Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Latest topics
» Hiddenlight
Koncoló       EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
Koncoló       EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
Koncoló       EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
Koncoló       EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
Koncoló       EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
Koncoló       EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
Koncoló       EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
Koncoló       EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
Koncoló       EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
Koncoló       EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szer. Aug. 14, 2019 9:19 pm-kor volt itt.
Linkek

free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
Chat Box

You are not connected. Please login or register

Koncoló

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Koncoló       Empty Koncoló on Kedd Okt. 25, 2011 2:13 pm

Koncoló

Koncoló
Név: Koncoló

Rang: Dolgozó

Variáns: Drone

Születési hely: Zerinus bolygó

Születési idő: Ism.

Külső jellemzők: magas, fekete, hosszú farok, megnyúlt fej, éles fogak, erős secunder állkapocs.

Belső jellemzők: Nagyon szeret hátulról támadni, nem ismer kegyelmet. Mindig parancs nélkül megy begyűjteni vagy vadászni, de ezt csak ritkán teszi.

Skillek
Megszerzett pont: 61

Elköltött pontok: 60

Megmaradt pontok: 1

Alap skillek:  Ugrás 1., Vetődés, Harapás, Karmok, Farok kábítás, Falmászás 1

Megvásárolt képességek: Köpés 1, Kitartás, Védekezés, Érzékelés 1Pempő mennyiség: 5

Düh mennyiség:Kalandok
Sikeres: 6


Sikertelen: 2


Futó: 0


Követő NJK karakterek:

További játékos karakterek: Basil'isk (Aktív), George Crysmann (Aktív)


KALAND ÖSSZEFOGLALÓ
ÚJ JAPÁN: AZ IDEGENEK SZÍNRELÉPNEK
1. KALAND: Társaimmal együtt Új Japán szántóföldjeit támadtuk meg. Mikor mindenki elfoglalta helyét, megláttam egy kutyát, majd gyorsan elintéztem. Ez után elkezdődött a mészárlás. Emberek hullottak, házak gyulladtak ki.
Ekkor felém közeledett valami fénysugár, tudtam, hogy ezek emberi járművek. Gyorsan elbújtam egy bokor mögött.
Társaim likvidálták a járműveket és az embereket, majd visszamentünk a fészekbe.
2. KALAND: A Királynő nekem adta az egyik legkönnyebb feladatot, mégpedig azt, hogy segítsek testvéreimnek. A parancs szerint egy gátat kellett elpusztítanom.
Miután odaértem, észrevettem, hogy csak egyetlen ember van ott, de az is csak a vezérlőben.
Megpróbáltam kicsalogatni, de nem sikerült.
Ekkor egy másik testvérem, Kínzó gyorsan ideért, majd szétverte a kocsit és azt az egy embert megölte.
Én odamentem az épülethez, hogy fedezzem, miközben ő szétveri a vezérlőt. Miután ez megtörtént a víz elöntötte a rizsföldet.
3. KALAND: A fészekhez közeli erdőben járőrözve találtam egy házat, ami egy folyó túlpartján volt. A folyó sodrása túl gyors volt, átugrani sem tudtam volna a másik parta, mert az 20 méterre volt tőlem. Nem tehettem mást, egy kidőlt fát kellett keresnem, amin át tudok menni a túlpartra. Némi keresgélés után találtam is egy fát, megvizsgáltam, majd miután úgy tűnt hogy elég biztonságos, átmentem rajta a túlpartra.
Eközben fény villant a házban, gyorsan menedéket kerestem, kiválasztottam a közelben lévő kutat, bemásztam és addig vártam míg az emberek aludni nem térnek.
Este kimásztam a kútból és észrevettem egy terepjárót, aminél egy ember bagózik. Odasettenkedek a járműhöz és gyorsan elintézem az embert, majd elrejtem a testet az autó alatt és a ház felé iramodok. Miután körülnéztem hogy nem-e látott valaki, felmászok a ház padlására. Odafent szintén elrejtőztem, majd ekkor jött az első váratlan esemény: Egy légijármű és jó pár ember jelenik meg a közelben, betörnek a házba és elkapják az itt tanyázókat. Gyorsan kimenekülök az épületből és a magas fűben futok egy ideig, majd üzenetet kapok a Királynőtől, hogy menjek a közeli városba gazdatesteket és táplálékot szerezni a fészek számára. Nemsokára oda is értem a városhoz, amit már-már sikerült elfoglalni. Néhány ember megölése és megfertőzése után visszatérek a közeli erdőbe néhány társammal. Ekkor egy újabb váratlan esemény következett: Néhány Ragadozó jelent meg, így harcba bocsátkoztunk ellenük. Pár testvérem meghalt a harc közben, én csak könnyebb sérüléseket szereztem, de ekkor emberek is megjelentek. Ekkor futottam be a közeli bozótosba, majd ismét parancsot kaptam a Királynőtől, hogy forduljak vissza és figyeljem a Ragadozókat.
Visszafordultam a harc helyszíne felé. Mire visszaértem, megszűnt a harc az emberek, idegenek és a ragadozók közt. Sok testvérem és sok ember, valamint egy vagy két pred maradt ott, az egyik pred sajnos elhagyta a bolygót és lehet hogy több társával tér vissza. Így hát sikeresen el tudtam végezni a feladatomat...
BUKÁS ÉS MENEKÜLÉS
4. KALAND (A FÉSZEK PUSZTULÁSA): A városba visszaérve nyomban jött a királynő parancsa, hogy gyorsan térjünk vissza a fészekbe, mert az emberek megtámadták azt. Néhány dolgozót hátrahagyva én és vagy féltucat társam meg is érkeztünk a fészek bejáratához, ahol pár testvérünk és néhány ember tetemét találtuk. Kiadom az utasítást a többieknek hogy kövessenek, így a királynőt és a tojásokat is meg tudjuk védeni az emberektől.
Odabent pár járat be volt robbantva, nem emberek végezték el ezt a műveletet, hanem gépek, az egyik járatot meg éppen készültek berobbantani, így pár társat hátrahagytunk, hogy a gépeket intézzék el, míg mi megyünk segíteni a királynőnek.
A tojáskamrába érve egy hatalmas gép harcolt az úrnővel. A gép hátralökte a királynőt, felénk eresztett egy lövést, melybe három társam bele is pusztult, majd visszafordult, hogy az úrnőt megölje.
Az úrnő kiadta a parancsot, hogy mentsük a tojásokat, így mindenki fogott 1-1 tojást egy egy járaton kezdett el menekülni a már elpusztult fészekből. De hogy hol létesítsünk egy új fészket? Még nem tudni.
Az a tojás, amit magamhoz vettem egy királynő tojás, így a fészek jövője az én kezemben volt. A Királynő tovább folytatta a harcot a géppel, így sikerült néhány tojást magunkkal vinni. Az alagútban haladva elértünk egy helyet, ahol idegenek és emberek tetemei volt, egy láb nélküli gép felült a földön és tüzet nyitott, de sikerült elintéznem és tovább tudtunk haladni.
Továbbhaladva éreztük, hogy történt valami, a gép megölte a Királynőt, így már csak a nálam lévő tojás léte számított. Útközben sikerült pár idegennel találkozni, ők segítettek is nekünk a tojások menekítésében, de mivel fontosnak éreztem a leendő úrnő védelmét, a tojást nem adtam át, hanem magammal vittem ki a már elpusztult fészekből.
Kijutottunk az alagútból, de még át kellett vágni az ostromgyűrűn. Egy erdős területen kellett átmenni, ahová folyamatosan szálltak le az ellenséget szállító gépek, de félúton megtorpant a tojásokat menekítő csapat, néhány ember kiszúrt minket és felénk tartanak. Pár harcost hátrahagyva a szállítók engem követtek az ostromgyűrűn kívülre. A harcosokat megölték a fegyveresek, de nekünk sikerült elmenekülnünk, bevált a csel.
Pár perccel vagy órával később kijutottunk az erdőből és egy tisztáson találtuk magunkat. Egy helikopter észrevett minket, kiadtam az utasítást, hogy húzódjunk vissza az erdőbe, de ekkor feltűnt egy másik gép is, melyen emberek és fajtársak vegyes csoportja volt.
Sikerült visszahúzódni az erdőbe, a kopter ekkor nyitott tüzet ránk és csak a növényzetet sikerült egy kicsit megritkítania. Hallottuk és láttuk, ahogy a földbe és jó pár faágba becsapódnak a lövedékek, de egy váratlan pillanatban hatalmas robbanás hallatszott és az égő gép bezuhant a fák közé.
A gép leszállt és a fedélzetről emberek szálltak ki, kimegyek az erdőből és szemügyre veszem a jövevényeket, a többi tojást szállító idegen is előjött a fák közül. Ezek az emberek máshogy néztek ki, tulajdonképpen majdnem úgy néztek ki mint mi, idegenek, de az volt a legnagyobb különbség, hogy ezek egyfajta keverékek voltak.
Az egyik ember kitárja karjait és így szólt: - Gyertek gyermekeim, gyertek hozzám, hogy közösen tüntessük el eme bűnös világot és átadjuk nektek.
Ekkor már tudtam, hogy baráti szándék vezérli őt és a társait, azt akarják hogy ez a bolygó a mi kezünkben legyen. Magamhoz hívtam a többieket, azok odajöttek a hajóhoz. Az ember mosolygott a nálam lévő tojás láttán. Átadtuk a tojásokat az embereknek, ők felrakták a hajóra, mi is beszálltunk, majd a hajó felemelkedett és az alagút felé vette az irányt.
Az alagút bejáratánál leszállt és felvette a többi idegent, akik eléggé megfogyatkoztak, majd megint felszálltunk és elindultunk egy helyre, ahol az új fészket tudjuk létrehozni.
ÚJ KEZDET
5. KALAND (A VÁROSI CSATORNARENDSZER)
Pár hónapja nem észleltek a bolygón xenomorf fertőzést. Azt hitték, hogy az összes lényt sikerült kiirtani ezen a világon, de nem. A túlélők a Bug-Menek és a szektások vezetésével a város alatti csatornarendszer egy részén kerestek maguknak menedéket. De most elérkezett az idő az új fészek létrehozására.
Sokáig tartó színlelt alvás. Mit lehet most tenni, hiszen nagyon megfogyatkoztunk az utolsó csatában. Nem telt el sok idő, mikor a Bug-Men atya szólított minket, így felkeltem az alvóhelyzetből és a központi csarnokba tartottam. Mikor odaértem, megláttam a trónján ülő atyát aki kiadta nekünk a parancsot, hogy szerezzünk gazdatesteket.
Én és két társam elindultunk egy meghatározott irányba, majd találkoztunk két emberrel akiket lebénítottunk és vittünk is a fészekbe. Az atya dühös volt, mert nem hajléktalanokat hoztunk magunkkal, hanem két munkást akiknek lehet, hogy családjuk van és keresni fogják őket. Két szektás végzett a munkásokkal, majd a hullákat visszavittük oda, ahonnan hoztuk őket.
Miután elhelyeztük a hullákat úgy, hogy balesetnek látszódjon a haláluk, mentünk is tovább, míg el nem értünk egy alagúthoz.
Itt hat embert sikerült elkábítani és a fészekbe vinni, majd mentünk, hogy segítsünk Prédának. Azon az úton mentünk, amelyiken Prédáék is haladtak, több percnyi futás után meg is találtuk őt két elkábított medvével. A medvéket elég lassan sikerült a fészekbe vinni, de ezek az állatok már igen erős xenokat fognak magukban hordozni, ezért felragasztottuk őket a falra pár emberrel együtt, mert már nem voltak tojások.
Három nappal később már volt királynőnk és a felragasztottakból is kikeltek az alienek...
6. KALAND
Az atya ismét feladatot adott nekünk, terjeszkednünk kell, de azt úgy, hogy az emberek ne vegyék észre. Én néhány fajtársammal a megszokott helyre mentem, ahol az első gazdatesteket fogtuk el. Préda a falkájával meg a felszínre ment.
Megérkeztünk arra a helyre, ahol a csöveseket gyűjtöttük be, de azok már tudták, hogy jöttünk (csak azt nem, hogy egyébként mik jöttek a táborukba). Az első csövest lebénítottam és egy arctámadót helyeztünk rá.
Ekkor a többi csöves is megjelent, de harc helyett menekülésre fogták. Minden idegen elfogott annyi embert, amennyit tudott. A fegyveres is színre lépett, a közelemben lévő idegent lőtte le viszont kézen köptem és kiderült, hogy ennek az embernek fémből van a keze. Menekülni kezdett én mentem utána.
Egy kisebb incidens után (lángolva bele kellett vetnem magam a szennyvízbe) ismét követni kezdtem. Kiderült, hogy felment, utána mentem, de vissza is kellett fordulnom, mert nem lett volna célszerű, hogy kövessem őt egy koncert kellős közepére.A hozzászólást Koncoló összesen 12 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Jún. 25, 2017 12:06 am-kor.

http://dragonlord.hungarianforum.com

2Koncoló       Empty Re: Koncoló on Kedd Ápr. 18, 2017 2:49 pm

Koncoló

Koncoló
Kiegészítő kaland (2-3. kaland között)

Én és pár társam a közeli erdőben egy fatelepet támadtunk meg, az elején minden jól ment, de a telep központi épületében az emberek fegyverekkel vártak minket. Megöltünk vagy megbénítottunk egy párat, de öt ember elmenekült a telepről a központi épület robbanása előtt.
A telep előtti úton egyik fajtársunkat lelőtték, Stalkerék mentek az egyik oldalon, én és Préda mentünk a másikon, itt egy fa tetején csak egy madarat találtunk, majd mentünk Stalkerékhez, akik egy androiddal viaskodtak. A szintetikus az egykori fatelep felé menekült, Prédáék követték, míg én és Stalker a menekülőket követtük az erdőn át.
Felettünk elsuhant egy gép és valamit felrobbantott az úton, majd az öt túlélővel biztos helyre ment. A küldetés kudarccal végződött, de legalább sok embert öltünk meg vagy fogtunk el.

http://dragonlord.hungarianforum.com

Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.