Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Latest topics
» Hiddenlight
Törött Agyar sírhelye EmptyKedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
Törött Agyar sírhelye EmptyHétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
Törött Agyar sírhelye EmptyPént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
Törött Agyar sírhelye EmptyPént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
Törött Agyar sírhelye EmptyCsüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
Törött Agyar sírhelye EmptyHétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
Törött Agyar sírhelye EmptyVas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
Törött Agyar sírhelye EmptySzomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
Törött Agyar sírhelye EmptyPént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
Törött Agyar sírhelye EmptyPént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (41 fő) Szer. Aug. 14, 2019 9:19 pm-kor volt itt.
Linkek

free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
Chat Box

You are not connected. Please login or register

Törött Agyar sírhelye

Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Go down  Üzenet [1 / 2 oldal]

1Törött Agyar sírhelye Empty Törött Agyar sírhelye on Pént. Szept. 27, 2013 5:54 pm

avpwar

avpwar
Admin
Fennsík nyugati oldalába épített kis szentéllyel és kriptával ellátott kegyhely. Törött Agyart sok yautja tiszteli, ezért jött létre eme kis szent hely.
Szentély előtt pár épületből álló kis vadász „falu” áll. A bolygón az idegenek elszaporodtak, ezért állandó jelleggel vannak immáron idegenre vadászó yautják.


_________________
Ő neked csak egyszerűen mélységes világegyetemi rektor és fővezér!
A legnagyobb Ő!
Törött Agyar sírhelye Rantge12
https://avpwar.hungarianforum.com

2Törött Agyar sírhelye Empty Re: Törött Agyar sírhelye on Kedd Okt. 01, 2013 2:29 pm

W.B.

W.B.
Global kaland felvezetés - Predator
Messze Ryushi kopár mégis vadászatban gyönyörködtető szikláin túl fenn az égen valamely csillag bolygóján ott harcolnak a tiszta becsületű yautják szövetségben a puha húsúakkal a romlott ideálú Sötét Klán ellen. Ezt is megélte a yautják népe, hogy egy másik fajjal kell csatába vonulni. Sötét Klán elvetette a sulykot azzal, hogy háború iránt táplált tüzes szenvedélyük érdekében a tradicionális bestiákat használják, a kemény húsúakat. Mi több a savvérűek engedelmeskednek nekik. Mi képtelenség, de igaz.
Ott a dicső bár furcsa harc, a tisztaság és a romlottság közt. Erre néhány vadásznak itt kell lennie. Nem hiába, Törött Agyar sírhelyét készülnek megbecsteleníteni. Meg kell akadályozni azt a néhány elfajzott Sötét vérű ifjoncot.
Ám van itt még valami, ami nyugtalanító, és azok nem a környéken tanyázó idegenek. Múlt éjjel a csillagok fent az égen nagyon megszaporodtak. Az embereknek nem kellene itt lenniük, főleg hogy pont most szövetségben állnak a yautjákkal és közösen harcolnak közös ellenséggel.
Mégis mért vannak itt ekkora flottával?


_________________
Skillek:

Fegyverhasználat IITankelhárító és teleNehézfegyverekEnergiafegyverekGránát használatMesterlövészetKétkezes harc IIKözelharci fegyverekKözelharc3NehézpáncélPajzsSzanitécLovaglás Solymászat
Mentális staff:
Tollas:
Alapvető utasításokAlien érzékelésBomba felhelyezésNyomkövetésHarcikutya

3Törött Agyar sírhelye Empty Re: Törött Agyar sírhelye on Kedd Okt. 01, 2013 5:36 pm

Éjpenge

Éjpenge
A ryushi kopár sziklái égtek a forróságtól. A sivatag forrósága mindent felperzselt, de ennek ellenére életjeleket mutatott ki szkenner. Éjpnege, mint mindig a többiek előtt érkezett a bolygóra, hogy felderithesse a terepet. A hajója mellett állt, és tervezett. Az ellenfél háromszoros túlerőben van. A felderitőútja alkalmával a táborukat is látta. Ekkor felmordultak a pokolkutyái, melyek a lábánál feküdtek szótlanul. Hajók közledtek és landoltak mellette. Ragadozók szálltak ki belőle, tetőtől talpig felfegyverzetten.

Talán háborúba mennek ? Igen. Háború van.

Mindegyik más más felszerelést hozott magával, néhányuk vértezetét már a harcosok jele ékesitette. Beavatottak voltak, méltóak a vadászatra. Ez viszont nem vadászat. Ez harc. Harc egy olyan ellenféllel, ami legalább olyan erős mint mi. Talán még erősebb is. Viszont látott olyanokat is akik épp hogy csak beavatottak voltak, és nagy büszkeséggel verték a mellük.

Ők azok, akik nem élik túl. Vérük majd a homokot áztatja majd.

Szeme a csapat másik felére vetődött, azokra, kik szótlanul várták a parancsokat. Látszott rajtuk, hogy vadásztak már. Kezük nem remeg, szájukból nem hangzanak dicsekvő szavak. Ők tapasztaltabbab a többieknél.

Vajon elég tapasztaltak hozzá hogy túléljék ?

4Törött Agyar sírhelye Empty Re: Törött Agyar sírhelye on Szer. Okt. 02, 2013 12:08 am

Thla'loc

Thla'loc
~ Tehát ez volt a legendás harcos utolsó vadászatának helyszíne és ahol beavatta azt az ’mber asszonyt.~ Gondolja ahogy a hajóból kilépve végigméri a Ryushi kopár táját. A levegő szárazvolt de legalább a hőmérsékletet elfogadhatónak tűnt a vadász számára. Thla’loc-ot az utóbbi időben elkerülte a vadász szerencse, emiatt is vállalkozott erre a küldetésre, hogy dicsőséget szerezzen magának és klánjának. Vagy dicső halált haljon. Utóbbi eshetőséggel igyekezett inkább nem foglalkozni, de a mostani préda nem oktalan állat volt és nem is puhány ’mber, még csak nem is kemény húsú. A prédák most ugyan olyan erősek, okosak és képzettek voltak mint ő és vadásztársai. A Sötét klán becstelen yautjái akiknek már a létezése is szálka volt az istenek szemében. De a bolygó más meglepetést is tartogatott, ’mbereket.
~ Ezek meg mit keresnek itt? Lehet hogy most a szövetségeseink, de ez nem az ő ügyük, nem kellene itt lenniük.~ De ők nem számítottak, ha az útjába álnak akkor meghalnak, ilyen egyszerű. Inkább az előtte álló problémával és a csapatával foglalkozott. Vegyes társaság volt, de nagyrészt fiatal vadászok voltak. Néhányan már a jövőbeli hőstetteikkel hencegtek, Thla’loc nem tartozott közéjük és a véleménye is megvolt az ilyenekről. Hasztelen fecsegés helyett inkább kihasználta az időt, hogy még utoljára ellenőrizze a felszerelését. Szokás szerint minden rendben volt, de a mostani ellenséggel szemben semmit sem akart a véletlenre bízni.

5Törött Agyar sírhelye Empty Re: Törött Agyar sírhelye on Csüt. Okt. 03, 2013 5:12 pm

Basil'isk

Basil'isk
Ryushi, még mindig olyan sivár, amilyen volt. Egyszer voltam itt vadászaton, most is így lesz.
--Szóval ez lenne a nagy vadásznak, Törött Agyarnak sírja.-- gondoltam, amikor egy másik vadásztársam után léptem ki a hajóból.
Felnéztem egy rövid időre az égre és több pontot vettem észre. --Vajon miért vannak itt a puha húsúak?-- kérdeztem magamban.
Fogtam, ellenőriztem a felszerelésemet, minden rendben működött. Ez a kis ellenőrzésem abból állt, hogy egy helyet kerestem, a pengekilövővel leadtam pár próbalövést és még az álcázót is megnéztem, nem lett e valami baja. Mivel különösebben egyik fegyveremnek nem volt semmi baja, így nyugodtan visszamentem társaimhoz.

//Bocs, hogy egy kicsit hadarok, valahogy kezd elmenni az ihletem.//

6Törött Agyar sírhelye Empty Re: Törött Agyar sírhelye on Kedd Okt. 08, 2013 4:42 pm

Éjpenge

Éjpenge
Éjpenge magához intette a ragadozókat, majd két csoportba osztotta őket. Az első csapat feladata az ellenséges hajók megsemmisitése, mig a második a csapdakészités volt. Basil'isk és Thla'loc néhány másik tapasztaltabb ragadozóval a második csapatba került. A két csoport különvált, majd mindegyik útra kelt. Basil'isk és Thla'loc a felderitői feladatot kapták meg. Egy hatalmas dűnén kellett átkelniük, amely túloldalán egy apró liget feküdt.

7Törött Agyar sírhelye Empty Re: Törött Agyar sírhelye on Kedd Okt. 08, 2013 8:52 pm

Basil'isk

Basil'isk
Éjpenge az egész csapatot magához hívatta és két külön csapatba osztott minket. Az egyik csapat feladata az volt, hogy az ellenséges hajókat elpusztítsa. A másiknak a csapdakészítés volt. Én és egy másik ragadozó, Thla'loc néhány tapasztaltabb vadásszal a második csapatba kerültünk. Kettőnk feladata a felderítés volt, mely elég egyszerűnek tűnt, mégis veszélyes feladatnak ígérkezik. Mivel tudtam, hogy a Ryushi homokdűnéi közt több ellenséges lény is megbújik az ártalmatlan növényevők mellett.
Én és Thla'loc elindultunk a felderítő útra. Egy hatalmas dűne került elénk és azon kellett átkelnünk. A maszkomban beállítottam a jelenlegi hőlátásmódot, ha esetleg dögevőkkel vagy növényevőkkel találkozok az út során.
-- Egy-két trófea igazán jól jön a felderítés közben. Lehet kisebb vagy nagyobb állat. -- gondoltam, amikor elsőnek indultam neki a dűnének. Mikor elindultam, szóltam Thla'loc-nak: - Ha felértem, akkor gyere fel utánam.
Majd megindultam az enyhén meredek dűnén. A homokba belesüllyedt a bokám, de ez nem számított, mivel már megszoktam az ilyet. Amikor felértem, egy aprócska ligetet vettem észre. Megvártam, hogy Thla'loc is felérje és folytassuk a felderítést.A hozzászólást Basil'isk összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Okt. 25, 2013 11:50 pm-kor.

8Törött Agyar sírhelye Empty Re: Törött Agyar sírhelye on Csüt. Okt. 24, 2013 8:47 pm

Andrew Fox

Andrew Fox
/Helló a kalandotokat átveszem jó játékot, jöhet a poszt/

A felderítők a dűnére felérve az egész liget határát belátták. A talaj nem teljesen sivatagi volt és növények is sűrűsödtek a látóhatáron. Igazi kis paradicsomnak tűnt a távolból, de valójában az egyik legveszedelmesebb helynek számít az ilyen a Ryushin. A két Yautja még egy darabig figyelt a messzeségbe aztán a dűne lankás leejtőjén ereszkedtek a liget felé. A távolból pár növényevőt véltek felfedezni, akik a természet csekély adományát ették messze a ligettől.


_________________
Fegyverhasználat  Kétkezes harc II  Mérnök   Közelharci fegyverek  Közelharc2  Repülési engedélyI

9Törött Agyar sírhelye Empty Re: Törött Agyar sírhelye on Pént. Okt. 25, 2013 11:49 pm

Basil'isk

Basil'isk
//Lehet, hogy Thla'loc nem lesz pár napig, de az is lehet, hogy lesz. Nem tudom. De addig minden esetre tedd be NJK-nak, hogy ne fagyjon le a kaland.//

Végre Thla'loc is felért a dűne tetejére, ahonnan be lehetett látni a tájat. Nem egészen sivatagra, sokkal inkább síkságra emlékeztetett, mivel voltak növények, de állatok is nagy számban voltak. Többek között növényevők. Jól tudtam, hogy ahol növényevő élőlény van, ott vannak húsevő ragadozó. Ahol húsevő ragadozók vannak, ott vannak dögevő állatok.
- Egész szép hely. Csak az a kár, hogy hamarosan vérben fog fürödni. - mondtam. Thla'loc-ot nézve, ő inkább ráhajtana egy-két veszélyes húsevőre, mint néhány növényevőre.
Én viszont már új trófeára vágytam. Hiszen nem azért küldtek vissza a Ryushira, hogy nézzem az állatokat, hanem azért, hogy levadásszam őket. Ja, meg azért, hogy felderítsem a terepet.
-- Ha elég közel tudok menni, akkor kiszemelhetem magamnak a vezér állatot. Lehet, hogy Thla'loc is szemre vett egyet. De nekem kell az a trófea. -- mondtam magamban, miközben alaposabban is szemügyre vettem az állatokat. -- Ott van a vezér!
Óvatosan megyek lefelé a dűnéről és közben figyelek, nehogy valami váratlan meglepetés érjen. Mindenesetre fél percenként savvérűeket érzékelő módra kell átkapcsolnom, nehogy egyel összeakadjak, miközben lefelé megyek.

10Törött Agyar sírhelye Empty Re: Törött Agyar sírhelye on Szomb. Okt. 26, 2013 8:43 am

Andrew Fox

Andrew Fox
Basil'isk megfontolt léptekkel indult meg a lankán EM látásmódra váltva olykor olykor, de Thla'loc egy lépést sem mozdult. A két Yautja hiába volt tapasztalt tudták, hogy egy ilyen pokoli helyen egyedül kevesebb esélyük van így maradt fent a dűnén Basil'isk hátát fedezni. Basil'isk előtt a trófea szerzés lebegett és mélyen ülő vadász tekintetét végig futtatta még egyszer a prédáján miközben lefelé haladt. Thla'loc felváltva nézte az elé vetülő tájat. Előttük a liget attól nem messze a legelő növényevők, akik néha megzavarják egymást a kevés táplálék miatt, és a sziklás vagy apró növényekkel borított síkság. Némely sziklatömb egészen pici néhány viszont nagyobb egy Yautjánál is. Basil'isk a leejtő felénél tarthatott amikor egy karmokkal teli kéz robbant ki a puha homokból, a dűnéből és rámarkolt a bokájára. Thla'loc mielőtt cselekedhetett volna Basil'isk mögött két savvérűt látott zombi módjára kimászni a homokból. Nem tétovázott rájuk rontott. Basil'isk is cselekedett. Neki nem csak a kimászó félben őt megragadó savvérűre kellett gondolnia, hanem a szemből felfelé törő, visító és nyáladzó maradék egyre is. A yautják akcióba lendültek.


_________________
Fegyverhasználat  Kétkezes harc II  Mérnök   Közelharci fegyverek  Közelharc2  Repülési engedélyI

11Törött Agyar sírhelye Empty Re: Törött Agyar sírhelye on Hétf. Nov. 18, 2013 7:10 am

Kraug' na

Kraug' na
//A globál kalandból irányítottak ide, mit írjak?//

12Törött Agyar sírhelye Empty Re: Törött Agyar sírhelye on Csüt. Nov. 21, 2013 5:51 pm

Andrew Fox

Andrew Fox
Basil'isk pengéjével könnyedén lemetszette a savvérű alkarját, de az fájdalmat nem érezve rontott rá. Az első és utolsó támadása elől könnyedén elhajolt és alkari pengéjét mélyen a savvérű mellkasába döfte. Mire megfordult a lentről felfelé törő idegen már egész közel került hozzá, de Basil'isk kinyújtott karjának paneléből háló süvített ki. Kötözött sonkaként gurult vissza a lény a dűne aljáig. Thla'loc egy percet sem tétovázott. Váll lövege megszólalt és az őt támadó egyik idegen már vissza is bucskázott a homoktengerbe holtan. A másik számára is hatalmas ugrással ledöntötte a földre és belső állkapcsa Thla'loc előtt csapkodott. A Yautja hamar megunta erőt vett magán és lábainak segítségével átbillentette magafölött a savvérűt, de a lendülettel Thla'loc követte a mozdulatot, így ő kerekedett felül. A kegyelem döfés egy percet sem váratott magára. A csata végeztével a két Yautja az oázist célozta meg, de mielőtt elindultak volna vészjóslóan közeli sziszegést hallottak meg maguk mögül. Mire megfordultak már csak egy felhasított savvérű feküdt a homokban közvetlen mögöttük. A sunyi kivárt, de Kraug'na is megérkezett és cselekedetével megmentette két testvérét. Együtt közelítették meg az oázist, de különböző pontokon fognak behatolni. Thla'loc a sziklás részt választotta Basil'isk és Kraug'nanak meg kell egyezniük. /Most te választhatsz Kraug'na értelem szerűen/ A sűrű cserjeszinti növények felől, vagy a vízcsobogás felől közelíthetik meg a Yautják a terepet.


_________________
Fegyverhasználat  Kétkezes harc II  Mérnök   Közelharci fegyverek  Közelharc2  Repülési engedélyI

13Törött Agyar sírhelye Empty Re: Törött Agyar sírhelye on Szomb. Nov. 23, 2013 2:48 pm

Kraug' na

Kraug' na
Kicsit később érkeztem mint a társaim. A földet éréssel nem volt semmi probléma, de amikor megérkeztem és leellenőriztem a felszerelésem, kicsit elbizonytalanotam. Egy, a környéken őrködő társam ezt észre vette, és elmondta, hogy merre ment Basil'isk és Thla'loc. Azt tanácsolta, hogy menjek utánuk! Elindultam, és mikor megpillantottam őket épp egy dűnén indultak el lefelé! Már épp utánuk kiáltottam volna, amikor csatazajt halottam! Azonnal futásnak eredtem, és én is felértem a dűnére. Addigra társaim már végeztek pár savvérűvel, és már indultak volna tovább, mikor egy savvérű akart rájuk ugrani! Kihasználva, hogy engem nem vett észre, könnyedén oda ugrottam, és alkari pengémmel kettéhasítottam. Mire társaim megfordultak, már csak a savvérű kettéhasított holttestét látták, és fölötte engem! Nagyon hálásak voltak, hogy megmentettem őket, és ezért megengedték, hogy én döntsem el, hogy merre induljunk el! Rövid gondolkodás után úgy döntök, hogy a cserjeszinti növények felől közelítsük meg a terepet! Miután társaim, és én is begyűjtöttük jól megérdemelt trófeáinkat, megindultunk!

//bocsi, hogy ilyen későn írtam, csak jól átgondolt hsz-t akartam írni Smile//

14Törött Agyar sírhelye Empty Re: Törött Agyar sírhelye on Szomb. Nov. 23, 2013 7:06 pm

Andrew Fox

Andrew Fox
/No pasa nada... Semmiség magyarul.../
Kraug'na a cserjeszintet választotta. Basil'isk a vízcsobogás felől közelít Thla'loc a sziklás részek felől. Szét kellett válniuk, de csak egy kis időre, hogy jobban felmérhessék az oázis határát. Bent újra egybefonódnak útjaik majd. Mind hárman elindultak a megfelelő irányba sok szerencsét kívánva egymásnak. Kraug'na hamar bejutott a bozótok közé és kissé idegesítette, hogy a növények beleakadnak testébe, de ezt hamar orvosolta. A cserjeszint ami a Yautja derekáig ért hamar megnőtt, ahogy egyre beljebb merészkedett Kraug'na. Lassan már a válláig és utána szinte már felé magasodott. Kiszáradt, korhadt fák is feltűntek körülötte, de arra figyelt fel mind közül amelyik átmérője jó hat öl lehetett. Egy mély odút látott ott ahol a fa gyökeret eresztett a talajba és vészjósló morgás szűrődött ki belőle.


_________________
Fegyverhasználat  Kétkezes harc II  Mérnök   Közelharci fegyverek  Közelharc2  Repülési engedélyI

15Törött Agyar sírhelye Empty Re: Törött Agyar sírhelye on Szomb. Nov. 23, 2013 7:33 pm

Kraug' na

Kraug' na
Úgy döntünk, hogy három féle irányból közeítjük meg az oázist, ezzel is felmérve a határait. Én a növényes rész felől közelítek. Eléggé idegesít, hogy néhány szúrósabb növény folyton belém akad, de ezt megoldom alkari pengéimmel. Feltűnik, hogy a növények magassága egyre nő, ahogy befelé haladok. Először csak derékig érnek, majd a vállamig, végül már magasabbak mint én! Van körülöttem néhány korhadt fa, de ezek nem valami érdekesek. Nem úgy, mint az fa amelynek átmérője jó hat öl! Egy viszonylag nagy ódut átok rajta. Már épp indulnék tovább, amikor vérfagyasztó morgást hallok az odúból! Megállok, bakuub-omat elővéve feszülten várok, vacillálva, hogy melyik látásmódra kapcsoljak majd át.

16Törött Agyar sírhelye Empty Re: Törött Agyar sírhelye on Hétf. Nov. 25, 2013 8:27 pm

Andrew Fox

Andrew Fox
Kraug'na megfeszítette minden izmát és felkészülten lépkedett előre. Bakuubját erősen szorította és amint közeledett a hang úgy vált mélyebbé. Hiába váltott látásmódot az üreg bejárata elkanyarodott ezért csak a fa törzsének belsejét látta. Egyszer csak egy jól megtermett nőstény tövisfarkas vetődött előre Kraug'na felé, aki alig tudott kitérni. A meglepetés ereje majdnem bevált a Yautjával szemben. Normális esetben menekült volna az állat, de valószínű valamit védett és ezért szállt szembe Kraugna'val. A tövisfarkas ismét lendületet vesz és Kraug'na nyakát támadja.


_________________
Fegyverhasználat  Kétkezes harc II  Mérnök   Közelharci fegyverek  Közelharc2  Repülési engedélyI

17Törött Agyar sírhelye Empty Re: Törött Agyar sírhelye on Hétf. Nov. 25, 2013 11:31 pm

Kraug' na

Kraug' na
Ahogy egyre közelebb lopózom a fa felé, hirtelen egy nőstény tövisfarkas ugrik ki belőle, egyenesen felém! Éppen hogy kitérek előle amikor rájövök, hogy nem a zsákmányszerzés miatt akar megtámadni, hanem mert véd valamit, feltehetően az utódait. Megszánom a szegény állatot, ezért amikor felém ugrik, kábító ütést mérek a tarkójára, amitől rögtön elájul. -Kb. fél órán át lesz eszméletlen.- gondolom magamban. Benézek az üregbe, és gyanúm beigazolódik: egy alomnyi tövisfarkas utód fekszik az üregben védtelenül. Megsajnálom őket, ezért eszméletlen anyjukat visszahelyezem melléjük, és tovább indulok.

//valahogy nem tűnt túl becsületes lépésnek megölni csak a trófeáért!//

18Törött Agyar sírhelye Empty Re: Törött Agyar sírhelye on Kedd Nov. 26, 2013 7:07 pm

Andrew Fox

Andrew Fox
Na igen itt jön egy kis csavar Smile
Kraug'na visszahelyezte a nőstényt ám épp, hogy letette a test megfeszült. Újra és újra. A Yautjának ismerős volt a szituáció és megtörtént. A mellkasrobbantó húscafatokat és belsőséget robbantott ki az áldozatból. A tövisfarkas kölykök ugyan így jártak. Három egyedből három mellkasrobbantó. Csak egynek sikerült elszöknie a maradék kettőt Kraug'na gyorsan elintézte. Kimászva az odúból még EM látásmódban körbepásztázta a terepet, de hiába. A Yautja pásztázását hangok törték meg olyan hangok amit a puha húsúak hallatnak. Nem messze a cserjeszint véget ér és egy kisebb tisztás foglalja el helyét közepén egy termetes fával, ami nem növesztett túl sok levelet.


_________________
Fegyverhasználat  Kétkezes harc II  Mérnök   Közelharci fegyverek  Közelharc2  Repülési engedélyI

19Törött Agyar sírhelye Empty Re: Törött Agyar sírhelye on Kedd Nov. 26, 2013 11:48 pm

Kraug' na

Kraug' na
//ne már, teljesen megsajnáltam őket Sad //

Már indulnék tovább, amikor meglátom, hogy az anyaállat teste elkezd rángatózni! Azonnal felismerem a helyzetet és kivont csuklópengémmel várom a mellkasrobbantót. Ki is tör belőle, ezt könnyen lemészárolom, azonban arra nem számítottam, hogy a kölykök is fertőzöttek. Belőlük is kijönnek a mellkasrobbantók, kettőt könnyedén felnyársalok, azonban a harmadik ügyesebb és elszökik! Maszkomat azonnal EM módra kapcsolom és körbenézek, de mindhiába. Miközben keresem az utolsó mellkasrobbantót, hangok törik meg a csendet! A hangok irányába fordulok, és meglátom, hogy nem messze tőlem egy tisztás van, középen egy igen nagyra nőtt fával. -Bizonyára onnan jönnek a hangok.- gondolom magamban. Sikeresen beazonosítom a hangokat: puhahúsuak! -Végre egy izgalmas préda!

20Törött Agyar sírhelye Empty Re: Törött Agyar sírhelye on Pént. Nov. 29, 2013 12:01 pm

Basil'isk

Basil'isk
//Elnézést, hogy nem írtam egy ideig, kicsit lemaradtam, de igyekszek megoldani ezt a problémát.//

A váratlanul ért savvérű támadás után nemsokkal én, Tha'loc és egy másik testvér, Kraug'na lementünk az oázisba. Útjaink itt egy rövid időre szétváltak, ám később újra találkoztunk és mentünk tovább, feladatunkat elvégezni. A magas fűben Kraug'na felé rontott egy nőstény tövisfarkas, ám azt legyőzte, de hirtelen az állatból kitört egy savvérű mellkasrobbantója. Végig néztem, ahogy a vadász megöli a savvérű ivadékokat, aztán hangokat véltem hallani valahonnan. Gyorsan a hang forrása felé fordultam és átváltottam hőlátásra, hátha észreveszem az új ellenséget. Végül Kraug'na be is azonosította a hang forrását: emberek.
- Könnyű prédák. - mondtam. - Van valami tervetek? Ha utánuk megyünk, akkor nem tudhatjuk, hogy mennyien lesznek még ott. Nem szeretnék egy egész hadsereggel szembe nézni, remélem ti sem.

21Törött Agyar sírhelye Empty Re: Törött Agyar sírhelye on Pént. Nov. 29, 2013 3:17 pm

Kraug' na

Kraug' na
Ahogy észre veszem a puhahúsuakat, a szemem sarkából meglátom Basil'isk-et és Tha'loc-ot. Barátságosan biccentek feléjük fejemmel, és intek nekik, hogy jöjjenek ide. - Könnyű prédák.- mondja Basil'isk. Szerinte nem kéne egyből nekik rontani, mert lehet, hogy sokan vannak. Tha'loc és én is osztjuk ezt a véleményt. -Azt javaslom, hogy ugorjunk fel egy magas fára, álcázzuk magunkat, és onnan mérjük fel a tisztás!

22Törött Agyar sírhelye Empty Re: Törött Agyar sírhelye on Pént. Nov. 29, 2013 6:41 pm

Andrew Fox

Andrew Fox
/Ebben a globál kalandban a rossz vér predek és az idegenek az ellenség. Az emberekkel most amolyan fegyver szünet féle van. Persze ha ők támadnak akkor viszonozni lehet.../
A három legmagasabb fát szemelték ki a Yautják. A 'mberek egy előretolt tábor kiépítésén munkálkodtak, nem lehettek többen egy tucatnál. 'mberi kütyük, gépek és persze fegyverzetek amiket magukkal hoztak. Kraug'na a tájat is szemre vette nem csak a kiépülő tábort, és látásmód váltásának köszönhetően egy egész falka savvérűt vélt felfedezni. Társait azonnal értesítette, hogy készüljenek egy esetleges támadásra, bár a démonokon látszik, hogy az emberek miatt jöttek. Egyre csak közeledtek és a munka közepette a tucatnyi katona még mit sem sejtett. Kraug'na elég magasan van, hogy szemmel követhesse a bekövetkezendő támadást, de résen kell lennie.


_________________
Fegyverhasználat  Kétkezes harc II  Mérnök   Közelharci fegyverek  Közelharc2  Repülési engedélyI

23Törött Agyar sírhelye Empty Re: Törött Agyar sírhelye on Szomb. Nov. 30, 2013 12:09 am

Kraug' na

Kraug' na
Kinézzük magunknak a három legmagasabb fát és kényelmesen elhelyezkedünk rajtuk. A puhahúsuak egy tábor felállításán dolgoznak, ha jól számolom kb. 12-en vannak. Míg társaim a puhahúsuak felszereléseit vizsglják, én a tájat is szemügyre veszem. Látásmódot váltva egy falka savvérűt vedezek fel, akik egyenesen az 'mberek felé tartanak! Azonnal jelzek társaimnak, hogy legyenek készenlétban:
-Készüljetek egy esetleges támadásra! Viszont szerintem még ne támadjunk, csak ha nagyon elfajulna a helyzet.

//megvárom, hogy a várakozásról mi a véleménye Basil'isk-nek ill. Tha'loc-nak//

24Törött Agyar sírhelye Empty Re: Törött Agyar sírhelye on Hétf. Dec. 02, 2013 9:33 am

Basil'isk

Basil'isk
- Rendben. - mondtam Kraug'na-nak, miközben az egyik magas fáról vizsgálom az emberek felszerelését. - Ha az emberek minket támadnak, akkor viszonoznunk kell. Bár most nem tudom, hogy a mieink miért nem támadnak emberekre. Lehet, hogy ideiglenesen tűzszünet van a felek között, lehet, hogy más okból nem támadnak ránk. De egy biztos, ha ránk mernek támadni, akkor én viszonozni fogom.
Kraug'na felé néztem, aki a tájat fürkészte és a tekintete megakadt egy ponton. Én is arra a helyre figyeltem, ahová ő. Átváltottam a látásmódot, majd észrevettem a savvérű falkát.
- Jönnek a dögök! - mondtam, miközben a fegyveremet készenlétbe helyeztem. - Csak akkor támadjunk, ha tényleg elfajulna a helyzet. Addig várjunk és figyeljünk tovább.

25Törött Agyar sírhelye Empty Re: Törött Agyar sírhelye on Hétf. Dec. 02, 2013 10:24 am

Kraug' na

Kraug' na
Basil'isk is egyet ért abban, hogy még várjunk, és ne támadjunk, csak ha elfajuln a helyzet. Basil'isk észreveszi, hogy a tájat fürkészem, és a szemem megakadt egy ponton. Ő is oda néz:
-Nem látok semmit. Mit kéne látnom?
-Kapcsolj EM-re.- mondom neki. Ekkor ő is észre veszi a savvérű falkát! Készenlétbe helyezzük fegyvereinket és feszülten várunk!

26Törött Agyar sírhelye Empty Re: Törött Agyar sírhelye on Hétf. Dec. 02, 2013 11:49 am

Basil'isk

Basil'isk
//Majd a mesélő után írj XD//

27Törött Agyar sírhelye Empty Re: Törött Agyar sírhelye on Hétf. Dec. 02, 2013 5:37 pm

Andrew Fox

Andrew Fox
A Yautják türelme határtalan ami érthető, hisz egy igazi vadász számára ez elengedhetetlen. A 'mberek már felállították robot vezérlésű fegyvereik egy részét is és a programozását is épp, hogy befejezték az UA 571-es csövei szikrákat szórva tüzeltek. A katonák még tényleges célpontot nem láttak, de hallották az idegenek haláltusájának hangját. Aztán pár pillanat múlva elszabadult a pokol. A savvérűek egyszerűen beugrottak a katonák védelmi vonala mögé és a közelharc kezdetét vette. Savas és vörös vér terítette be a földet és testrészek repültek. Néhány arctámadó is megjelent, de csak egynek sikerült gazdatestet találnia eddig. Thla'loc közös megegyezésen visszaindult Törött Agyar sírhelyéhez, hogy jelentse az eddigi felmért helyzetet. Kraug'na és Basil'isk a végkifejletet fürkészte tovább, de hamar ők is veszélybe kerültek. A 'mberek nem vettek róluk tudomást, de egy egy savvérű vészesen gyorsan kapaszkodott fel a fára az irányukba. Nyálkával megtelt pofájukban fémes fogaikat csattogtatták és támadni készültek.


_________________
Fegyverhasználat  Kétkezes harc II  Mérnök   Közelharci fegyverek  Közelharc2  Repülési engedélyI

28Törött Agyar sírhelye Empty Re: Törött Agyar sírhelye on Kedd Dec. 03, 2013 9:32 am

Basil'isk

Basil'isk
Az emberek készenlétbe helyezték automata fegyvereiket és azok lőni kezdtek a savvérűek felé. Néhányat sikerült eltalálniuk, ám néhány savvérű áttörte az emberek védvonalát. Néhány arctámadó is jött, de azok közül eddig csak egy talált magának megfelelő gazdatestet. Közös megegyezés után Thla'locra hárult a feladat, hogy visszamenjen a sírhoz és jelentsen Éjpengének vagy egy másik vezérnek, ha Éjpenge már nincs ott. Én és Kraug'na a fáról figyeltük a csatát, ám azonban egy-két savvérű észrevett minket és kezdett felmászni a fára. ,,Már kevés penge maradt a fegyveremben." gondoltam, miközben gyorsan előkészítettem a pengekilövőt. ,,Ha két pengéből egy éppen fejbe találja, akkor megmenekültem." Mivel kevés pengém maradt (kb. 8-10 db), így a készenlétbe helyezett kilövőt lefelé tartottam, az éppen felém mászó savvérű felé, kilőttem egy pengét. Ha nem találja el, akkor még egyet kilövök.

29Törött Agyar sírhelye Empty Re: Törött Agyar sírhelye on Csüt. Dec. 05, 2013 6:54 pm

Kraug' na

Kraug' na
Ahogy a tájat fürkészem, tekintetem azonnal visszaugrik az 'mberek táborára, ugyanis automata fegyvereik tüzelni kezdtek! -Odaértek.- súgom társaimnak. Thla'loc felajánlja, hogy vissza megy a sírhoz jelenteni az eddig történteket. Basil'isk-el egyetértünk és Thla'loc elindul. Nem sokáig kísérjük figyelmünkel, mert a savvérűek sziszegése vészjóslóan közeledik. Először a puhahúsuak táborára tekintek, ahol reménytelen csata zajlik, ugyanis a savvérűek áttörték a védelmi vonalat! Aztán meglátom: pár savas egyenesen felénk kúszik a fákon! Én azonnal előkapom Bakuubomat és izmaimat megfeszítve várok! Basil'isk kijelenti, hogy fegyverében már kevész a muníció, ezért pengekilövőit készíti elő. Az egyik savas már szinte egy ugrásnyira van társamtól amikor az kilövi első pengéjét! Szinte lélegzet visszafojtva várjuk, hogy eltalálja, avagy nem. Én magasabban vagyok, de amikor lenézek látom, hogy az én fámon mászó dög is egyre közelebb van, ezért egy határozott mozdulattal lefelé szúrok a lándzsámmal!

30Törött Agyar sírhelye Empty Re: Törött Agyar sírhelye on Vas. Dec. 08, 2013 5:10 pm

Andrew Fox

Andrew Fox
A katonák észre sem vették azt a két idegent akik a vadászokat szemelték ki. Egyenletes tempóban vették a fa akadályait vészesen közeledve a Yautják felé. Basil'isk pengekilövője egyszer sült el, amitől a prédája lezuhant a fáról. Kraug'na kivárta a megfelelő pillanatot. Leggugolt és döfött, mielőtt a savvérű kinyújthatta volna karmait.
Egy pillanatra mind két vadász újra felmérhette a terepet. Az emberek még kitartanak, de társuk Thla'loc váll lövege áttörte a csata káoszát. Megtámadták a savvérűek négy csontvázszerű test zárta körbe Thla'loc-ot . A katonák szerencsére saját gondjukkal voltak elfoglalva.


_________________
Fegyverhasználat  Kétkezes harc II  Mérnök   Közelharci fegyverek  Közelharc2  Repülési engedélyI

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [1 / 2 oldal]

Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.