Csaj szimpla kèpet pl amit majd fel szeretnék kalandba tölteni, ha majd mesèlek egyszer... Vagy bármilyen kèp amit közlèskènt raknèk fel. Szal nem az oldalról lenne kèp.
Belépés
Latest topics
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég
Nincs
A legtöbb felhasználó (15 fő) Szer. Nov. 07, 2012 5:45 pm-kor volt itt.
Nincs
A legtöbb felhasználó (15 fő) Szer. Nov. 07, 2012 5:45 pm-kor volt itt.
Linkek
Chat Box
242
Re: Általános társalgó on Vas. Okt. 23, 2016 7:24 pm
Préda írta:Csaj szimpla kèpet pl amit majd fel szeretnék kalandba tölteni, ha majd mesèlek egyszer... Vagy bármilyen kèp amit közlèskènt raknèk fel. Szal nem az oldalról lenne kèp.
Mint eddig, a hozzászólás írás eszköztárában van.
- Kód:
[img]képlink[/img]
243
Re: Általános társalgó on Vas. Dec. 18, 2016 9:57 am
Tsá. Borgia meghalt? Vagy mi a helyzet? A kalandot folytatnám v akkor szóljon h jegeljük... Előre is bon nadal.
244
Re: Általános társalgó on Kedd Dec. 20, 2016 9:18 pm
Bakker, nem vettem észre, hogy írtál. A késleltetés miatt kárpótlásul eltehetsz 5SP-t.Pár perc múlva kész a poszt.

245
Re: Általános társalgó on Vas. Márc. 05, 2017 10:27 pm
Bocs, de most csak Prédának ért véget a kaland vagy közös, mert a predes résznél csatlakozott a kalandba, ami azzal végződött hogy az egyik pred elhagyta a bolygót.
246
Re: Általános társalgó on Kedd Márc. 07, 2017 12:42 am
A kaland neked is véget ért, 15 SP-t és 1 pempőt kapsz. Jelenleg szabadon választhatsz kaland helyet Új Japánon.

247
Re: Általános társalgó on Kedd Márc. 07, 2017 3:45 pm
Ok, nemsokára frissítem a karakterlapomat és írok majd valahova Új Japánon-n belül. Előbb kiment a netem és nem tudtam válaszolni itt.
248
Re: Általános társalgó on Pént. Márc. 10, 2017 7:47 pm
Pempő és 15 SP hozzáadva ahhoz az 1 SP-hez, ami maradt az előző vásárlásomból. Így van 16 SP-m és hamarosan lesz új képesség is, csak akkor még egy kalandot kell teljesítenem, úgyhogy írok valahová.
249
Re: Általános társalgó on Hétf. Márc. 13, 2017 10:47 am
Hali szóljatok ha be lehet szállni! Majd posztolok, ha rábólintottatok. Hali.
250
Re: Általános társalgó on Hétf. Márc. 13, 2017 10:48 am
ja meg a KKKKK besorolásnál kiválasztottam a kaptárőrt. A képét hogy tudom beszúrni? Min belül és hogy valaki részletesen írja már le köszi...
251
Re: Általános társalgó on Hétf. Márc. 13, 2017 12:07 pm
Jelenlegi kalandom, a te fészkes kalandoddal párhuzamosan fut. Röviden előtted vagyok a fészekben, amikor a királynő vs MAX bunyó zajlik.
252
Re: Általános társalgó on Kedd Márc. 14, 2017 10:57 pm
Új Japán bármely területén mehet a kövi kaland, ahol majd létrejön az új fészek. Főadmin urat meg le kellene fizetni, hogy az Erdő kalandot indítsa újra, mert mindketten, illetve az én alien karakterem is ott van.

253
Re: Általános társalgó on Szer. Márc. 15, 2017 12:29 pm
Préda írta:ja meg a KKKKK besorolásnál kiválasztottam a kaptárőrt. A képét hogy tudom beszúrni? Min belül és hogy valaki részletesen írja már le köszi...
Beállítottam.
254
Re: Általános társalgó on Szer. Márc. 15, 2017 7:29 pm
Köszönöm a közreműködést W.B. Kalanddal kapcsolatban. Megvárom Koncolót, hogy befejezze ne legyen csúszás. Ha lesz kihírdetett xeno kaland írok. Ám minden nap fel nézek az oldalra és jó látni, hogy megint van mozgás. Hali all!
255
Re: Általános társalgó on Szer. Márc. 15, 2017 8:39 pm
Elvben hőn imádott adminunk azért nem ír az Erdős kalandra, mert neked is kellene posztolni. Persze csak kifogást keresd, hogy ne kelljen írnia, igaz W.B.?

256
Re: Általános társalgó on Szer. Márc. 15, 2017 10:03 pm
Johny Borgia írta:Elvben hőn imádott adminunk azért nem ír az Erdős kalandra, mert neked is kellene posztolni. Persze csak kifogást keresd, hogy ne kelljen írnia, igaz W.B.?

257
Re: Általános társalgó on Pént. Márc. 17, 2017 4:51 pm
Amúgy Préda, írnod kéne új japán erdőkbe.
258
Re: Általános társalgó on Szomb. Márc. 18, 2017 8:06 am
Oksa, de előzményt hol találok? Most néztem 2015 poszt az uccsó.
259
Re: Általános társalgó on Vas. Márc. 19, 2017 11:31 am
Préda, fészen fent vagy?
260
Re: Általános társalgó on Vas. Márc. 19, 2017 11:27 pm
Holnap írok erdőbe! Most viszont lépnem kell, mert holnap munka van (4 óra az üzemben), majd ha hazaértem, tényleg írok.
Meg bocs hogy pénteken-szombaton nem voltam, bratyónál voltam Újbudán és ő nem engedi hogy a gépén feljöjjek az oldalra.
Lehet hogy a fészek kaland vége kicsit csúszni fog a hiányzás miatt, de megpróbálom holnaptól behozni a lemaradást.
Meg bocs hogy pénteken-szombaton nem voltam, bratyónál voltam Újbudán és ő nem engedi hogy a gépén feljöjjek az oldalra.
Lehet hogy a fészek kaland vége kicsit csúszni fog a hiányzás miatt, de megpróbálom holnaptól behozni a lemaradást.
261
Re: Általános társalgó on Szer. Márc. 22, 2017 9:26 pm
Próba dobókocka.
262
Re: Általános társalgó on Szer. Márc. 22, 2017 9:26 pm
The member 'W.B.' has done the following action : Dobókocka
'Dobókocka' :
Result : 6
'Dobókocka' :

Result : 6
263
Re: Általános társalgó on Szer. Márc. 22, 2017 9:50 pm
The member 'W.B.' has done the following action : Dobókocka
'Dobókocka' :
Result : 5
'Dobókocka' :

Result : 5
264
Re: Általános társalgó on Szer. Márc. 22, 2017 9:51 pm
Oké, akkor a poszt szerkesztést kell figyelni.
265
Re: Általános társalgó on Szomb. Márc. 25, 2017 8:15 pm
Préda írta:Hali szóljatok ha be lehet szállni! Majd posztolok, ha rábólintottatok. Hali.
A fészek kiürítése véget ért, a királynő tojás nálam van. Nyugodtan jöhetsz a fészek alapításos kaland lejátszására, de a Bug-Maneket ne bántsd. De hol legyen a kaland? Olyan helyet kell választani, ahová még nem írtak vagy valakit meg kell kérni pluszba, hogy Új Japánon belül hozzon létre egy új topikot.
Te mit gondolsz, hová írjunk vagy mi legyen?
266
Re: Általános társalgó on Szomb. Márc. 25, 2017 11:34 pm
Tudok új topikot létrehozni, így bárhol lehet a kaland, leszámítva a fővárost, az az utolsó kaland helye.

267
Re: Általános társalgó on Vas. Márc. 26, 2017 2:59 pm
Én is mondtam, hogy nem a városba. Ja, egyből betámadni a várost majdnem 10 aliennel és néhány Bug-Manel, öngyilkosság.
Meg ha Préda nem ír, akkor NPC lesz, amíg nem nyom hsz-t.
Meg ha Préda nem ír, akkor NPC lesz, amíg nem nyom hsz-t.
268
Re: Általános társalgó on Vas. Márc. 26, 2017 5:16 pm
A város nem akkora hülyeség a bugmanekkel.
Mennyire járőröznek a csatornákban? Mennyi hajléktalan van? Milyen éjjel a közvilágítás? Vannak drogosok? stb...
Mennyire járőröznek a csatornákban? Mennyi hajléktalan van? Milyen éjjel a közvilágítás? Vannak drogosok? stb...
269
Re: Általános társalgó on Vas. Márc. 26, 2017 5:51 pm
Akk nem szóltam.
Rátok bízom, hogy hol legyen a fészekalapítós kaland.
Rátok bízom, hogy hol legyen a fészekalapítós kaland.
270
Re: Általános társalgó on Vas. Márc. 26, 2017 8:08 pm
Ha Préda 2 nap múlva sem reagál, akkor megkezdődik a kaland, ez esetben a városban.

Similar topics