Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Latest topics
» Hiddenlight
Empress fészek - Page 2 EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
Empress fészek - Page 2 EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
Empress fészek - Page 2 EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
Empress fészek - Page 2 EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
Empress fészek - Page 2 EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
Empress fészek - Page 2 EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
Empress fészek - Page 2 EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
Empress fészek - Page 2 EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
Empress fészek - Page 2 EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
Empress fészek - Page 2 EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szer. Aug. 14, 2019 9:19 pm-kor volt itt.
Linkek

free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
Chat Box

You are not connected. Please login or register

Empress fészek

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Go down  Üzenet [2 / 2 oldal]

31Empress fészek - Page 2 Empty Re: Empress fészek on Csüt. Feb. 06, 2014 10:46 am

Gyilkos

Gyilkos
Gyilkos támadása sikeres volt, ám kapott pár golyót az oldalába, amitől a minigun-os emberre esett. A testéből kifröccsenő vér az áldozata testét kezdte marni, így amíg az próbálta ledobni a páncélját, a Xenomorph pár jól irányzott karomcsapással végezni tudott vele, Majd visszabotladozott DeathFist mögé. Ekkor érkezett meg hozzá Préda üzenete. Gyilkos beleegyezően sziszegett, majd összegyűjtve erejét, koncentrált a tárcsere időpontjára, közben próbált minél jobban takarásban maradni testvére mögött. Amikor az egyik tárat cserélt, gyorsan kihajolt DeathFist mögül, majd savat gyűjtött a torkában, amit aztán egy határozott, pontos célzással ráköpött a kiszemelt áldozatára.

http://kacsa91.deviantart.com/

32Empress fészek - Page 2 Empty Re: Empress fészek on Csüt. Feb. 06, 2014 11:06 am

DeathFist

DeathFist
// Köszönöm! Nem akartam kiszállni, de csalni sem akartam, és nem tudtam most a sérülés mértékét se, ezért döntöttem úgy, hogy 2 szálat viszek. W.B.-t is megkérdeztem erről, és ő is azt mondta, ha nincs tisztázva, ezért sajnos a halál is benne lehet. De köszönöm, akkor További Harca Fel! //

DeathFist akkora lendülettel csapott az M5-ös tulajdonosába szarvaival, hogy a katonának még kiáltani sem volt ideje. DeathFist két lábra állt, felemelte fejét, s az áldozat teste még előrébb csúszott szarván. Utána megfogta karmos kezeivel a testet a fejnél, s az egyik lábnál, majd egy gyors mozdulattal kettétépte a két lábon járót, mint valami rongybabát. Vörös vér fröccsent szerteszét. Ezután hallotta meg testvére segélykérő üzenetét, s arra fordult, amerre a két túlélő még okozta a vasgolyóval testvérei halálát. A katona maradék testét, a két férfi felé dobta, így terelve el a figyelmüket, majd négy lábon futva rohamozásba kezdett. Érezte Gyilkos testvére jelenlétét a háta mögött, így még biztosabb rohamot folytatott. A tárazás DeathFist számára bőven elég volt, hogy oda érjen az egyik szabadon maradt katonához, s megpróbálja karmos mancsával letépni a fejét.

33Empress fészek - Page 2 Empty Re: Empress fészek on Csüt. Feb. 06, 2014 5:33 pm

Spears Tábornok

Spears Tábornok
Sikerült elintézni az M5t kezelő embert és a minigun-os fickót, de a két Pulse Rifle fegyvert szorongató alak tovább tizedelte a csapatot, most már csak heten maradtak.
Ám Préda ügyesen kivárta a megfelelő pillanatot és sikeresen elintézte az egyiket, míg ugyan Gyilkos savköpése célt tévesztett, mert kitért előle ügyesen a másik ember, addig Deathfist rohamozása sikeres volt és megölte.
Néma csend borult a tájra a fegyverek zaja után.
Sehol semmi, tiszta az út, lehet menni nyugodtan, embereknek nyoma se volt, de még várható, hogy bekopognak az ajtón.
Deathfist és Gyilkos találatot kapott, de tudnak harcolni, Préda megúszta, heten vannak összesen, kitudja mi fog még itt történni.
Egyelőre van egy út, amin el lehet indulni.

34Empress fészek - Page 2 Empty Re: Empress fészek on Csüt. Feb. 06, 2014 11:03 pm

Préda

Préda
A xenomorph-ok kivételes türelemmel rendelkeznek. Préda ezt bizonyította, igaz legszívesebben azonnal támadott volna, mivel érezte sok testvére elpusztulását, de kivárt. A betárazás pillanatában nem habozott és egy erőteljes ugrással a hozzá közelebb lévő katonát a földre vitte. Bízott testvéreiben, hogy elintézik a másikat, de Gyilkos elvétette. Préda egy pillanatig habozott az áldozata kivégzésével, és már már menekülőre fogta, amikor DeathFist nagy termete ellenére közbelépett. Sikeresen elkapta a maradék egy kétlábút. Préda biztonságérzete a katona fejének meglékelésében mutatkozott meg ezek után és mohón kiharapott több falatot a katona agyvelejéből. Jobb karja még mindig fájt, de elállt a vérzés és érezte, hogy Gyilkos és DeathFist is megsebesült. ,,Ilyen kevesen még talán egy hasonló rohamot megtudunk indítani, de vajon milyen veszteségekkel?" Préda ezzel az üzenetével fordult testvéreihez, majd a messze távolt kezdte fürkészni, és várta, hogy testvérei meginduljanak.

35Empress fészek - Page 2 Empty Re: Empress fészek on Vas. Feb. 09, 2014 4:52 pm

Spears Tábornok

Spears Tábornok
A dögök elindultak, hosszú, eseménytelen út következett, aminek a végén egy három fős M41A fegyverrel rendelkező katona csoport várta őket az APC társaságában.
Az APC tüzet nyitott és leszedte Gyilkost, aki szétfröccsent és többé nem volt.
A katonák megöltek még két dögöt, így már csak négyen maradtak.
Elől három katona egymás hátát védve és mögöttük nem sokkal az APC várakozott és mindenki tüzelt.

---------

Vagyis idegenek, bocsánat.

36Empress fészek - Page 2 Empty Re: Empress fészek on Vas. Feb. 09, 2014 5:57 pm

Préda

Préda
A xenomorph falkát tűz alá vették. Három katona és egy APC tüzelt rájuk, már az első alkalommal sikerült telibe találniuk Gyilkost. Az idegen egy hangot sem tudott kiadni olyan gyorsasággal robbant szét a teste és darabkái szétterültek a terepen. A három katona folyamatosan tüzelt, de DeathFist, Préda és két másik társuk fedezékbe vonult. ~Túlerővel van dolgunk. Préda nem kívánt Gyilkos sorsára jutni ezt mentálisan is közölte társaival, és felvetette, hogy inkább várjanak ki vagy királynőjüktől kérjenek tanácsot. Mindenesetre, ha az APC elindul Préda követni fogja, hogy legalább némi információhoz jusson a katonák helyzetével kapcsolatban. Így négyen azonban három katonával és egy APC-vel szemben a nyílt terepen nincs esélyük és nem indít támadást, persze ha a királynő azt parancsolná, akkor életét áldozná. Azonban a kivárást most józanabb döntésnek vélte Préda és láthatólag testvérei is hasonló kép cselekednek.

37Empress fészek - Page 2 Empty Re: Empress fészek on Szer. Feb. 12, 2014 11:43 am

Spears Tábornok

Spears Tábornok
Préda szavát természetesen érzékelte Királynője és küldött segítséget tíz arctámadó, négy drone és egy Praetorian képében. A csapat hamarosan megérkezett és a Praetorian neki rontott az APCnek, a droneok meg a katonáknak estek neki, így, újult erővel nyugodtan támadhatott a csapat, most már tizenkilencen voltak.
Az egyik arctámadó elkapta az egyik katonát, egy drone pedig a másikkal végzett, a Praetorian az APCt ostromolta.

38Empress fészek - Page 2 Empty Re: Empress fészek on Szer. Feb. 12, 2014 3:22 pm

Préda

Préda
A királynő megsegítette a túlélőket a falkában. Préda már elveszettnek hitte az egészet, de megérzett valamit. Valami ismerőset. A halált hordozó arctámadók csak úgy nyüzsögtek a falka körül, mikor odaértek. Egy Praetorian is érkezett velük, akinek súlya alatt tompa puffanások hallatszottak, és ezen kívül még négy Drone. ~Köszönöm úrnőm.
-A falka támadott. A Praetorian ment elől és mögötte mindenki más. Préda nem szerette volna, ha hatalmas testvére fogna fel minden golyót ezért üzent a Drone testvéreinek, hogy némi elterelést vállaljanak magukra. Préda cselekedetét követték, is és a Praetorian mögül cikk cakkban kezdtek szlalomoztak. A három katonát sikerült rendesen összezavarniuk. A Praetorian pár sebből vérzett és a katonákkal nem is foglalkozott. Az APC-t ostromolta míg a többiek könnyen végeztek a három katonával. Az egyik arcára a legelöl haladó arctámadó villámgyorsan rátapadt. A második mielőtt célzott volna egy Drone vetette magát. A harmadikat maga Préda lökte fel, de nem végezte ki. Leszorította majd kegyetlenségét megmutatva Préda a farokpengéjét a katona combjába vágta és üzent az egyik parazita hordozónak, hogy szabad utat kap a halál magjának elültetésére. Aztán Praetorian testvérének üzent. /Az üzenet kétféle lesz mivel nem tudom mi lesz az APC sorsa!/
1.~Menjenek csak és mi követjük őket a táborukig.
2.~Próbáljunk behatolni, az ajtó a jármű oldalán van, ami nem elég strapabíró egy Praetoriannek, de mind két esetben az ágyúcsöveit kerüljétek el.
-Préda egyre jobban érezte sebesült karját, de nem adta fel.

39Empress fészek - Page 2 Empty Re: Empress fészek on Vas. Feb. 16, 2014 5:33 pm

Spears Tábornok

Spears Tábornok
Prédáék elintézték a maradék ellenálókat, erőket, akármit. A Paraetorian végzett az APCvel és kiszedték belőle a maradék embereket, kikre arctámadók tapadtak gonoszul, hogy minél jobb legyen a végeredmény.
Végül hátborzongató csend telepedett a környékre, minden békés volt, mintha mi sem történt volna és minden a legnagyobb rendben lenne.
A küldetés véget ért, a Királynő visszarendelte a szolgáit, a kalandnak vége.

//Préda 40 skill pontot kap, Deathfist 30t és mindenki kap egy pempőt.//

40Empress fészek - Page 2 Empty Re: Empress fészek on Vas. Feb. 16, 2014 6:48 pm

Préda

Préda
A Praetorian ostroma jól látható nyomokat hagyott az APC-n. Annak ajtaját sikeresen szétfeszítették karmai, de az idegenek nem rontottak be a járműbe. Senki sem akart a biztos halálba rohanni. Tudták, hogy a katonák nem adják könnyen az életüket és ellen fognak állni. E helyett kint várakoztak miközben az ajtó tárva volt. megvárták míg az első szerencsétlen kimerészkedett. Préda az APC tetején helyezkedett el és, mikor az első katona kilépett belőle, elkapta az állánál fogva és felhúzta a gép tetejére. Kiélvezte a vér és hús minden egyes ízét, miközben a testvéreire hagyta a maradékot azaz az ellenséget. Pár perc elteltével a környező területre halálos csönd borult és ezt csak a királynő mentális üzenete törte meg.
~A küldetésetek elvégeztétek most térjetek vissza azonnal. -Préda lassan komótosan leereszkedett az APC-ről és testvéreivel elindult ,,haza." Az út nem mondható rövidnek, de semmilyen összetűzés vagy ellenség nem gátolta a fészek bejáratához való eljutásukat. Belépve a fészekbe azonban minden fájdalom megszűnt. A királynő megjutalmazta a visszatérőket és ezután Préda keresett magának egy békés zugot az egyik falon. A regenerálódás kezdetét vette és várta, hogy királynője új feladattal lássa el.

/Köszönöm a mesélést és az értékelést. Jó volt játszani!/

41Empress fészek - Page 2 Empty Re: Empress fészek on Vas. Márc. 23, 2014 2:33 pm

DeathFist

DeathFist
// A végén már nem nagyon voltam itt, de azért köszönöm én is! Smile //

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [2 / 2 oldal]

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.