Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Latest topics
» Utcák
Szer. Május 09, 2018 8:03 am by Joe Johnson

» Aurora
Pént. Május 04, 2018 5:51 pm by B.J. Wolf

» Kérdések, ötletek
Csüt. Május 03, 2018 7:42 pm by George Crysmann

» Inaktív
Szer. Ápr. 25, 2018 11:04 am by Joe Johnson

» Általános társalgó
Vas. Ápr. 22, 2018 10:04 am by Joe Johnson

» USS Firenze
Hétf. Szept. 25, 2017 12:23 am by Johny Borgia

» Víztisztító telep
Hétf. Szept. 25, 2017 12:09 am by Johny Borgia

» U.P.19-3 as
Szomb. Szept. 09, 2017 10:49 pm by Johny Borgia

» Karakterlap sablon, aláírás sablon
Kedd Aug. 01, 2017 5:30 pm by W.B.

» W.B.
Kedd Aug. 01, 2017 4:01 pm by W.B.

Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (15 fő) Szer. Nov. 07, 2012 5:45 pm-kor volt itt.
Linkek

free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
Chat Box

You are not connected. Please login or register

 » Helyszínek » Blior » Szavanna

Szavanna

Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next

Go down  Üzenet [1 / 3 oldal]

1 Szavanna on Szomb. Aug. 13, 2011 1:58 pm

avpwar

avatar
Admin
Nyílt legelő, sok nagy termetű növényevő található itt, na meg a rájuk vadászó ragadozó bestiák.

Felhasználó profiljának megtekintése http://avpwar.hungarianforum.com

2 Re: Szavanna on Pént. Dec. 23, 2011 10:40 pm

Sétálgat a nyílt legelőn. A növényevőket figyeli. Ide mindig jönnek ragadozók, hogy levadásszák a növényevőket. És Riak'ja lesz az, aki most ezekre a ragadozókra fog vadászni. Legyen az bármilyen ragadozó, ő le vadássza. Legalábbis így határozta el magát. Erősen süt a nap, de már lemenőben van. Pár óra és sötét lesz, vélhetőleg ekkor jön majd elő a zsákmány...

Felhasználó profiljának megtekintése

3 Re: Szavanna on Pént. Dec. 23, 2011 11:35 pm

Már az alkonyat előtt nyomra bukkant a vadász. Egy kisebb majomkenyérfa liget felől erős dögszag érkezett. Riak'ja kicsit közelebb ment, hogy lássa mi az. Egy legyekkel körülzsongott tetem hevert a földön, talán zebra vagyantilop, esetleg a kettő keveréke lehetett, de ebből a távolságból pontosan megállapítani nem tudta, mivel már majdnem csontig csupaszították a húsevők.

Felhasználó profiljának megtekintése

4 Re: Szavanna on Pént. Dec. 23, 2011 11:44 pm

Erős dögszagra lett figyelmes. A szag irányába fordult, ami kisebb majomkenyérfa ligetből érkezett. Közelebb ment, de még így sem tudta megállapítani hogy milyen állat hever a földön. Körbe pillantott. Nem látni sehol sem ragadozót, egyenlőre. Bár ez is csak felszínes körültekintés volt, gyorsan futotta át a terepet. Az sem lepné meg, ha a szeme átsiklott volna egy ragadozó fölött. Még közelebb ment a döghöz.

Felhasználó profiljának megtekintése

5 Re: Szavanna on Pént. Dec. 23, 2011 11:54 pm

Riak' ja egészen közel ment a tetemhez, s már a legyek zúgását is hallotta. De valami más hang is belevegyült a rovarzajba. Mintha valaki nevetett volna. A kacagó hang megismétlődött, egy másik irányból is. Valakik, vagy valamik kinevették a halált. A nap időközben már majdnem alábukott, s a narancsfényű látóhatár peremén egy sziluett bontakozott ki. A fekete árnyalak négylábúnak tűnt, nem volt túl nagy, egy méter magas sem lehetett. Kacagó hangot hallatott ez is.

Felhasználó profiljának megtekintése

6 Re: Szavanna on Szomb. Dec. 24, 2011 12:12 am

Egészen közel ment a tetemhez. Nevetés hallatszott több irányból is. A nap már majdnem eltűnt, sötétedett. Bekapcsolta a hő látást (az amelyikkel az élőlényeket látja). Egy méternél alacsonyabb volt a lény, ami a nevetéshez hasonló hangot hallatta. Bizonyára dögevő. Riak'ja most még egy hangyát is képes lenne levadászni, elvégre ezért jött. Elővette a Bakuub -ot és készen állt a lények megölésére.

//Megyek lefekszem, már alig tudom nyitva tartani a szemem. Te azért nyugodtan írj válasz, reggel úgy is feljövök még. És köszi.//

Felhasználó profiljának megtekintése

7 Re: Szavanna on Szomb. Dec. 24, 2011 12:42 am

//Jó éjt, na meg Boldog Karácsonyt! Smile //

A ragadozó felkészült a harcra, mely hamarosan meg is kezdődött. A nap utolsó sugarai még láthatták, ahogy az egyik lény ráveti magát a yautjára. A hatvan kilogrammos jószág egy jól megtermett embert is ledöntött volna a lábáról, ám a mázsás súlyú vadászról lepattant, igaz a váratlan támadással sikerült fellöknie. Amaz gyakorlott harcosként egyből talpra szökkent, ám ekkora körbevették támadói. Öt foltos hiéna kacagott rá, s nem úgy néztek ki, mint akik megrémültek Riak'jától. Éhesek voltak, s elszántak, az izmos ragadozó pedig jobb falatnak tűnt a rothadó csontoknál.

A hiénáról bővebben itt olvashatsz.

Felhasználó profiljának megtekintése

8 Re: Szavanna on Szomb. Dec. 24, 2011 9:50 am

Az egyik hiéna rávetette magát, ám könnyedsége miatt lepattant róla. Mégis sikerült fellöknie, de hamar felállt. Körbevette öt hiéna. Elszántnak tűntek, és mivel csapatban voltak, vélhetőleg egyszerre fognak támadni. Riak'ja felkészült, Bakuub -ját megfogta és belevágta az egyik hiénába. Úgy döntött a csuklópengéivel harcol. (mindkét kezén van)
- M-di H'dlak. M-di H'chak. (Nincs félelem. Nincs kegyelem.) -mondta maga elé.

Felhasználó profiljának megtekintése

9 Re: Szavanna on Szomb. Dec. 24, 2011 6:36 pm

Riak' ja lándzsája felnyársalta az egyik állatot, aminek kacagása vinnyogásba és nyüszítésbe váltott át. Ez volt az olaj a tűzre. A fák közül egyre több foltos hiéna bukkant elő, a haldokló, földhöz szögezett példányt nem számítva nyolc. Az egész falka jelen volt, hímek, és a termetes nőstények egyaránt. Éhesek voltak, talán a kölykeit is etetni kellett, így veszteni való és félelem nélkül támadtak. Egy kisebb hím kezdte az összehangolt akciót. Hátulról vetette rá magát a ragadozóra. Amaz megpördült, s egy határozott csapással még a levegőben a húsába vágott. Ám eközben egy másik egyed is felugrott, s jobb karjára harapott. Szerencsére a pengék tokja megvédte a vadászt az amúgy csonttörő állkapcsok szorításától. Miközben a hiéna morogva csüngött a yautja karján, a többiek átmenetileg visszavonultak, kivéve három nőstényt. A hímeknél nagyobb, s erősebb egyedek három irányból közelítettek, a földhöz lapulva, vicsorítva, ugrásra készen. Riak' ja hátrébb lépett, s valamiben megakadt a lába. Mögötte ott feküdt az utolsókat rúgó állat, testében a bakuubbal.

Felhasználó profiljának megtekintése

10 Re: Szavanna on Vas. Dec. 25, 2011 10:55 am

Miután a bakuub -ot beleszúrta az egyik hiénába a többi akcióba lépett, sőt még többen jöttek. Egy felé ugrott, de azt még a levegőből leszúrta. Egy másik is ráugrott, ami a jobb karjába kapaszkodott. Szerencsére a pengék tokját fogja erős állkapcsával. Erre három termetes nőstény hiénát kivéve vissza vonultak. Hátrébb ment, de ekkor a halott hiénába beleütközött a lába, benne volt a bakuub. Kirántotta a halott hiéna testéből és azt amelyik a karját fogta leszúrta, majd kihúzta az állatból. A másik három hiéna felé fordult.

Felhasználó profiljának megtekintése

11 Re: Szavanna on Hétf. Dec. 26, 2011 2:36 am

A hiénák egy darabig kivártak, majd a yautjával szemben álló két nőstény egyszerre, két oldalról vetődött a ragadozóra. Fogaik csikorogva csúsztak le a kemény alkarvédőkről. Ám közben a hátul levő példány is nekilendült, Riak' ja belső combjába mart, kicsivel a térde fölött, ott ahol nem védte páncél. Bár megtehette volna, nem okozott súlyosabb sérülést. Az állatok csak incselkedtek a vadásszal. A támadás után újra az eredeti felállásba rendeződtek, háromszöget alkotva körbevették a harcost. A hímek továbbra is csak figyeltek, s az erős nőstényekre bízták a piszkos munkát.

Felhasználó profiljának megtekintése

12 Re: Szavanna on Hétf. Dec. 26, 2011 9:35 am

Ki vártak, majd két nőstény szemből ugrott. A harmadik meg hátulról a lábába harapott. Utána vissza álltak az eredeti felállásba. Riak'ja aktiválta a váll-löveget, becélzott egy nőstényt és még mielőtt lőtt volna egy másikba bele szúrta a bakuub -ot. Rögtön ezután sült el a váll-löveg. Elővette csuklópengéit, és a harmadik felé fordult.
M-di H'chak. (Nincs kegyelem.) -gondolta magában.

Felhasználó profiljának megtekintése

13 Re: Szavanna on Kedd Dec. 27, 2011 6:53 pm

A leszúrt állat halkan vinnyogott, majd kimúlt. Közben társát egy plazmalövedék szétrobbantotta, miáltal az is jobb létre szenderült. A harmadik nőstény egyenesen a ragadozóra vicsorgott, majd ugatásszerű hangot hallatott. A hímek szinte egyszerre ugrottak rá a yautjára, s a földre döntötték. A nőstény ráugrott Riak'ja mellkasára, s apró szemeit le sem vette a vadász torkáról. A falka többi tagja meghátrált, ahogy a nőstény a ragadozó nyaka felé lépkedett, annak izmos felsőtestén.

Felhasználó profiljának megtekintése

14 Re: Szavanna on Kedd Dec. 27, 2011 10:33 pm

A háromból két nőstény halott. A hímek egyszerre ráugrottak és a földre döntötték, majd mikor a nőstény ráugrott a mellkasára meghátráltak. A nőstény lesem véve szemét Riak'ja torkáról lépdelt a nyaka felé. Megvárta míg közelebb jön, majd két oldalról belevágta a hiéna nyakába és mellkasába a csukló pengéit. Megforgatta testében és kihúzta.

Felhasználó profiljának megtekintése

15 Re: Szavanna on Szer. Dec. 28, 2011 1:46 am

Riak'ja megölte a nőstényt, s ezzel a harc véget is ért. A megtépázott falka visszavonult, s a vadász kedvére válogathatott, mely trófeát tartja meg. Időközben teljesen besötétedett, bár ez a ragadozót nem igazán érintette. A hőmérséklet egy csapásra leesett, de elviselhető maradt. A szavanna átalakult, a kövek alól kígyók kúsztak elő, s más éjszakai állatok.

Felhasználó profiljának megtekintése

16 Re: Szavanna on Szer. Dec. 28, 2011 10:17 am

A nőstény megölése után a többi hiéna elment. Lelökte magáról a nőstény
élettelen testét. Felkelt a földről, és magához vette a trófeáját. Az
utolsó nőstényt választotta, mondván: Ő bírta tovább a harcot. Időközben
a nap végleg eltűnt, a sugaraival együtt. Besötétedett. Előjöttek a
ragadozók, Riak'ja örömére. Kihúzta a bakuub -ját az egyik nőstény
teteméből és eltette. Váll-lövegét deaktiválta. A sötétség nem okozott
gondot, mert be van kapcsolva a hő látás, így láthatja az élőlényeket. A tetemeket ott hagyva ment tovább, sétált a kellemes hőmérsékletű szavannán. És várta a következő áldozatot.

Felhasználó profiljának megtekintése

17 Re: Szavanna on Csüt. Dec. 29, 2011 2:29 am

A prédát kutatva Riak'ja nem várt felfedezést tett. Valami toccsant a lába alatt, s közelebbről megvizsgálva látta, hogy félig alvadt vér az. De nem akármilyen, hanem a yautják zöldesen foszforeszkáló testnedve. A kis tócsából csöppek vezettek egy tövises bokorig, mely alatt egy halott ragadozó feküdt. A holttest már majdnem teljesen kihűlt, több órája itt lehetett, de valamiért a dögevők még nem kezdték meg az elfogyasztását.

Felhasználó profiljának megtekintése

18 Re: Szavanna on Csüt. Dec. 29, 2011 1:06 pm

Ahogy sétált a Szavannán, észre vette hogy valami van a lába alatt. Letekintett, és félig megalvadt Yautja vér volt. A tócsából cseppek vezettek egy tövises bokorig, és ott feküdt egy halott Yautja. Teste már majdnem kihűlt, de a dögevőknek semmi nyoma. Közelebb ment a testhez, és előtte leguggolt. Ragadozóknak, vagy dögevőknek semmi nyoma.
- Érdekes. Ha a tócsánál halt meg, és ide vonszolták, akkor nem vér cseppek hanem vér csík vezetne a bokorig. És akkor talán már el is lenne fogyasztva. De nem ez történt. Itt fekszik a vér tócsa arrébb és a holttestig is csak vér cseppek vezetnek. Érdekes. Nagyon érdekes. -mondta maga elé.

Felhasználó profiljának megtekintése

19 Re: Szavanna on Csüt. Dec. 29, 2011 8:08 pm

Riak'ja nem gondolkodhatott sokáig, s a testet sem vizsgálhatta meg. Hirtelen kék villanást látott a szeme sarkából, majd hallotta a felé zúgó lövedéket. Éppen csak annyi ideje volt, hogy félreugorjon a plazmacsík elől. Nem látta honnan jött, így viszonozni sem tudta, de nem is kellett. A háta mögül újabb lövések érkeztek, de ezek elől nem kellett kitérnie. Nem őt célozták, hanem a támadót. A vadász még látott egy árnyat elsuhanni, majd újra minden elcsendesült.

Felhasználó profiljának megtekintése

20 Re: Szavanna on Csüt. Dec. 29, 2011 9:33 pm

Nem tudta megvizsgálni a testet, mert egy plazma lövedék tartott felé, éppen hogy az utolsó pillanatban elugrott előle. Nem látta, hogy merről és kitől jött. Újabb lövegek jöttek, de ezek már nem felé tartottak. Egy árny suhant el, és minden elcsendesedett. Felkelt a földről, és a környéket vizsgálta.

Felhasználó profiljának megtekintése

21 Re: Szavanna on Csüt. Dec. 29, 2011 9:39 pm

//Nyugodtan írhatsz kicsit részletesebb szándékot is, mert így nehézkes lesz az előrehaladás. Smile //

Riak'ja a terepet pásztázta, s nem messze a hullától meg is látott valamit egy vastag törzsű fa mögött. Éppen csak kilógó hőjel volt az, talán egy végtag, Élőé lehetett, mert magas hőmérsékletett mutatott.

Felhasználó profiljának megtekintése

22 Re: Szavanna on Csüt. Dec. 29, 2011 9:59 pm

Egy vastag törzsű fánál volt egy kilógó hőjel. Elővette a bakuub -ot és a fához közelített. Felkészült arra is, hogy nem egy társa lesz a fa mögött, hanem egy ragadozó akit lefog vadászni. Még akkor is ha csak egy jelentéktelen lény is az. Azért van itt, hogy vadásszon, és vadászni is fog.

/Oké./

Felhasználó profiljának megtekintése

23 Re: Szavanna on Csüt. Dec. 29, 2011 10:14 pm

A ragadozó óvatosan megközelítette a fát, s felkészült a döfésre. Ám nem egy állatot, hanem egy yautját talált ott, aki egyből a vadász torkának szegezte lándzsáját. Riak' ja hasonló képen cselekedett. Végül a földön fekvő harcos eresztette le előbb fegyverét. A vadász ekkor vehette csak alaposan szemügyre. Több sebből vérzett, ám testét, a hullához hasonlóan, vékony, de mély sebek, s hosszú vágások csúfították. Penge végzett a tetemmel, és az öregnek is az ejtette a halálos sebet. A haldokló közelebb intette magához Riak'ját, majd vért köhögve, alig hallható hangon megszólalt.
-A rossz... rosszvér hordozói. -újabb adag zöld testnedvet öklendezett. -Itt vannak... Egyet megöltem, de egy másik... -hörögve nyomkodta az alkari paneljét. -Egy másik rám támadt. Már majdnem legyőzött, de mikor felbukkantál, elrejtőzött. Segíts fel! -a yautja segített neki. -Fog... Fogd a maszkom, -szólt elcsukló hangon, s levette sisakját. -Né.... Nézz... Nézd.... -hangja elhalt, majd feje hátrabicsaklott, s teste elernyedt. Meghalt. Bal karján villogott a computer. Bekapcsolta az önmegsemmisítőt.

Felhasználó profiljának megtekintése

24 Re: Szavanna on Csüt. Dec. 29, 2011 10:36 pm

A fához érve egy Yautja -t pillantott meg aki a torkának szegezte lándzsáját, riak1ja erre az övének. A földön fekvő eresztette le elsőként a lándzsát. Haldoklott. Szavai hallatán Riak'ja szeme felcsillant. Van mit levadásszon. De annak egyáltalán nem örült, hogy két Yautja -t is megöltek. Nem lenne ideje az önmegsemmisítő hatótávjából elfutni, ezért kikapcsolta.
Biztos oka van, hogy bekapcsolta. De én nem adom fel. Kinyírom mindet, és megbosszulom testvéreim halálát. -gondolta magában miközben aktiválta a váll-lövegét. Utána megnézte a halott társa maszkját, mit is kart mutatni neki.

Felhasználó profiljának megtekintése

25 Re: Szavanna on Szomb. Dec. 31, 2011 1:04 am

Bár úgy tűnt kikapcsolta, az alkari panel tovább pittyegett. A folyamat elindult, nem lehetett visszafordítani. Ám a robbanás ereje nem volt mindent elsöprő, a detonációt kis hatótávolságúra állították be, mely így csak alig ötven méteres körzetben tarolt le mindent. Riak' ja természetesen túlélte, sőt, meg sem sérült, mivel sikerült a hatótávolságon kívülre érnie.
A maszkon nem látszott semmi különös, teljesen hétköznapi sisak volt, leszámítva a csata közben szerzett sérüléseket. A vadász próba képen levette sajátját, s az arca elé tartotta ezt. A maszk beépített visszajátszó rendszere automatikusan megmutatta, mit látott gazdája, mielőtt meghalt. Riak'ja először magát látta, az utolsó dolgot, melyet a sisak felvett, majd visszatekerte a felvételt, s bepillantást nyerhetett a legutolsó csatába. A vizoron az a vadász látszódott, akit először megtalált, egyértelműen felismerte a páncéljáról. Halott testvére szemszögéből látta, miként győzi le a rosszvért. A kép hirtelen szemcséssé vált, majd mikor újra kitisztult, Riak'ja egy másik ragadozót látott. Különös, egész testet beborító páncélt viselt, s díszes maszkot. Hosszú, de sima élű ikerpengéi voltak, s egy aránytalanul nagy vállágyúja. Igazán jellegzetes jelenség volt. Az ismeretlen oldalra pillantott, majd eltűnt a képből, s a felvétel semmi újat nem mutatott a továbbiakban, csak a rövid tűzharcot, melybe belekeveredett, s a "találkozást saját magával".

Felhasználó profiljának megtekintése

26 Re: Szavanna on Szomb. Dec. 31, 2011 12:05 pm

Nemtudta deaktiválni az önmegsemmisítőt, de még időben kijutott a hatótávjából. A maszkon kívülről semmi érdekes nem volt, de próbaképp levette a sajátját és arca elé tartotta. a maszk automatikusan visszajátszotta gazdája halála előtti eseményeket. Miután megnézte vissza vette saját maszkját. A felvételen volt egy ismeretlen Yautja, aki megmaradt Riak'ja fejében.
Talán, ő még él. Talán segítségre van szüksége, vagy már ő is halott. Megkeresem, és ha más nem együtt vadászunk. -gondolta. A halott Yautja helyzetét meghatározta, és azt hol állhatott az ismeretlen. Bár ezek csak feltételezett helyek voltak mégis megtudta állapítani merre mehetett az ismeretlen. És elindult abba az irányba. (futva)

Felhasználó profiljának megtekintése

27 Re: Szavanna on Vas. Jan. 01, 2012 2:10 pm

Riak'ja sietősen indult a yautja nyomában, s egy kanyonba jutott. A sziklafalakat kemény vörös kő alkotta, melyre nem hatott a szél eróziója, a víz viszont széles és mély hasadékot vájt a kőzetbe. A hűvös árnyékok közt, a folyó mentén buja növényzet nőtt, és a képen látott yautja nyomai egyenesen ide vezettek. A vájatban már nappal jóval hűvösebb volt, mint a nyílt terepen, így éjjel pedig kifejezetten hideg volt a levegő.


Nappali részlet kanyonról

Felhasználó profiljának megtekintése

28 Re: Szavanna on Vas. Jan. 01, 2012 4:08 pm

Követte az ismeretlen Yautja nyomait, amik egy kanyonba vezették. Hideg volt, vörös sziklafal és annak alján egy folyó amely körül buja növényzet nőtt. További nyomot után kutatott amelyek elárulják merre is mehetett/ment tovább az ismeretlen Yautja.
- Megtalállak, még ha egy Kemény hús gyomrából is kell előkerítselek! -mondta maga elé. Elszánt volt.

Felhasználó profiljának megtekintése

29 Re: Szavanna on Vas. Jan. 01, 2012 7:16 pm

A puha, nedves talajon könnyű volt követni a yautját. Igazán mély lábnyomokat hagyott maga után, melyekből meg lehetett állapítani, hogy nem szandált, hanem valamiféle csizmát visel. A nyomok egy kis vízeséshez vezettek, s az alatta elterülő parányi tavacskánál értek véget. Körben mindenütt fák, s sziklák pihentek, s a terep olyan volt, mintha nem is a száraz szavannán, hanem egy esőerdőben lennének.


Kép a vízesésről

Felhasználó profiljának megtekintése

30 Re: Szavanna on Vas. Jan. 01, 2012 9:01 pm

A nyomok könnyen követhetők voltak. Egy vízeséshez és egy tavacskához vezettek. Minden olyan volt, mintha esőerdőben lenne. A nyomok eltűntek. Riak'ja újabbakat keresett. Már a tavacskába is bele kényszerült, nagyon elszánt volt. Már kezdett ideges lenni amiért nem talál újabb nyomokat.
- Ha nincs több nyom, akkor itt kell legyen. -morogta. Nagyon felmérgesítette magát azon hogy nem talál semmit- Ha továbbra sem találok valamit én megnyúzok valakit! -mondta szinte már üvöltve.

Felhasználó profiljának megtekintése

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [1 / 3 oldal]

Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next

 » Helyszínek » Blior » Szavanna

Similar topics

-

» Gepárdok kódexe

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.