Belépés

Elfelejtettem a jelszót!Latest topics
» Neonopolis
Today at 1:31 am by B.J. Wolf

» Ember kaland - Kapcsolatok
Today at 1:22 am by B.J. Wolf

» Ember kaland - Kapcsolatok II. szál.
Yesterday at 1:25 pm by Joe Johnson

» Sziklás fennsík
Vas. Jún. 25, 2017 1:33 am by Szellem

» Tengerpart
Vas. Jún. 25, 2017 1:17 am by Stalker

» USS Firenze
Vas. Jún. 25, 2017 12:19 am by Basil'isk

» Csatornák
Szomb. Jún. 24, 2017 11:46 pm by Koncoló

» Vadász vagy préda
Vas. Jún. 18, 2017 3:43 pm by Basil'isk

» Általános társalgó
Szer. Jún. 14, 2017 3:00 am by B.J. Wolf

» Őserdő
Csüt. Jún. 08, 2017 11:59 pm by Basil'isk

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

nincsen

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (15 fő) Szer. Nov. 07, 2012 5:45 pm-kor volt itt.
Linkek

free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
Chat Box

You are not connected. Please login or register

 » Helyszínek » Űr » USS Firenze

USS Firenze

Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down  Üzenet [5 / 5 oldal]

121 Re: USS Firenze on Pént. Ápr. 28, 2017 9:16 pm

A kis rajta ütés után a csapat már is ott volt ahol a felszereléseik. Vash utolsónak találta meg saját felszerelését. Amint a nyakába került az amulett, a beavatott ismét érthető lett a puha húsúak számára:
- Hát folytatódik közös utunk. - szólt Vash, majd meglátta hogy fajtársa indulásnak ered.
- Utána! - szólt a beavatott, majd elindultak a vadász után. Könnyedén haladtak, egy kisebb átszállóhajóhoz. Ahogy elhagyták ezt a hajót, a kis csapatot egy furcsa látvány fogadja : emberek, predatorok, és rossz vérek folytatnak egymással űrcsatát, egy nagyobb hajó körül. A csapatszállító egy ember alkotta hajó felé tartott , amely a USS Firenze.
- Mégis mi folyik itt? Hol vagyunk? Mi ez a hajó? Mi ez a nagy csata? Honnan tudtátok hol vagyunk? - tette fel a kérdéseket Vash, a tisztán látás érdekében.

Felhasználó profiljának megtekintése

122 Re: USS Firenze on Szomb. Ápr. 29, 2017 5:43 pm

Vash

Predator társad válaszol neked a felmerülő kérdésözönödre, a "Honnan tudjam?" arckifejezés ül ki, majd megindokolja miért a Firenzére szálltok át.
- Jelenleg ez a gép nem harcol, a többiek nem lövik, csak csapatokat juttatnak át rajta. Viszonylag biztonságos, meg aztán gondolkozz ifjonc, egy rossz vér gépben ülünk! A többiek pillanatok alatt kilőnének.

Mindeközben puha húsú barátaid egy kommunikátort berhelnek, próbálják belőni a megfelelő frekvenciát. A CMC-s hajó süket, ám a Firenzéről jön válasz, valami Gordon Rogers bőrnyakú jelentkezik be. Sikerül belőni a tartózkodási helyét még mielőtt elszállna az adás, így tudjátok merre kellene menni. Bedokkoltok, a dokkban már két 'mber gép áll, mind üres. A kommunikátor bűvölő mutatja az utat.

Többiek

Gordon és társai váltogatják a frekvenciákat, hátha így elérik a többieket. Próbálgatásotokat siker koronázza, elérsz egy katonát, aki elmondásai szerint hamarosan dokkolnak. Ők lennének a felmentő sereg? Nos, ők azt hiszik, hogy ti segítetek nekik, sajnos nem jut idő kiigazítani őt, mert elszáll az adás, csupán fehér zaj szűrődik át. Yuki a füléhez kap, majd Gus, aztán megérted miért, elviselhetetlen zaj szűrődik át.
- Izé... ez működik? Itt Zemph professzor beszél a .... nem is tudom hol vagyok
... a C12-es folyosóról. Ha valaki hallja, kérem MENTSENEK KI INNEN! A kutatásaim nem veszhetnek el, ígérem jól fizetek a megmentőimnek, csak jöjjenek el!
- persze a szünetek nem a kommunikátor hibái, szimplán csak gondolkodott az öreg.

A folyosó a predator társatok hologramja szerint ellenkező irányban lesz a kijutási ponttal. Ő balra menne, nektek meg jobbra kellene menni, akárhogy is, még át kell gázolnotok a rossz véren. Elkezdtek magyarázni predator bajtársatoknak, még nem értetek a harc közelébe, van idő.

Basil'isk bevárta társait, a kiborg férfi valamit mond, nem neked nem a társaidnak, szóval sanszosan valami kommunikátorba beszél. Ha már beszélgetés. Kapsz te is üzenetet, a sisakod lencséinek bal oldalt látni az üzenetet. Egy Hosszú Penge nevű predator az, aki a dokkban van és azt akarja, hogy találkozzatok. Az alkarpanelt kell biztonságba helyezni.

Ez különös, Anu'd és Hosszú Penge is az alkarpanelt akarják biztonságban tudni, ám Anu'd már küldött neked mentést. Pont emiatt kérdezel rá az újonnan érkező szavahihetőségére. A válasz csupán egy felvétel, valós időben készült, Hosszú Penge szemszögéből látni az egészet, van itt egy elégé megkínzott predator, meg pár tengerészgyalogos. A videó leáll, Penge bizonyított. Majd pár sor íródik ki, ami talán elég meggyőző lehet: Basil'isk, te még Nagy Penge néven ismertél Zaragin alatt. Most a viszont válaszodat akarja, illetve az emberek is próbálnak neked valamit elmagyarázni.


_________________

Felhasználó profiljának megtekintése

123 Re: USS Firenze on Szomb. Ápr. 29, 2017 8:31 pm

Tovább megyünk a folyosón, persze bevárom az 'mbereket mert megint lemaradtak. Hát igen, egy vadásszal nem lehet tartani az iramot.
Megállunk a folyosón, ekkor az 'mberek hallgatni kezdtek valamit, ami minden valószínűleg a kiborg hangja volt és valamiféle kommunikátorból szólt. De eközben én is kapok egy üzenetet ami a sisakom lencséjének bal oldalán jelent meg. Az alkarpanelről van szó és a hajódokkról, kiderült az üzenetküldő neve is: Hosszú Penge.
Ez nekem elég különös volt, mert Anu'd és Hosszú penge is az alkarpanelt akarják biztonságban tudni. Persze Anu'd már küldött értem egy mentőcsapatot.
Megkérdezem, hogy hihetek-e neki, mire a válasz egy felvétel volt: Valós időben, Hosszú Penge szemszögéből készült felvétel volt, benne egy megkínzott predatorral és pár 'mberrel. A videó leállt, Penge bebizonyította, hogy bízhatok benne.
Pár másodperccel később ismét feliratok jelennek meg a lancsén, hogy még anno Nagy Penge néven ismertem Zaragin alatt.
Válaszolok neki, hogy igen, ismerem és már úton vagyok a kiürítési pont felé pár 'mber társaságában. Majd megkérdezem tőle, hogy bízhatok-e Anu'b-ban vagy sem.

Miután megírtam a válaszomat Hosszú Pengének, megnézem a hologramon, hogy hol lehet a hajódokk. A kiürítési ponttól ellenkező irányba, balra kell menni, pár lépcső lefelé és ott is vagyok a kijelölt dokkban. Persze ideiglenes társaim jobbra akarnak menni, de még át kell vágnunk magunkat a Rossz véren. Nem vagyon olyan közel a harc színhelyéhez, de nem is vagyunk olyan messze, szóval van idő dönteni, hogy most az 'mbereket kövessem vagy menjek a dokkba.
Ha még itt volna a tolmács, akkor megmondanám nekik, hogy ők mehetnek a másik irányba, én meg megyek a dokkba.

Végül az 'mberek felé és jobbra mutatok (menjetek jobbra), majd magamra és balra (én megyek balra a dokk felé) Majd a hologramon mutatom, hogy ha végeztek, akkor ott a dokknál találkozunk. Ezzel balra fordultam és elindultam a dokk felé.
A Rossz vért gyorsan elintézhettük volna, de ha Hosszú Penge is besegít, akkor könnyen el tudjuk intézni a rohadékot.

Felhasználó profiljának megtekintése

124 Re: USS Firenze on Csüt. Máj. 04, 2017 10:28 pm

Bár Vash kap válaszokat, de még így is vannak sötét foltok. Az beavatott, fajtársának meg említ még pár információt:
- Miközben az egyik rossz vér kínzott, valami furcsa dologról kérdezett: Dachande sírjából szerzett sisakról. Nem tudom hogy ez számodra mond-e valamit, de gondoltam meg osztom veled- fejezte be őszinte mondani valóját Vash.
A csapat bedokkolt a Firenzébe.
- Hosszú Penge, bocsásd meg ha túl sokat beszélek, de kicsit kuszán állnak a dolgok. A kérdéseimre a válaszokat majd meg hozzá számomra az idő, amikor kell. Induljunk!- fejezte be mondandóját Vash, majd elindult az emberek után.

Felhasználó profiljának megtekintése

125 Re: USS Firenze on Szomb. Máj. 06, 2017 11:34 am

A rádión keresztül végül sikerült kapcsolatba lépni egy katonával, akinek a csapata épp dokkolni készült.
– Várjanak! Ez a hajó tele van ellensé – Befejezni viszont nem tudtam, mivel hirtelen nagyon hangos zaj szűrődött ki a kommunikátorból – Ez elszállt.
Néhány másodperc múlva újra megszólalt a headset, de most egy professzor szólt bele és könyörgött kimentésért, azonban kiderült, hogy ő ellenkező irányban van, mint amerre a perdator vinne minket.
– Professzor! Ha hall minket; itt Gordon Rogers a CMC-től. Három társammal elindulok a pozíciója felé. Próbáljon meg elbújni valahova és bezárkózni. Hamarosan odaérünk.
Ezután elkezdem gyorsan mutatni a predatornak, hogy jobbra kéne mennünk, mire ő jelezte, hogy ő balra megy. Bólintok, majd elindulok, továbbra is készenlétben tartva a sörétest.

Felhasználó profiljának megtekintése

126 Re: USS Firenze on Vas. Máj. 07, 2017 3:01 am

Elváltok egymástól, Basil'isk a dokk felé tart, Gordonék Zemph felé.

Gordon

- Azért remélem nem csak mellébeszélt, mikor a pénzről beszélt. - válaszolja Vercetti, akit Yuki emiatt oldalba öklöz. - Na most miért? Veszélyességi pótlék! Ezt leszámítva nem volt beszéd, végtére is katonák vagytok és hülye az, aki harctéren beszélget. Zemph professzort sikerül elérnetek.
- Siessenek, hallom hogy itt vannak, jaj neEEEEE..... - A kapcsolat elszállt, egy predator cserregést lehetett hallani, meg azt, hogy vélhetőleg a csuklópengéi kisiklanak a tokból, ezt követően emberi lövések következnek, ennyi.

Zemph talán halott, vagy talán más mentette meg, de nincs idő ezen gondolkodni. A mozgásérzékelők a következő folyosón három élőlényt érzékelnek, a barát-ellenség felismerő szerint ki van zárva, hogy bajtársak, tehát xenok, predatorok, csempészek, zsoldosok, vagy infectoidok, meg ki tudja még mik. Gus egy villanó gránátot vesz elő, leszedi a kupakot, az ujja a gombon van, kész bedobni a folyosó kanyarulatba. Amint ezt megteszi, ti kirontotok és teszitek a dolgotokat.

Basil'isk

Penge nem sokat ír, ez kimerül abban, hogy "Nem ismerem őt, én nem bíznék senkiben és semmiben, a sisak és az alkarpanel NEM kerülhet az elfajzottak kezébe!" Várjunk csak, nálad nincs semmiféle sisak, persze a sajátodat leszámítva. Most vagy visszamész a laborba, vagy először a dokkba és közös erővel keresitek meg a relikviát. A négy humánra már hiába számítanál, kivéve ha utánuk rohansz. Bár csak kis ideig dilemmáztál, a plafonon a sav lyukat éget, hamarosan egy fekete test zuhan alá, holtan, a lyukon felnézve látod, hogy több szinten ette át magát, ám nem is ez kelti fel figyelmed, hanem, hogy fentről egy ismerős alak kukucskál le. A gép ember egyik fegyverese, nem hezitál sokat, egy kis fémes tárgyat dob le, gömb alakja van és a SEBB felirat van rajta.

Vash

- Igen, engemet is erről vallattak Ryushi óta. Dachande sisakja egy ősi relikvia, bár utoljára Dachande gyűjteményében volt, de előtte számos vadász és harcos hordta, népünk legjobbjai. A mondák szerint hatalmas tudásanyag lappan benne és egyféle kulcsként funkcionál, de semmit sem ér, ha a vele egyidős alkarpanelt nem birtokolják. A panel a térkép, a sisak meg a kulcs, bármik is legyenek az X-ek helyén, bizonyára okkal titkolták el. Az elfajzottak ezért akarják megszerezni, Ryushira is ezért jöttek, bár azt már nem tudom, hogy a sisak mit keres itt, ezen a 'mber hajón.

- Érdekes ez a sztori meg minden, de per pillanat háborús zónában vagyunk, vagy nálatok rákpofájúaknál így szokás. Nem csoda, hogy a Korarin elpicsáztunk titeket! - mondja a 'mberek vezetője, a többiek elmosolyodnak az oltás hallatán.
- Mellesleg valami gikszer van, a kommunikátor elszállt, mármint mégg egymást sem tudjuk elérni, mi a fene?
- A rossz vérek zavarnak, nehogy egyesüljünk másokkal, vagy összehangoljuk a támadásokat! - felei Penge, szavait megerősítendő, te próbálod elérni őt, ám hiába is áll tőled pár méterre, nem tudnál üzenetet küldeni neki.

Mindeközben egy lépcsőházba értek, fel kellene mennetek, de egy humoros kedvű puha húsú anno M20-as aknákat telepített ide, tehát fel kellene őket szedni, óvatosan. Időigényes ez a szövetségeseitek számára, de idő nincs, féltucat alien jelenik meg mögöttetek, drone és warrior vegyesen.


_________________

Felhasználó profiljának megtekintése

127 Re: USS Firenze on Vas. Máj. 07, 2017 4:09 pm

Elindulok a dokk felé.
Pár perc után Penge visszaüzen, hogy nem ismeri Anu'b-ot és nem bízna senkiben és semmiben. Még hozzáteszi, hogy a sisak és az alkarpanel nem kerülhet az ellenség kezébe. Ezzel kikapcsolt.
Két választásom van: Vagy visszamegyek a laborba a sisakért vagy elmegyek a dokkba és Pengével közösen megyünk el a sisakért a laborba. Nem volt ezen mit gondolkodni, mert történt valami.

A plafon hirtelen olvadni kezd és pár pillanat múlva egy döglött kemény húsú esik le a földre. Felnézek a lyukon, pár szinttel följebb észreveszem a gép-ember egyik fegyveresét, amint valamit elővesz és ledobja erre a szintre.
A gömb alakú valami leért és észreveszem rajta a humán feliratot: SEBB. Nem tudom, hogy ez mit jelenthet, de az biztos, hogy nem sok jót.

A gömb csinál valamit, megfordulok és visszafelé kezdek futni. Elhagyom a folyosó azon részét, ahol a gömb földet ért, visszaérek a kereszteződésig. Az egyik irányból még hallhatóak a lövések, de ideiglenes szövetségeseim a másik irányba mentek, úgyhogy én is abba az irányba megyek, de ezelőtt még Pred-módban körülnézek, hátha nincs a közelben még egy Rossz vér.

//Bocs, sok gond volt a héten.//

Felhasználó profiljának megtekintése

128 Re: USS Firenze on Csüt. Máj. 11, 2017 8:44 pm

Vash fajtársától kapott szavaitól már többet tudott. Penge szavait követően az emberek vezetője közbe vágott a gondolatoknak, és kiderült hogy a Rossz Vérek zavarják az adásokat.
- Szánalmas férgek, zavarják a jelet, ahelyett hogy szemtől szembe állnának az ellenségükkel. Sokkal irritálóbbak, mint a ti emberi arcátlanságotok. Minden estre azon társaitokat tisztelem akik velem voltak a Ryushin.- szólalt meg az ifjú beavatott, miközben egy lépcsőházba értek.
Az emberek észlelték hogy nem tudnak tovább haladni. Ahogy meg figyelte Vash a viselkedésüket, észre vette, hogy úgy viselkednek mint ha egy faj társuk eszközei okoznák a fennakadást.
- Nekem úgy tűnik, mint ha egy "társatok" okozná ezt a gondot. Valaki nem akarta hogy itt bárki vagy bármi átjusson. Meg tudjátok oldani?- szólt Vash az emberekhez gúnyos hangnembe, majd alienek, drone-ok és warriorok jelennek meg.
- Penge, tartsuk fel őket, emberek siessetek- atta ki a parancsot a beavatott, majd izzította plazma ágyúját, és mérte be a célpontokat.

// 1 váll lövegem, meg csukló pengéim biztosan van //

Felhasználó profiljának megtekintése

129 Re: USS Firenze on Vas. Máj. 14, 2017 7:03 pm

Basil'isk

Futottál volna, ám megfordulva látod, hogy egy runner fordult be a folyosóra és rád ugrik. Gyorsan mozgott, de kikerülhetted volna, volna, mert a SEBB aktiválódik és testedet átjárja az áramütés. Öröm az ürümben, hogy ellenfeledet is, így estek össze, bár a gránát már kiadta erejét, de ti még önkéntelenül rángatóztok. Fentről egy újabb tojás hullik alá, ez most nem SEBB, hanem egy ananászgránát, biztosítószeg nélkül.

Vash

Te és Penge lőtök, egy lövés, egy találat. Két fekete test terül el, ám a többi továbbra is felétek tart, Újabb lövések, megint két test terül el, ám az egyik még mozog, csupán alsótestét vesztette el. Újabb lövésekre már nincs idő, az ellenség túl közel van, így marad a közelharc. Ügyelnetek kell, hogy egy csepp sav se hulljon az emberek felé, pláne az aknákra. Tégedet egy warrior nézett ki.


_________________

Felhasználó profiljának megtekintése

130 Re: USS Firenze on Vas. Máj. 14, 2017 7:31 pm

Hirtelen megjelenik egy runner a folyosón és rám veti magát, nem tudtam kikerülni a támadást, mert a dög elég gyorsan mozgott. Eközben a ledobott SEBB feliratos gránát aktiválódik és mindkettőnket lebénít néhány áramütéssel.
Mind a ketten csak rángatózni tudunk, mert az áram még mindig átjárja kettőnk testét. De nemsokkal a SEBB aktiválása után egy másik gránát is leesett. Nincs rajta semmi felirat és ananász alakú. Meg nincs rajta biztosítószeg.
Tudtam, hogy ez még rosszabbat jelent így megpróbálok odébb gurulni, nehogy elérjen a robbanás vagy ha elér, akkor csak minimális sebet ejtsen rajtam. De mi van, ha ez nem is robbanó gránát... Nem akarom megtudni.

Felhasználó profiljának megtekintése

131 Re: USS Firenze on Hétf. Máj. 15, 2017 6:14 pm

A professzor válasza nem volt túl bíztató.
– Ez rosszul hangzik. Futólépés! Szükségük lehet még néhány emberre.
Amint ezt végigmondtam, elkezdtek pittyegni a mozgásérzékelők, három mozgást jelezve. Gus előhúzott egy villanót. Bólintottam neki, a gránát pedig már lendült is be a kanyarba, a robbanást hallva pedig már rohantunk is be. Ha nem emberek, akkor rögtön lövök is a sörétessel vállmagasságban, ha pedig azok, akkor még egy pillantással biztosra megyek, hogy zsoldosok, vagy csempészek-e, mielőtt lövök, elvégre ha ez a professzor még él, akkor lehet, hogy mások is szerencsésnek bizonyultak és nekik valószínűleg nincsen baráti jelzésük, amit a mi katonai szerkezetünk felismerhet.

Felhasználó profiljának megtekintése

132 Re: USS Firenze on Szomb. Máj. 20, 2017 9:45 pm

A két yautja két-két ellenséget likvidáltak szűk kis területen. Ám Vash második célpontja csak alsó felét tüntette el. A távolság megszűnik, marad a közelharc. De két yautja tudja hogy ellenségeiknek túlnyomó részének savas a vére, tehát teljes mértékben figyelniük kell. Vash egy warrior céloz meg magának. A beavatott gyorsan át gondolja a helyzetet: a váll-löveggel ügyesen kell bánni, a csuklópengék a sav miatt megszűnnének. Vash karjaival megragadja hát a warriort, egy erős mozdulattal maga elé tartja, mint valami élő pajzsot, a váll-löveggel becélozta ellensége fejét, majd megsemmisítette azt. Szerencsére a fröccsenő vér, hátra fele repül, így nem sérülnek meg az emberek.

Felhasználó profiljának megtekintése

133 Re: USS Firenze on Szomb. Máj. 20, 2017 10:10 pm

Gordon

A villanó robbant, kár, hogy a két alien nem vette ezt komolyan. Lőni kezdtek, hamarosan a két fekete test elterül, a vérük máris marni kezdi a padlót. De valami hibádzik, három jel volt, de csak két xeno. A lényeket megnézve észleled, hogy ezek bizony nem "helyiek", tehát a Killers klán kedvenckéi. Mire ez eljutott a tudatodig, a semmiből rátok lőnek, Yuki bokája a bal lábán eltűnik, helyette hús és csont tűnik fel. A japán elesik, a földön a sebét szorítja, miközben ordítozik. Lőtök, hogy mit, nem tudjátok, aztán Gus megtántorodik és összeesik. Fedezék nincs, csupán a bal és jobb oldalt lévő szobák.

Basil'isk

Könnyű kigondolni, hogy arrébb gurulsz, a tested nem teljesen engedelmeskedik az áramütéstől, de a xenoval is így van. Aztán a gránát berobban, ezzel az örök vadászmezőkre kerültél. Már ha a túlvilág a Firenze fedélzete, ugyanis a gránát nem ölt meg, csupán megszínesítette a napodat. A tested elülső részét rózsaszín festék fedi le, a xeno barátod oldalát szintén. Szóval nem akartak téged megölni, de megszégyeníteni igen, bár eme viccben az a gond, hogy így nem tudod magad álcázni, mert a rózsaszín folt elég feltűnő.

Vash

Az élőpajzs próbál szabadulni, a szekunder nyelve kitárul, majd lecsapott volna, volna, de érthetetlen módon megáll a fejedtől pár centire. Mintha egy felsőbb hatalom megtiltotta volna neki, hogy megöljön téged. Akármi is legyen az, te szétlövöd az ő fejét. A xeno teste a földre zuhan, Penge már rég végzett ellenfelével és az alkarpaneljával vacakol.

- Rendben, tiszta az út hölgyeim! - mondta az egyik baka, tehát lehet indulni a lépcsőházba. Aztán egy lövés dördül, az utolsó, sérült xeno feje eltűnik Penge váll-lövegének nyomán. Ezt követően már nem kerültök harcba, eléritek Gordon tartózkodási helyét, legalábbis ahol egykor volt. Lövések zajait halljátok, nem nehéz kideríteni, hogy merre mentek.


_________________

Felhasználó profiljának megtekintése

134 Re: USS Firenze on Szomb. Máj. 20, 2017 10:37 pm

Az áramütés miatt nem tudhattam elgurulni, a runner is így volt ezzel. A gránát felrobban. Pár pillanatig azt hittem, hogy meghaltam, de nem. A testemet rózsaszín folyadék teríti be, nem, az én vérem és egyik yautja vére sem ilyen színű. Ez valami festék és a xeno is kapott belőle.
~ Annak a gép-embernek a társa ilyen módon szégyenített meg! Ezért meg fog fizetni! Ha nem most, akkor egy másik alkalommal.
Nem tudnám magam álcázni, mert ez elég feltűnő szín. Lassan érezni kezdem, hogy a bénulás alábbhagy. Lassan feltápászkodok, majd a lándzsát a runner fejébe döföm és levágom azt. Így lesz egy új trófeám is és meg tudom keresni a sisakot, amiről Penge beszélt.
Ha útközben találkozok Pengével, akkor el tudom mondani neki, hogy hol volt a panel és feltehetőleg a sisak is ott lesz, ha a Killers klán nem tette rá a mancsát.

Felhasználó profiljának megtekintése

135 Re: USS Firenze on Pént. Jún. 02, 2017 11:06 pm

A runner a fejetlenség közben fejét vesztette. A labor felé az út akadálymentesnek tűnt... tűnt, mert a folyosón újabb tetemek éktelenkednek. Két tengerészgyalogos felkoncolt teste, nem azok, akikkel te találkoztál. A testek közelében zöld vér, egy yautja vére. A kérdés az, hogy barát, vagy ellenség. A vércseppek a laborba vezetnek be, ám nem látszik nyoma annak, hogy a delikvens ki is jött volna.


_________________

Felhasználó profiljának megtekintése

136 Re: USS Firenze on Szomb. Jún. 03, 2017 12:30 pm

Vash meglepődött, mikor "pajzsa" nem használta ki az alkalmat hogy megölje. A yautja nem habozott, szét lőtte a xeno fejét. Az egyik ember szólt, hogy mehetnek tovább, így a csapat nem is maradt. Érdekes módon mikor Penge végzett az utolsó ellenféllel, nem érkezett több ellenfél. Ahogy haladtak, Vash meg említette észrevételét fajtársával :
- Annak a sav-vérűnek lett volna lehetősége engem megölni, mégsem tette. Mintha megtiltották volna neki, érdekes.- fejezte be mondandóját a beavatott. Hirtelen lövések zajai t hallja a csapat, így nem is kérdés hogy merre menjenek.

Felhasználó profiljának megtekintése

137 Re: USS Firenze on Szomb. Jún. 03, 2017 4:05 pm

//Elég furcsa, hogy előző körben csak én írtam//

A runnert agyon döföm a lándzsával, majd gyorsan levágom a fejét és azt elteszem a többi trófea közé, majd a labor felé veszem az irányt.
Út közben nem ütköztem semmiféle akadályba, de félúton újabb tetemekbe botlottam. Két felkoncolt tengerészgyalogos testére, de szerencsére ezek nem azok voltak, akikkel találkoztam, hanem az őket kimenekítők közül két katona vagy a gép-ember két katonája...
Viszont nem ez volt a különös, hanem az, hogy a tetemeknél zöld vér is van, egy yautja vére. Nem tudtam, hogy barát vagy ellenség, de az biztos, hogy a labor felé ment, mert zöld vércseppek mennek arrafelé.
Követem a cseppeket a labor bejárata felé, de semmiféle nyom nem utalt arra, hogy az a szóban forgó yautja kijöhetett volna. ~ Lehet, hogy bent gyógyítja magát és közben a sisakot keresi vagy elvérzett és meghalt? ~ kérdeztem magamban.
Átváltok Pred-be és úgy lépek be a helyiségbe, de a fegyvereimet készenlétben tartom. Igaz, csak a lándzsa van jelenleg a kezemben, de nagyon jól tudom használni azt.

Felhasználó profiljának megtekintése

138 Re: USS Firenze on Hétf. Jún. 05, 2017 5:31 pm

Vash

- Az elfajzottaknak élve kellesz, talán azt hiszik, hogy elvezetheted őket az áhított zsákmány felé. A látszat miatt támadnak, illetve hogy gyengítsenek, csak téged akarnak életben tartani.

Eléritek a tűzharc helyét, Emberek lőnek, de azt szakadatlanul, amíg el nem halkulnak a lőfegyverek. Behatoltok a folyosóra, készen arra, hogy lőjetek, de nincs sehol semmi ellenség. A jó hír, hogy Gordonék megvannak, a rossz az, hogy le vannak amortizálva, a csapat fele halott, a másik fele sérült. Az egyik puha húsú társad hirtelen elesik és a földre zuhan.

Basil'isk

A labor kirámolva, feltört szekrények és tárolóablakok mindenütt. A PredTech látásmódban kiszúrod a behatolót, akinek mancsában ott az értékes szerkezet, ami nem kerülhet rossz kezekbe. Egy egyenes szakaszon vagytok, fedezék, vagy búvóhely nincs, a távotok köztetek 5-6 méter. A rossz vér tudja, hogy itt vagy, megfordul és iker csuklópengéit kiengedi. Farkasszemet néztek egymással, de még nem támadtok. Az elfajzott az alkarpaneljával foglalkozik, valamit leüt, de nem történik semmi.

- Kotródj előlem és becsületemre mondom, hogy nem öllek meg. Tudom, hogy te is bemocskoltad magad, láttuk a 'mber tetemet a raktárnál, igazán szép dolog volt egy védtelen embert kivégezni. Valld be, nem vagy jobb mint mi, akiket lenézel. Csatlakozhatsz, vagy elmehetsz, ezt ajánlom, de ha rákényszerítesz, megöllek!


_________________

Felhasználó profiljának megtekintése

139 Re: USS Firenze on Pént. Jún. 09, 2017 12:33 am

Bemegyek a laborba és látom, hogy teljesen szét van verve, de nem csak a romokat vettem észre PredTech látásmódban, hanem a Rossz vért is, kezében a sisakkal, amiért vissza kellett jönnöm.
Kettőnk között semmi fedezék, csak egyenes 5-6 méteres távolság van. Tudja, hogy itt vagyok, megfordult és kiengedi a pengéit. Nem támad, így én sem támadom meg őt. Valamit leüt az alkarpaneljén. Semmi nem történik. Majd azt mondja nekem, hogy ha elmegyek, akkor nem öl meg. Majd szóba hozza azt a leszúrt puha húsút is, akit a hangárban hagytam. Aztán ajánlatot tesz nekem, hogy csatlakozok hozzájuk vagy megöl.
- Már volt dolgom a magadfajtával. - mondom neki - Nemrég halt meg. Az ajánlatodat nem fogom elfogadni. Nem hiszek neked! Sem a klánod bármelyik tagjának! Add ide a sisakot és talán kegyes leszek hozzád! De ha nem, akkor azt is megbánod, hogy megszülettél!
Ezzel végeztem is a bájcsevegéssel, a lándzsát előkészítem a támadásra. ~ Lehet, hogy elbíztam magam vele kapcsolatban. ~ gondoltam ~ Most ezen a harcon múlik minden! Kettőnk közül csak egy kerülhet ki győztesen! ~ Előreszegezem a lándzsát és rohamot intézek felé ~ Ez a bolond Rossz vér még nem tudja, hogy tapasztalt lándzsaforgató vagyok és több vadászaton is helyt álltam. Egy fegyvertelen ember megölése még nem tesz engem olyanná, amilyen Ő. Igaz, hogy bemocskoltam a magam... Nincs ideje a nosztalgiának, ügyesnek kell lennem!

Felhasználó profiljának megtekintése

140 Re: USS Firenze on Szomb. Jún. 17, 2017 9:40 pm

A lándzsarohamod csúfos kudarcot vall, a rossz vér könnyedén oldalra lép az utolsó pillanatban, majd az acélos kesztyűével torkon vág. Csupán egy pillanat volt, a lábad alól kifut a fémes padló és a levegőben találod magad. Bizony, az ütéstől hátrazuhantál, kezed önkéntelenül is a torkodat markolássza. Pár pillanatba beletelik, mire újra lélegzel, szemeid előtt kis csillagok robbannak szét. Köhögsz, levegőért kapkodsz, majd aztán éles fájdalmat érzel a bordáid körül. A rossz vér beléd rúgott, te pedig a hátadra fordulsz. A korábban szerzett lőtt sebeid újra kiújulnak, a tested egyetlen nagy fájdalom góc.

A rossz vér nem jön közelebb, megvetően néz rád, miközben feléd intézi szavait.
- Lehet, hogy intéztél el egy rossz vért, de nem egy elitet. Én már akkor a galaxis jártam, mikor a te atyád még egy gyerekcsináló melleit szopta! A bátorságod, vakmerőséged becsülendő ifjú, de lásd be, itt nem győzhetsz. Van benned potenciál, kár lenne a Fekete Harcos elé küldeni téged.

Nem is tudod mi fáj jobban, a sérüléseid, vagy az, hogy ellenfeled nem öl meg. Ami azt illeti szimplán csak kisétál innen, hátrahagyva téged, akit megalázott és elvette azt, hogy legalább harcban halj meg.


_________________

Felhasználó profiljának megtekintése

141 Re: USS Firenze on Vas. Jún. 18, 2017 4:30 pm

Nem sikerült lerohannom a lándzsával a Rossz vért, az ellépett, majd torkon üt. Az ütés olyan erejű volt, hogy hátra zuhantam és a torkomat kezdem markolni, nem kaptam levegőt, azt hittem, hogy megfulladok.
Pár pillanat múlva persze köhögni kezdtem és levegő után kapkodtam és hirtelen erős fájdalmat éreztem magamon. A Rossz vér belém rúgott és a korábban szerzett lövési sérüléseim ismét kiújulnak. Mindenhol fájdalmat éreztem.
Az ellenfél nem jött közelebb hozzám, de engem néz és hozzám beszél, majd... elmegy. ~ Elmegy? Nem akar engem megölni? Életben akar tartani, hogy a távolból lássa, hogyan szenvedek ki? ~ gondolom a nagy fájdalom közepette ~ Még szerencse, hogy a panelt nem vette el tőlem. Vagy lehet, hogy elvette? ~
Nem tudtam felállni, mert elviselhetetlen volt a fájdalom. A közelben biztos van még valami, amivel el tudnám magam látni, de akkor ismételten nem kell gondolnom erre az iszonyú fájdalomra. Előbb is ezt alkalmaztam, most is ezt fogom.

Felhasználó profiljának megtekintése

142 Re: USS Firenze on Hétf. Jún. 19, 2017 12:52 am

A laborban még maradt a fájdalmat enyhítő szerekből. bár csak annyit érnek, hogy ideig-óráig még fájdalommentesen tevékenykedj, félő, hogy ha megint újabb sérüléseket szenvedsz, akkor a régiek kiújulnak. Az alkarpanel még nálad van, ami igazán furcsa, vagy nem vette észre... vagy szándékosan hagyta rajtad.


_________________

Felhasználó profiljának megtekintése

143 Re: USS Firenze on Vas. Jún. 25, 2017 12:19 am

Még maradtak gyógyeszközök, amikkel eltudtam látni a sebeimet, de ez csak pár órára volt elég. Annyi idő alatt meg tudom keresni Pengééket és közösen vissza tudjuk szerezni a maszkot, aztán el is tűnhetünk innen. De az alatt az idő alatt nem szabad új sebeket kapnom, mert akkor a régi sebeim kiújulnak és akkor bármelyik pillanatban megölhetnek. Bár most is bármikor bejöhet ide valami, ami nem igazán barátságos.
Ellátom a sebeket és fegyvereimet újra kézhez véve megyek ki a laborból. Közben elgondolkozok azon, hogy a rossz vér miért nem vette el tőlem ezt az alkarpanelt.

Felhasználó profiljának megtekintése

Sponsored content


Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére  Üzenet [5 / 5 oldal]

Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3, 4, 5

 » Helyszínek » Űr » USS Firenze

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.