Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Latest topics
» Aurora
Pént. Jan. 05, 2018 6:02 pm by George Crysmann

» USS Firenze
Hétf. Szept. 25, 2017 12:23 am by Johny Borgia

» Víztisztító telep
Hétf. Szept. 25, 2017 12:09 am by Johny Borgia

» U.P.19-3 as
Szomb. Szept. 09, 2017 10:49 pm by Johny Borgia

» Karakterlap sablon, aláírás sablon
Kedd Aug. 01, 2017 5:30 pm by W.B.

» W.B.
Kedd Aug. 01, 2017 4:01 pm by W.B.

» Neonopolis
Hétf. Júl. 31, 2017 11:07 pm by B.J. Wolf

» Ember kaland – Kapcsolatok második felvonás
Szomb. Júl. 22, 2017 1:26 pm by B.J. Wolf

» Csatornák
Kedd Júl. 11, 2017 5:50 pm by Johny Borgia

» Inaktív
Csüt. Júl. 06, 2017 1:14 pm by Joe Johnson

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (15 fő) Szer. Nov. 07, 2012 5:45 pm-kor volt itt.
Linkek

free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
Chat Box

You are not connected. Please login or register

 » Helyszínek » Űr » USS Firenze

USS Firenze

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down  Üzenet [6 / 6 oldal]

151 Re: USS Firenze on Vas. Aug. 06, 2017 9:42 pm

Nem tudom, hogy megértett-e minden szót vagy sem, mert kezét leeresztette, az emberei is leeresztik a fegyvereiket. Hirtelen megfordulnak és tüzet nyitnak. A lövések hangjába kemény húsúak sikítása és sziszegése vegyül, majd egy yautja is felüvölt.
Plazmalövedékek repkednek szinte minden felé, az egyik fegyveres a karját veszítette el egy dobókorongtól, fegyveres karja a földre hull, kiad pár lövést aztán végkép elhallgat ~ Egy fegyveressel kevesebb ~ mondtam magamban.
A többi 'mber fedezékbe húzódik és lőni kezdik a kemény húsúakat valamint a yautjákat. Az ő látásviszonyaik nem éppen a legjobbak, mert az egész folyosó ,,és lehet, hogy az egész hajó" vörösben világít.
A gép ember előrenyomul, őt követik az emberei, már egy rakás kemény húsút kilőttek. Ekkor észreveszek két rossz vért és még néhány kemény húsút, amiket ők irányítanak. Nem tudom eldönteni, hogy most fussak a mentőegységhez vagy szálljak be a harcba. Gondoltam egyet és gyorsan futni kezdek a mentőegység felé, hogy majd azzal elhagyjam ezt a halálhajót. Szinte másodpercenként hátranézek, hogy nem-e követ valaki vagy valami.
Most a küldetés a legfontosabb, élve kijutni a hajóból. Lehet, hogy Penge már meg is szerezte a sisakot és csak rám vár, hogy odaadjam neki a panelt...

Felhasználó profiljának megtekintése

152 Re: USS Firenze on Vas. Aug. 13, 2017 12:28 am

Meghátrálsz a harcból. egyetlen plazmalövedék, vagy szilárd magvas lövedék sem vágódik a hátadba. A hosszú folyosó mentén több üres lyuk tátong, itt voltak a mentőkapszulák. Aztán végre találsz néhányat, mit még nem vettek igénybe. Az egyikbe pár fegyveres alak bújik be, majd lövik ki magukat. Mázlijuk van, kitekintve látod, hogy az űrcsata újabb fordulatot vett, a rossz vérek hajója kilőtte a megmentőid hajóját. A 'mber hajó úgy tűnik meghátrálásra készteti az elfajzottak gépét... csak tűnt, egy plazmatalálat telibe kapja a CMC-s hajó reaktorát. A vakító villanás után törmelékek garmadája lepi el az űrt, nem egy a Firenze testébe csapódik. Hol csak megsértik a burkolatot, hol átütik.

A Firenze felső része szabályosan leszakad, ha voltak ott élőlények, azok most vagy elpárologtak, darabokra szakadtak, vagy az űrbe repültek ki. A mentőkapszulánál várakozva kapsz egy üzenetet Pengétől, miszerint hamarosan csatlakozik hozzád. Hamarosan... vajon ez idő alatt nem fognak téged a folyosó végén feltűnő 'mberek szitává lyuggatni? Úgy tűnik, a fekete ruhások nyertek és nem tetszik nekik, ahogy megint elárultad őket.


_________________

Felhasználó profiljának megtekintése

153 Re: USS Firenze on Vas. Aug. 20, 2017 1:34 pm

Meg kellett hátrálnom, mert most a panel biztonságba juttatása a fő cél, nem pedig a gép embernek segíteni. Szerencsére egyetlen lövedék sem talált el, így biztonságosan el tudtam jutni a kilövőbe. Ott a falon több üres lyuk tátong, mivel az 'mberek elhagyták a hajót. Még volt pár kapszula, az egyiket most lőtték ki, a többi még üres volt.
Eközben a csata új fordulatot vett: A Rossz vérek kilőtték a mentőhajót, majd az 'mber hajó leadott pár lövést az ellenségre, de azok egyetlen lövéssel kilőtték az emberi hajót, néhány plazmalövedék meg ide csapódott be. A hajó felső része meg leszakadt a lövések erejétől.
Pár perc múlva kapok egy üzenetet Pengétől, hogy várjam meg a kapszuláknál, hamarosan ő is itt lesz a többiekkel. A belső harc is váratlan fordulatot vett, a fekete ruhás 'mberek legyőzték a Rossz vérűeket, akikkel találkoztunk és most biztos meg akarnak ölni, amiért megint ,,elárultam" őket.
A pisztolyt és a lándzsát készenlétben tartom és ha lőni akarnak, akkor eleresztek pár lövést.

Felhasználó profiljának megtekintése

154 Re: USS Firenze on Hétf. Aug. 21, 2017 5:01 pm

A 'mberek tüzet nyitottak rád, te kénytelen vagy behúzódni az egyik bordázott falrész mögé. Elvétve tudsz kibújni és lőni, minden alkalommal látod, ahogy közelebb jönnek, ők is a bordázott fal adta fedezékeket élvezik ki, miközben egymást fedezik. Már elég közel vannak, hogy egy gránáttal kifüstöljenek. Bár kérdéses, hogy ilyen helyen eldobnának-e egy gránátot. Akárhogy is, az űr közelsége válasz arra, hogy miért nem használják a komolyabb lőfegyvereket, hiszen senkinek sem lenne jó, ha az űr kiszippantana mindenkit.

Jellegzetes cserregést hallasz a hátad mögül, majd egy plazmalövedéket látsz elrepülni, ami egyenesen egy fedezékbe igyekvő embert kap telibe. Hátranézel és két predatort veszel észre kibontakozni az álcájukból, illetve még jóval mögülük ott van Penge. Az egyik ragadozót több találat is éri, az ostoba nem számított ennyi fegyveresre. A másik int feléd, hogy a mentőkapszla felé gyere, ő addig fedez. Valóban, a szilárd magvas és néhány lézer fegyver hangja megritkul, ahogy a yautja plazmát lő feléjük.


_________________

Felhasználó profiljának megtekintése

155 Re: USS Firenze on Vas. Szept. 03, 2017 11:39 pm

Be kellett húzódni egy bordázott fal mögé mert az 'mberek ahogy megérkeztek, egyből tüzet is nyitottak. Párszor kinézek és lövök egyet a plazmafegyverrel, minden egyes lövésemnél látom, hogy az ellenség közelebb jön a búvóhelyemhez, de azért ők is ilyen bordázott részek mögé bújnak ill. fedezik egymást.
Pár pillanat múlva meghallom a yautjákra jellemző cserregést és egy plazmalövedéket látok elrepülni, ami telibe kapja az egyik 'mbert aki fedezékbe akart vonulni. Gyorsan hátranézek és két vadászt látok az álcából kibontakozni. Penge is velük van.
Az egyik vadászt több találat is éri viszont a másik int nekem, hogy menjek az egyik üres mentőkapszulába, ő addig fedezni fog. Mit tehettem volna mást, olyan gyorsan kezdek a kapszula felé futni, amilyen gyorsan csak tudok, a vadász lőni kezd az 'mberekre, pár fegyver a tűzharc közben el is hallgat ami jó jel. Bemászok a kapszulába és megvárom, amíg a többiek is bemásznak majd irány az űr.

Felhasználó profiljának megtekintése

156 Re: USS Firenze on Szomb. Szept. 09, 2017 11:42 pm

Takarásból takarásra haladsz, elvétve csapódik be a közeledben egy-két lövedék. Eléred a kapszulát, ahol Penge áll. A másik predator előredőlve fekszik a földön. A hátán csupán egyetlen seb látszik, de az nagyon. A plazmalövedék, ami megölte annyiban kegyes volt, hogy az ereket összeforrasztotta, így nem ázik minden vérben.

Penge nem habozik, gyorsan a szűk kabinban van, ugyan 'mberekre tervezték, de még te is beférsz. Mindeközben a puha húsúak lövedékei is megszaporodnak, lézer és szilárd magvas skulók repkednek és csapódik be a falakba.


_________________

Felhasználó profiljának megtekintése

157 Re: USS Firenze on Vas. Szept. 10, 2017 12:17 am

Egyre csak futok a kapszula felé, de közben minden fal mögé, nehogy annyi lőtt sebet kapjak, hogy az eddig szerzett sérüléseim felszakadjanak még jobban.
Végül elérem a kapszulát, Penge ott áll a bejárat előtt, a másik pred meg arccal előre a földön hever. A hátán egy hatalmas seb tátong, viszont vér nem folyik.
Eközben Penge gyorsan bemegy a kapszulába, tudtam hogy rám vár, mert nélkülem nem menne el. Ugyanis egy igen értékes alkarpanel van nálam, ami elég segítség lehet ama fagyos bolygó megtalálásához, amit nemrég még a sisakban láttam.
Az 'mberek folyamatosan tüzelnek, néhány lövés engem is ér, de egy részük csak súrolt, a másik részük meg néhány helyen sebesített meg. Bemászok én is a kapszulába és megpróbálom azt kilőni az űrbe, de először lezárom a zsilipet, ami a kapszulát összeköti a hajó biztos halált jelentő folyosójával.
~ Ez a hajó már használhatatlan! ~ mondom magamban ~ Sőt ezek az 'mberek nem tudják, bármelyik pillanatban megsemmisülhet. A gép-emberrel nem itt fogom megvívni a végső csatát, hanem egy másik hajón vagy bolygón. A panel jelenleg biztonságban van, csak innen kell kijutnunk. ~
Miközben magamban filozok, a lövések egyre hangosabbak, már-már a közeli falat érik a lövedékek.

Felhasználó profiljának megtekintése

158 Re: USS Firenze on Hétf. Szept. 25, 2017 12:23 am

Hatalmas mancsoddal ráütsz a zsilip záró gombjára, ami engedelmesen lezáródik. Alig marad időd leülni az egyik székbe, mert Penge már kilőtte a kapszulát. Esélyetek sincs magatokat hevederrel a székbe ülni, túl kicsik, no meg így is kellett néhány karfát kitépni, hogy elférjetek. Az út során többször is majdnem kizuhantok az ülésekből, hiába is kapaszkodtok erősen. Végül kijuttok az űrronccsal teleszórt területről, egy utolsó pillantást vethetsz a humán hajóra, ahol küzdöttél. Nyugodtnak kellene lenned, ám egyetlen apró dolog ezt elrontja: a Firenzéről néhány kapszula lövődött ki. Pontosan kettő a ti utatokat követi, míg a maradék az űrben marad. Utóbbiak bizonyára a tengerészgyalogosok, akik egy új hajóra várnak, előbbiek meg... lehetnek zsoldosok, yautják (akár rossz vérek is), no meg talán a kiborg és társai.

Beléptek az atmoszférába. Penge a tákolmányt egy hegy felé vezeti. A magaslat körül egy tó és dzsungel fekszik.

- Amint talajt érünk, ketté kell válnunk, a rossz vérek követnek. Sajnálom hogy ezt kell mondanom, de az alkarpanelt át kell adnod, a sebeid elég komolyak és ha harcra kerülne a sor, nembiztos, hogy élve jönnél ki belőle. Mindketten tudjuk, hogy mennyire fontos ez az ereklye. A hegytetőre kell majd jutnunk, oda érkeznek a társaink.


_________________

Felhasználó profiljának megtekintése

Sponsored content


Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére  Üzenet [6 / 6 oldal]

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

 » Helyszínek » Űr » USS Firenze

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.