgó holografikus hajókat.
Patna Conestogavezrl
- URAM! A hajó orrától baloldalra hét UD5-ös közeledik! Az ellenséges Pathfinder és Silver a baloldalon foglal el állást!
- Van valami információ kik ezek? UPP? Nekik vannak UD5-ös gépeik. – Kapitány melletti ember kérdi.
- Az UPP túl messze van innen! Rivális cég, talán a BioTech. Vagy az ellenség van túl jól felszerelve. – Kapitány feléd fordul - NYIKOLAJ! Vezérkar mondott valamit ilyen helyzetről!?
- A VADÁSZOK „V” ALAKABA RENDEZŐDTEK!
- IKERÁGYUKKAL TŰZ RÁJUK! A HAJÓT PEDIG FORDÍTSA A KÉT ELLENSÉGES HAJÓ FELÉ!
- Vörös riadó! Valami kis objektumok közelednek a két hajó felől. Valami szerves anyag. – Egyik konzolnál ülő közbe szólt.
- MI?! Szerves?!


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

14Patna Empty Re: Patna on Kedd Dec. 20, 2011 12:08 pm

Nyikolaj Kerenszkij

Nyikolaj Kerenszkij
Amint a hídra ért, látja, hogy már mindenki a helyén van és végzi a dolgát. A személyzet között pedig zajlik a gyors információ csere, ami végül a kapitány előtt összegződik a kivetítőn. Úgy fest, hogy egyenlőre ők
állnak a rosszabbul. Hitelen jött ez a támadás. Majd a kapitány intéz egy kérdést felé. Ezen már szinte elmosolyodik.

- Szedje szét őket kapitány. Nem hagyhatjuk, hogy ez a hajó is eltűnjön. – mondja szinte kapásból. De aztán kicsit elgondolkodik. – Ha lehetséges, akkor az egyik hajót csupán tegye harc és mozgásképtelenné. Talán találhatunk náluk némi információt az ügyről, és hogy miért is támadtak ránk. De ha nem lát más esélyt, akkor azt is radírozza le.

Közben ezalatt is zajlik az élet a hajón. Most már legalább visszalövünk. Már nem lesz annyira könnyű az ellenségnek.

- Tudunk üzenetet küldeni a Vörös Óriásnak? Ha igen, akkor küldje el nekik a helyzetünket és az ellenség erejét. Tudniuk kell róla. – teszi még hozzá a kapitánynak.

Ezek után szólal meg az egyik tagja a legénységnek, hogy szerves tárgyak tartanak a hajó felé. Ez nem jelenthet jól. Valószínűleg valaki, vagy valami át akar szállni a hajóra. Ez pedig semmi jót nem jelent.

- Irányítsa a két objektumra a külső kamerákat. Aztán határozza meg, hogy hova fognak becsapódni. – hadarja gyorsan. Kicsit őt is elkapta a hév. – Aztán azt a részt zárja le légmentesen és szóljon két
egységnek, hogy ott várom őket.


- Kapitány? Mennyi szkafander van a hajón? – kérdezi még meg.

Eme kérdést azért teszi fel, mert be akarja őket küldeni. Ha elég van mindenkinek, akkor ismét megszólal.

Szóljon a két a egységnek, hogy öltözzenek be és szerelkezzenek fel a megfelelő fegyverekkel. Én hol találnék egyet a közelben? - mondja.

Ha a megszállók idegenek, amire igaz túl sok esélyt nem ad, de jobb felkészülni, akkor még hozzáteszi a következőt is.

- Hozzanak sav közömbösítőt is magukkal. Szükség lesz párra. - mondja.

Ha pedig nem azok, akkor elhagyja a hidat. Az űrcsatát innen átadja a kapitánynak. Nyilván több tapasztalata van ilyen téren, mint neki.

15Patna Empty Re: Patna on Kedd Dec. 20, 2011 9:17 pm

W.B.

W.B.
- MK50-es szkafander van. 90 darab található a hajón. – válaszolt a kapitány – De most nincs erre időm. Valaki segítsen neki!
- ATM-2 Medina tároló van a hajó tetején lévő zsilipnél. A két osztag fel lesz szerelve. Megfelelő fegyverekkel. Szólok nekik! – Mondta az egyik konzolnál ülő.

Hajón végig rohanva eléri zsilipet Nyikolaj. Nyolc katona (két négyfős egység) már űrruhában vár különböző impulzus fegyverekkel. Egy ládára egy szkafander és M40A Light impulzus géppisztoly és hozzá két tartalék tár hever.
Katonák fegyelmezetten felsorakoznak és várnak.


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

16Patna Empty Re: Patna on Kedd Dec. 20, 2011 10:05 pm

Nyikolaj Kerenszkij

Nyikolaj Kerenszkij
Amint megérkezett a zsiliphez, látja, hogy már a többiek csak rá várnak. Már mindenki felkészült és beöltözött. Már csak ő maradt hátra. Pedig eléggé sietnie kell. Nem tudja, hogy még mennyi idő míg megérkeznek a szerves objektumok a hajó burkolatához, akármik is legyenek azok. Ezért hát gyorsan ledobálja a felszerelését és a páncéltól is a lehető leggyorsabban megszabadul. Most már csak a ruhába kell belebújnia. Ehhez kér egy kis segítséget. Minél előbb megvannak, annál jobb.
Már csupán a búra hiányzik a fejéről és a két pár kesztyű. De ezek már egyedül is mennek. A kesztyűket húzza fel előbb egyiket a másik után. Ezt követően a sisakot is felhelyezi a fejére. Ezt követően aktiválja a rendszert, ami majd levegővel fogja ellátni odakint. Végül jelez a katonáknak, hogy ellenőrizzék a felszerelést és a fegyvereket.

- Jelentést kérek a két objektumról. Van már róluk kép? – kérdezi meg a híd személyzetét.

Míg a válaszra várva ő is ellenőrzi a fegyverét és elteszi a két tartalék tárat. Eközben valaki ellenőrzi az ő szkafanderét is, majd ezt követően felfelé tartott hüvelykujjal jelzi, hogy minden rendben van. Ő pedig
visszamutat.

- Katonák, készüljenek. Hamarosan kimegyünk. – közli a csapat tagjaival a rádióba.

17Patna Empty Re: Patna on Kedd Dec. 20, 2011 10:41 pm

W.B.

W.B.
Hídról megérkezik a válasz, át szűrődik a hídon uralkodó káosz zajai:
- Pontos számot nem tudunk. De 10-20 közti mennyiség tart erre. Élőlények, és nincsenek védő borításban. Úgy tűnik az ellenség előbb talált meg minket. Intézzék el a Xenomorphokat!

Mindenki felszerelése rendben van. Mágneses talpak, vészesetre való fúvókák, mivel vissza lehet repülni a hajóra.
Hajó váratlanul megremeg. Majd egy lökés hullám tompa morajlása hallatszik. A hét ellenséges vadászból úgy tűnik legalább egy a múlté. Idő míg vissza érnek újabb csapásra…


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

18Patna Empty Re: Patna on Szer. Dec. 21, 2011 12:36 pm

Nyikolaj Kerenszkij

Nyikolaj Kerenszkij
Szerencsére végre megérkezik a válasz a hajó felé tartó objektumokról. Ám ami információt kap, azok nem túl kecsegtetőek. Az elején még csak kettő volt, de aztán a számuk már a tízszeresére nőtt. Ez semmi jót nem jelent.
Majd újabb robbanás lökés hulláma éri el a hajót. Ideje, hogy végre kimásszanak a hajóból és az űrben kiiktassák a fenyegetést. Megadja a jelzést, hogy indulhatnak. Megvárja, hogy kinyíljanak a zsilipek, aztán kilép az űr sötétjébe. Ekkor kapcsolja be a mágnes talpakat. Gyenge vonzást érez a talpa felől és érzi, amint szinte a hajó burkához tapad.

- Merről várható az érkezésük? – kérdi meg a hidat. – Fegyvert készenlétbe. Ne hagyják, hogy sav érje a ruhájukat.

Végül elindul a megadott irányba. Ha kiszúrja az idegenek, és lőtávba érnek, akkor az impulzuskarabéllyal az irányukba kezd tüzelni. A többieknek még előtte tűzparancsot ad. Nem hagyhatják, hogy bejussanak a
hajóba. Reméli, hogy a golyói legalább egyet cafatokra tépnek.

19Patna Empty Re: Patna on Szer. Dec. 21, 2011 6:06 pm

W.B.

W.B.
// Folytatás: Űr -> Űrcsata Cerebus és Bracken’s World közt (Nyikolaj Kerenszkij és George) //


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

 » Helyszínek » Űr » Patna

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.