Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Latest topics
» Utcák
Szer. Május 09, 2018 8:03 am by Joe Johnson

» Aurora
Pént. Május 04, 2018 5:51 pm by B.J. Wolf

» Kérdések, ötletek
Csüt. Május 03, 2018 7:42 pm by George Crysmann

» Inaktív
Szer. Ápr. 25, 2018 11:04 am by Joe Johnson

» Általános társalgó
Vas. Ápr. 22, 2018 10:04 am by Joe Johnson

» USS Firenze
Hétf. Szept. 25, 2017 12:23 am by Johny Borgia

» Víztisztító telep
Hétf. Szept. 25, 2017 12:09 am by Johny Borgia

» U.P.19-3 as
Szomb. Szept. 09, 2017 10:49 pm by Johny Borgia

» Karakterlap sablon, aláírás sablon
Kedd Aug. 01, 2017 5:30 pm by W.B.

» W.B.
Kedd Aug. 01, 2017 4:01 pm by W.B.

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (15 fő) Szer. Nov. 07, 2012 5:45 pm-kor volt itt.
Linkek

free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
Chat Box

You are not connected. Please login or register

Víztisztító telep

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1 Víztisztító telep on Kedd Júl. 11, 2017 5:47 pm

A városon kívül esik, a szennyvíztisztítás mellett ivóvizet készítenek a közeli folyó vizéből. Pár tucat munkás, illetve egy tucat őr van itt. Az idegen infesztáció miatt az őrség új fegyvereket kapott, amik akár egy aliennel is elbánik.


_________________

Felhasználó profiljának megtekintése

2 Re: Víztisztító telep on Kedd Júl. 11, 2017 5:48 pm

Féltucat alien emelkedik ki a csatornákból. Féltucat fekete test, köztük van Koncoló és Préda. Két ember van köztük, két fanatikus. Az emberek egy hűtőkocsiba szállnak be, míg az idegenek kénytelenek hátul utazni. Ugyan mi egy aliennek a hideg? Az út eltart egy ideig, mindeközben szüntelenül érzitek az emberek feromonjait, agytevékenységét. Egyszerűen rengetegen vannak.

Aztán a jármű megáll, most véglegesen. Érzitek, hogy két ember van kint, a sofőrt és társát kérdezik. A szóváltásból ítélve veszekednek, magyaráznak egymásnak. Végül az egyik fanatikus kiszáll, őt követi az egyik ismeretlen alak. Az ajtók kitárulnak, a fanatikus arca vigyorra húzódik, míg a másik férfi arca döbbenetet tükröz. Kezével a szolgálati pisztolya felé nyúl.


_________________

Felhasználó profiljának megtekintése

3 Re: Víztisztító telep on Hétf. Júl. 17, 2017 10:46 pm

Kimegyünk a csatornából, velünk van két fanatikus is akik minden viszonnyal el tudnának vegyülni a tömegben. A felszínen több embert is éreztem magam körül, nemcsak a két fanatikus és a többi idegent, akik velem együtt akarják elfoglalni azt a víztisztítót.
A két fanatikus beszáll egy járműbe, ami valószínűleg hűtőkocsi lehet. Nekünk pedig hátra kellett mennünk. Hátul elég hideg volt, de ez nem számított, az idegenek bírják a hideget.
A jármű elindult és egy idő múlva megállt, de út közben ugyanúgy több ember agytevékenységét és feromonjait éreztem, ahogy a többiek is.

Két ember feromonjaira figyeltem fel a közelben, ezek az emberek a két fanatikussal beszéltek, majd dühöt, örömöt és döbbenetet érzékelek.
Rövid idő után még több dolgot érzékelek, de nem tudom behatárolni, hogy mit. Biztos az egyik fanatikus megölte a két embert vagy azok végeztek a fanatikusokkal, nem tudni. De az biztos, hogy ebből a szituációból csak az egyik fél kerülhetett ki győztesen...

Felhasználó profiljának megtekintése http://dragonlord.hungarianforum.com

4 Re: Víztisztító telep on Kedd Aug. 01, 2017 12:01 am

Koncoló volt legelöl, így ő kapta a lövéseket. A biztonsági bár retteg, a pisztoly remeg a kezében, de ilyen csekély távból lehetetlen mellé lőni. Szerencse, hogy nem egy irdatlan kaliberrel lőttek meg, hanem átlagos 9 mm-es skulókkal, így a lövések nagy része ártalmatlanul pattan le a testedről, maximum kisebb horpadásokat okozva.

A többi xeno próbál kijönni, mire kimásznak a járműből, a szektás dulakodni kezd az őrrel. A másik őr észbe kapott, az őrbódé felé fut segítséget hívni, a földön a sofőrötök teteme van, fejéből vér ömlik.


_________________

Felhasználó profiljának megtekintése

5 Re: Víztisztító telep on Szer. Aug. 02, 2017 12:21 am

Kimászok a járműből, a biztonsági őr egy 9mm-es pisztollyal lő rám közelről. A töltények maximum csak kisebb karcolásokat és horpadásokat hagynak maguk után.
Pár másodperccel később a többiek is kimásznak a járműből, a szektás az őrrel foglalkozik, a másik meg épp egy kis épület felé rohan, hogy onnan segítséget hívjon. A sofőr holtan fekszik a földön, fejbe lőtték.
Az épület felé tartó őr felé iramodok, majd ráugrok és megpróbálom meglékelni a fejét.

Felhasználó profiljának megtekintése http://dragonlord.hungarianforum.com

6 Re: Víztisztító telep on Vas. Aug. 06, 2017 12:39 am

Az őr beért a bódéba, itt sikerült rávetődnöd. A férfi hangosan nekiesik a falnak, hallatszódig a csontok törése. Az ember torkából egy hangos ordítás jön ki, majd a pengés farkad. A férfi torkából már csak gurgulázás, meg vér jön ki, utána már semmi. A másik őrt a többi xeno leölte, elvben nincs több veszély.

A víztisztító telepet kerítéssel vették körbe, több kisebb nagyobb épület van itt, a hozzád legközelebb eső a mélygarázs, illetve egy háromemeletes épület, ami valószínűleg amolyan főépület, illetve van egy munkásszálló, amiből erősen szűrődik ki a fény, míg a főépületből itt-ott.


_________________

Felhasználó profiljának megtekintése

7 Re: Víztisztító telep on Vas. Aug. 06, 2017 9:53 pm

Beért a bódéba, de odabent a saját végzete várta. Rávetettem magam, a férfi neki esik a falnak és jó pár csontja eltörik. Hangosan felordít, de ezzel nem ért el semmit, mert a farkammal sikerült úgy felnyársalnom, hogy az a száján jött ki.
Odakint a másik őrt is már kivégezték, két akadály leküzdve, van még több is, amin át kell verekednünk magunkat a végső célért.

A kapu nyitva áll, már csak be kell menni és meg kell fertőzni a vízkészletet és tönkre verni a tisztítót. A telep kerítéssel van körülvéve, van ott néhány kisebb-nagyobb épült, egy garázs, egy szálláshely a munkásoknak (itt több fény van és lehet, hogy ember is) és maga a főépület, ami három emelet magas.

Először is pár társamnak üzenek, hogy jöjjenek a garázsba tönkretenni az összes járművet, ha találunk odabent embereket, akkor vagy öljük vagy pedig bénítsuk meg őket, hogy majd keltetők lehessenek belőlük.

Felhasználó profiljának megtekintése http://dragonlord.hungarianforum.com

8 Re: Víztisztító telep on Vas. Aug. 13, 2017 12:19 am

A járműgarázs a föld alatt helyezkedik el, az itt dolgozók járművei pihennek itt. Átlagos, civil kocsik és motorok, ám nyugtalanító egy otromba jármű jelenléte, egy katonai teherautó. Ha teljesen kitöltötték a helyet, akkor jó egy tucat baka lehet a telepen. Az autók és motorokból összesen másfél tucat van. A garászból egy lift vezet fel, eme liftből száll ki három ember. Te és három társad elrejtőztök, ki egy kocsi, ki egy falszakasz mögé. Az emberek gondtalanul beszélgetnek, nekik vége a munkának, mennének haza.

Nem is tudják, hogy figyelitek, bár a bent lévő kamerák miatt titeket is figyelnek. Idő kérdése, hogy az egyik őr meglássa mit is lát a monitoron.


_________________

Felhasználó profiljának megtekintése

9 Re: Víztisztító telep on Vas. Aug. 20, 2017 7:23 pm

Odalent a garázsban csak civil kocsik és motorok voltak, de volt még egy jármű is, ami katonai volt, egy teherautó. Az első támadásoknál láttunk ilyeneket, amikor a fészek még a bányában volt. A civil járművekből alig fél tucatnyi van, de a katonák egy tucatot is kitehettek, ha a teherautó tele volt velük.
Emberek jelenlétét kezdem észlelni és utasítom a többieket, hogy bújjanak el egy-egy kocsi vagy falrész mögé. Három ember érkezik a közeli liftből, beszélgetnek, nekik biztos vége a munkának. Meg kell várnunk, hogy messzebb kerüljenek a lifttől és akkor meg tudjuk őket támadni.
De nem tudtuk, hogy kamerákkal figyelnek minket, úgyhogy gyorsan kellett cselekednünk.

Felhasználó profiljának megtekintése http://dragonlord.hungarianforum.com

10 Re: Víztisztító telep on Kedd Aug. 22, 2017 11:13 am

A három ember alig hagyta el a liftet, mikor egyikük a fejeséhez kapott. Ezután szól pár szót a társainak, akik hamarosan a lifthez kezdenek futni. Mi mehetett rosszul? A kamerák kiszúrtak titeket és a monitorokat vizslató őr értesítette az embereket. A lift még nem csukódott be, mivel már tudnak rólatok, az egyik társad a humánok felé rohan. A lift már felment, a társad felnyitja a liftaknát. Vagy követitek őket fel, vagy szétszóródtok a különböző szinteken, hátha meglelitek az őrszobát.


_________________

Felhasználó profiljának megtekintése

11 Re: Víztisztító telep on Vas. Szept. 03, 2017 11:50 pm

Éreztem, hogy az emberek visszamennek a liftbe, nyilván észrevettek minket kamerákkal az őrök és szóltak a munkásoknak, hogy a garázsban van pár idegen.
Egyik társam kifeszíti a még be sem csukódott liftajtót, de az emberek már feljutottak. Egyetlen választás volt lehetséges: Néhány szintet átvizsgálni, megkeresni az őrszobát, őröket megölni, kamerákat a szobában kiiktatni (a monitorokat és a gépeket tönkretenni, hogy a kamerák teljesen használhatatlanok legyenek).
A tervet elmondtam a társaimnak, bemegyünk az aknába és én egyből nekiesek a felettünk lévő szint ajtajának, a többieknek meg üzentem, hogy övéké a felsőbb szintek. Ha emberrel találkozok ezen a szinten, akkor azt megölöm. Most ebben az épületben nem számít az, hogy mennyi gazdatestet gyűjtünk össze, az őröket kell elintézni, a többi ráér.

Felhasználó profiljának megtekintése http://dragonlord.hungarianforum.com

12 Re: Víztisztító telep on Hétf. Szept. 25, 2017 12:09 am

Társaid sziszegéssel jelezték, hogy értették terved, bár ezt a sziszegést egy humán nem tudná meghallani. Miközben testvéreid fekete teste beleolvadt a liftakna sötétségébe, te némi várakozással szintén eltűnsz a sötétségben. Egy szinttel feljebb mászol, könnyedén a liftajtóhoz simulsz és karmos kezeiddel szétfeszíted azokat. Mielőtt esztelenül berohannál, előtte a sötétségből körülnézel. Egy folyosó húzódik előtted, ami majd két irányba fordul el. A bal és jobb oldalon ajtók sorakoznak, melyek közül némelyik csukva van, ám akad nyitott is. Többségük sötét, ám van egy, amiből fény szűrődik ki. Ugyan embert nem érzékelsz, ez nem jelenti azt, hogy nincsenek a közelben, csupán azt, hogy az érzékszerveid hatótávján kívül lehetnek, no meg a falakon van néhány kamera is, amik meghatározott időnként elfordulnak.


_________________

Felhasználó profiljának megtekintése

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Similar topics

-

» Nevadai kísérleti telep

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.