You are not connected. Please login or register

1 Messages from 1 on 1
 1. Zúzó
  Csüt. Jan. 10, 2013 5:13 pm
  Message by Zúzó - Pályázat

  Itt van hisz kérted, még nem teljes!


  PvP Pályázat

  Elsőnek kezdenék azzal hogy mit jelent nekem az hogy PvP:

  A PvP jelentése Player versus Player azaz játok játékos elleni harc, de ez egy FRPG-ben mást jelent, mint egy FPS-ben vagy Tps-ben, hisz itt a reflexek helyett inkább az elmék csatáznak egymással. Mint az lejjebb is leírom, én annak vagyok a híve hogy az egyik játékos se lássa a másik posztját így tényleg az elmék csatáját látjuk és nem azt hogy kit tud úgy csalni hogy az ne vegye észre a mesélő.  Gondolataimat pontokba szedtem:

  1. Én annak az ötletnek vagyok híve, hogy PvP-ben ne lássák a küzdő felek a másik reagját. Ezt úgy lehetne megoldani, hogy az adott témának jelszava lenne s ezt csak a km meg a moderátorok adminok tudhatnák meg persze az a játékos, akinek az a témája. A KM csak az írná le 1-1 játékosnak hogy ő mit lát, hall érzékel, stb. Persze ha ez nem lehetne megoldani ebben a fórumban, akkor ez a pont lényegtelen. Ezt a rendszert eddig csak egy proboards alapú oldalon láttam, de ott működött.

  2. Szerintem nem csak egyfajta PvP játéklehetőség lehetne, leírnám pár ötletemet:

  1.Sima kis területen játszódó csata csapdák és segédeszközök nélkül. Itt csak az áll a játékos rendelkezésére, amit magával hozott. ( A realitás keretein belül)

  2. Ugyanaz, mint a fenti csak csapdákkal, ill. segítségekkel (pl.lőszer stb.)

  3.Egy nagyobb terület amin a játékosoknak egyre nehezebb a dolguk. Pl. Egy városban pred vs ember a lövöldözést meghallják (ha van) és kihívják a rendőrséget vagy egy beavatási piramisban egyre veszélyesebb állatok szabadulnak el az idő múlásával. Pl. Az elején nagymacskák. de ha nagyon elhúzódik a csata, akkor akár egy ghoul is.( Itt az nyer aki tovább túléli.)

  4. Nagy terület ellátmánnyal és csapdákkal ezt nem kell részletezni.

  5.Időre menő játék. Pl. Egy épületben vagyok és mindegyikőtöknél megvan az itt lévő bomba kódja ez X (Megbeszélt) idő múlva robban. A győzelemhez túl is kell élni a dolgot. Ha mindkét játékos túléli a bomba robbanásáig, akkor döntetlen.

  3. A játékosnak legalább a kalandmesternek jelezni kellene, hogy milyen felszerelése van, aki mégis előhúz a nadrágjából egy rakétavetőt az automatikusan veszít. Ha bannolják egyik játékost, akkor a megmaradt játékos nyer.

  4. Ha valaki vállal egy PvP-t az becsülettel játssza végig, mert ha nem ír mondjuk 1 hétig, akkor veszít. (Persze ha jelzi az más eset.)


  5. Szerintem van létjogosultsága annak is hogy csapatok küzdjenek meg egymással de a csapatokban csak azonos besorolásúak lehetnének. Tehát egy predátorok közt élő ember perdátornak számít, de egy spears lehet akár az alienkkel is csak be lehessen mesélni.
W.B.
W.B.
W.B. friends
W.B. has no friends yet