Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Latest topics
» Utcák
Szer. Május 09, 2018 8:03 am by Joe Johnson

» Aurora
Pént. Május 04, 2018 5:51 pm by B.J. Wolf

» Kérdések, ötletek
Csüt. Május 03, 2018 7:42 pm by George Crysmann

» Inaktív
Szer. Ápr. 25, 2018 11:04 am by Joe Johnson

» Általános társalgó
Vas. Ápr. 22, 2018 10:04 am by Joe Johnson

» USS Firenze
Hétf. Szept. 25, 2017 12:23 am by Johny Borgia

» Víztisztító telep
Hétf. Szept. 25, 2017 12:09 am by Johny Borgia

» U.P.19-3 as
Szomb. Szept. 09, 2017 10:49 pm by Johny Borgia

» Karakterlap sablon, aláírás sablon
Kedd Aug. 01, 2017 5:30 pm by W.B.

» W.B.
Kedd Aug. 01, 2017 4:01 pm by W.B.

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (15 fő) Szer. Nov. 07, 2012 5:45 pm-kor volt itt.
Linkek

free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
Chat Box

You are not connected. Please login or register

 » Helyszínek » Mars » Mars city » Utcák

Utcák

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Go down  Üzenet [2 / 2 oldal]

31 Re: Utcák on Hétf. Ápr. 23, 2018 7:38 pm

Joe szájából úgy ömlik a szó, mint egy gépágyúból, a hatás is hasonló, lyukakat üt a gyomromba, annyira megnevettet.
- Hát, elégé erkölcsös vagyok, a kurtizánok kilőve. Meg a franc tudja mit lehet tőlük elkapni, régen rossz ha bevetés előtt szenvednél valamiben, ráadásul az a debil főhadnagy instant kicsinálna... bár amennyit iszik, szerintem most is fél éves hibernációját tölti egy csatornában.

Közben megindulunk az úton. Fűtött járda, így legalább a hajléktalanok nem fagynak meg, igaz cserébe jól elszaporodtak. A házak már kezdenek máshogy kinézni, a neonfények fennhangon hirdetik milyen disznóságra lelhet itt az ember. Pár katona - bokorugrók, légi fiúk, bőrnyakúak és tábori csődörök - sorban vár egy-egy bordély bejáratánál. Néha egy-egy katonai jármű suhan el, rendészek, láncos kutyák, akik készek azonnal elejét venni egy-egy csetepaténak, hiszen a különböző haderőnemek fiai nem igazán kedvelik egymást.

Natasha, igen. Nem találkoztam vele, a Ryushi hadjárat idején találkoztam vele utoljára. Rögtön a ... nos nagy finálé előtt egy nappal. - szándékosan nem mondom ki, hogy a tábor elleni offenzíva előtt, hiszen nem akarom, hogy bárki is meghallja eme bizalmas információt.
- Figyelj, ha szeretnéd a ... töltőtolladat kiüríteni, akkor nyugodtan megteheted. Én itt megvárlak. Utána bemehetünk egy ivóba, vagy pubba.

Felhasználó profiljának megtekintése

32 Re: Utcák on Kedd Ápr. 24, 2018 7:26 am

Joe jót röhög Wolf szavain.
- Értem, hát sajnálom Natashát... remélem nem zabálták fel a dögök - mondja és mennek és Wolf mondja hogy kiverheti a pélót, ha kedve van rá, hát pacsizik Wolffal és berongyol a bordélyba és keres magának egy bigét erre a célra.
Wolf várakozik szerencsére nem történik semmi baj és kellőidőn belül Joe széles önelégült vigyorral jön ki az arcán.
- Na ez jól esett - mondja elégedetten aztán ha nincs más továbbmehetnek.
- Akkor most menjünk be egy ivóba - veti fel Joe Wolfnak. - Azt sajnálom, hogy nálunk tengerészgyalogosoknál kevés a csaj pedig ott is lehetne jókat turbékolni.

Felhasználó profiljának megtekintése

33 Re: Utcák on Kedd Ápr. 24, 2018 6:07 pm

Joe bemegy a bordélyba, hogy testi örömökre leljen. Addig én fogom a Synsoundos zenelejátszómat és bekapcsolok egy kis morálerősítőt. Meg is feledkeztem róla, hogy mennyire hangosra is volt véve, így a Dragonforce: Through the Fire and Flames száma úgy ütött fejen, mint egy légkalapács... és élveztem. Ahogy az epikus gitárszóló az elején gyorsul, úgy kezd a pulzusom is nőni, míg végül lángok közepette robban szét és a füleim elélveznek eme csoda hallatán.
- A metál az istenek zenéje, mely számunkra, halandóknak is elérhetővé tettek.

Több szám is lemegy, utoljára a Goatwhore egy traktusa. Joe végre előjön, bizonyára egy havi zsoldját verte el. Leállítom a zenelejátszóm, majd meglep az utca zaja. Effektív tűzharc is kiüthetett volna, én nem vettem volna észre.
- Ne aggódj, bőven vannak női bőrnyakúak, csak ők irodisták, talán ideje lenne pályát kalibrálnod és elmenni mondjuk informatikusnak, vagy konyhásnak, úgy legalább legeltethetnéd a szemedet rajtuk. Bár akkor meg nem harcolnál, így bizony a történelem nem emlékszik meg rólad és nem mesélhetnél az unokáknak, hogy a nagy Joe közlegény hogyan mentette meg a világot. - mindeközben kikerülünk egy sör hullát, vagy köznapi nevén alkeszt, aki elmélyülten meditál a földön, bár nem lenne meglepő, ha napok óta halott lenne, a szaga megvan hozzá. - Figyelembe véve eme filozófust, szerintem közeledhetünk a helyi becsületsüllyesztőhöz. Mellesleg neked milyen a zenei ízlésed?

Felhasználó profiljának megtekintése

34 Re: Utcák on Kedd Ápr. 24, 2018 8:14 pm

- Igen, de akkor nem találkozok mégse csajokkal. Ha pályát váltok nyugodt életem lesz és csajjal az oldalamon halok meg egy forró pihe puha ágyikóban.... na csá Wolf megyek csajt keresni és ágyat! - int és faképnél hagyja a valószínűleg döbbent Wolfot. Eltűnik az egyik sarkon... elszámol tízig majd visszaugrik Wolf elé. - Te nem jössz? - és újra elugrik a sarokhoz elbújni majd visszaugrik. - Csak vicceltem pedig milyen klassz lenne mi? Én komolyan elgondolkoztam rajta és tényleg mennék csajt és pihe puha meleg ágyat keresni de nélküled nem buli a buli. Gyeremáteissss!!!!! - húzogatja valamelyik irányba Wolfot aztán lemondóan legyint.
- Ámindegyakkorhagyjuk.... úgyis bébitápszer lesz belőlünk ez a sorsunk - szomorkodik és kiköp és véletlen a sört piáló hajléktalant találja el akit Wolf kinézett magának.
- Bocs öregem - de amaz felpattan és a képébe önti a piát.... aztán neki esik de ezen meg Joe dühödik be és hamarosan Wolf előtt egy nyögdécselő püffölő guruló kupac egy büdös és egy még büdösebb a sör amin Joen van és a rothadás bűze ami a hajléktalanon van alkot édes egyveleget gurul tova és vissza Wolf körül.
- Én má ittam most köszönöm nem kérek - feleli szomorúan az arcán lévő sörre utalva amit a hajléktalan öntött rá.
- Mennék veled de a potyayutasunkat szedjük le - és bevisz egy jól irányzott ütést és elterül a földön a hajléktalan. - Namosmájóleszígy - és fel kell és belerúg még egyet.
- Ezt meg azért mert rám öntötted a piát. Azt meg inni kell! Plusz mert rám támadtál - még egy rúgás a hajléktalanba. - Szerencséd hogy sietünk inni Wolffal - és mégegy rúgás és bemennek a kricsmibe ha Wolf is akarja.

Felhasználó profiljának megtekintése

35 Re: Utcák on Szer. Ápr. 25, 2018 1:58 pm

- Mi ez a pesszimizmus? Nem leszünk mi xeno tápszer, mert mi daráljuk be őket. Mi vagyunk a Gyarmati Tengerészgyalogság, a legkeményebb kurafik a galaxis eme peremén! Egész fajokat irtottunk ki, felkeléseket vertünk le, néhány bogár nem okoz gondot. - Próbálok egy heroikus pátoszt megkomponálni, ami sanszosan nem fog tömegeket megmozgatni, hogy pulzárfegyverekkel felszerelkezve tömegrohamot indítsanak a Földön.

Mindeközben Joe barátom kiéli frusztrációját az utca emberén. Miközben ők a közelharcot mímelik, addig én a falnak dőlök, körbeforgatom a szemem és egy sóhajt adok ki magamból, mintha természetes lenne az, hogy hajléktalan szeszkazánokat püfölnek el előttem. Az alkesz kidől, többet nem kell fel, legalábbis ma már nem.
- Más aprót ad neki, te meg egy kiadós verést. Végtére is humán boxzsáknak jó volt, nem? - majd vállon veregetem bajtársamat. - Nincs is jobb egy esti bunyónál, gondolom a helyi csövesek rettegik a nevedet. - röhögök fel a profán megjegyzésre és átlépek a test felett, amiből árad az alkohol szaga. Bizonyára ha egy gyufával megérinteném, az egész teste belobbanna az alkoholtól.

- No, megérkeztünk, ugyan nem egy előkelő hely, de legalább a pia olcsó és gyorsan be lehet rúgni. Azért vigyázzunk, nehogy a rendészek cibáljanak innen ki és az időnk további részét a zárdában töltsük. Mellesleg nem lennék meglepve, ha az a főhadnagy itt töltené az idejét.

Felhasználó profiljának megtekintése

36 Re: Utcák on Szer. Ápr. 25, 2018 2:22 pm

Joenak tetszik a beszéd máris jobb kedve lett pláne a bunyótól.
- Igen, jó volt bokszzsáknak de segíthettél volna... végtére is képen öntött.
Aztán bemennek a kricsmibe ahol vannak esetleg női vendégek is ha van Joe odasúgja Wolfnak miután nyugtázta annak szavait.
- Ha itt is van, szerintem csajozzunk be mégegyszer - mondja mert ő már csajozott a kuplerájban de jóból nem árt meg semmi.
Rendelnek egy italt vagy kettőt esetleg négyet és Joenak azaz ötlete támad hogy rendezhetnének versenyt.
- Versenyezzünk cimbora hogy ki tud több piát legurítani... aki nyer az két lábon elhagyja a krimót a vesztes lerészegedik és nem tud úgyse kijönni.... ha van kedved kezdem - mondja és felhajtja az első kört és akkorát böfög hogy majdnem leszakad a plafon.
- Naittazafőhadnagy? - néz szét harciasan. - Megmondom neki szolgálaton kívül hogy jobb küldetésre küldjön ahol csak csajok vannak - harciaskodik. Mármeginacsajok.

Felhasználó profiljának megtekintése

37 Re: Utcák on Kedd Május 08, 2018 12:00 am

A helyi Bacchus szentély nem volt nagy durranás, tipikus kricsmi, ahol a söpredék issza el a pénzét, hogy aztán részegen hazatántorogva agyonverjék feleségüket és esetleg gyereküket, majd a delíriumból kijózanodva másnap megint a szalag mellett robotoljanak és a kör ismétli magát, legalábbis míg egy eldurrant máj véget nem vet ennek. A piálda alapterülete közepesnek mondható, bent legalább 20 ember is elfér, nem beszélve a személyzetről, ami egy csapost és egy felszolgálót jelent, feltételezhetően férj és feleséget. Középkorú pár, már hozzászoktak ama illusztris társasághoz, ami itt szokott napról napra megjelenni. A félhomályban -ami lehet szándékos, vagy csupán nincs pénz megjavíttatni a világítást - egy tucat alakot tudok kivenni, többen vaskos bagóköd mögé rejtőznek, vagy már elméjük úgy elködösödött, hogy mély meditálásba kezdtek.

A levegőben olcsó lőre, vizelet, bagószag és még egyéb elegyedik undorító atmoszférává, ami beeszi magát az ember ruháiba és pólusaiba. Egyes mérgező világoknak állítom jobb az atmoszférája mint itt a levegő, talán kellett volna hoznom egy vegyvédelmi ruhát, hogy tovább húzzam itt 10 percnél. Letelepszünk a bárpultnál, az asztaloknál ücsörgő alvilági alakok lopva tekintenek ránk, majd visszatérnek dolgukhoz... a semmihez?

- Nem egészen 5 perce fektettél meg egy nőt, de máris kívánnál még egyet? Végtére is be kell népesíteni a galaxist, nemde? - paskolom meg Joe vállát, aki frissen foglalt helyet és vélhetőleg fel nem áll róla, amíg nem látja a hangokat és nem szagolja a színeket. - Ha már itt tartunk, nem lehet, hogy egy-egy esetben sikerült pár kis Joet elszórnod a gyarmatokon? Poén lenne, ha öreg korodban egy sereg immár felnőtt kölök rohamozna meg téged. - mindeközben intek a csaposnak, hogy hozzon számomra egy pohár helyi specialitást. Amint ez megvan, vigyorral az arcomon biccentek csajkatársamnak és lehúzom a specialitást, ami ez esetben egy kis üveg champagne. A nedű égetni kezdi a torkomat, majd egy ideig a gyomromat, míg végül kellemes melegséggé csillapul. - A verseny immáron elindult, igyunk a kicseszett tengerészgyalogságra és az emberiség győzelmére! Semper Fidelis a végig és azután is! - majd közösen rendelni kezdünk a helyi legolcsóbb vacak borból, nehogy túlságosan mélyre kelljen nyúlni a zsebünkbe. Most nem a minőség, hanem a mennyiség a lényeg.

Felhasználó profiljának megtekintése

38 Re: Utcák on Szer. Május 09, 2018 8:03 am

- Naigen, bármi lehetséges, lehet, hogy itt fognak döngetni az ajtómon és berohannak amióta már én ezt a műfajt művelem - röhög Joe a kölykös dologra célozva.
- Látom kellemes nedűvel kezdted. De nekem igazából mindegy mit iszunk - mondja Joe böfögve és a második pohár után nyúl.
Isznak és isznak aztán egy kis ételt is rendel Joe ha engedi Wolf és lehet engedi, hisz úgy jobban csúszik.
- Eszünk is mellé? Maximum a kaja lesz a párnánk amibe beleborulok pofával előre - röhög és a harmadik sörért nyúl amit kap a csapostól.
- Igyunk a barátságra! D J Wolf és D J Joe Johnson! Hé csapos adjon mindenkinek egy kört! Igyatok pupákok ma berúgunk! - és megcsapkodja a pultot, persze csak akkor fizeti ki ha ki is tudja ami kétséges.

Felhasználó profiljának megtekintése

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [2 / 2 oldal]

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

 » Helyszínek » Mars » Mars city » Utcák

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.