Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Latest topics
» Hiddenlight
Kedd Okt. 02, 2018 2:41 pm by W.B.

» Aurora
Hétf. Okt. 01, 2018 8:32 pm by B.J. Wolf

» Tengerpart
Pént. Szept. 21, 2018 11:26 am by W.B.

» Víztisztító telep
Pént. Szept. 07, 2018 11:57 pm by Johny Borgia

» Fürge Kard Művelet
Csüt. Szept. 06, 2018 9:27 pm by W.B.

» Sziklás fennsík
Hétf. Aug. 20, 2018 11:22 am by W.B.

» USS Firenze
Vas. Aug. 05, 2018 12:42 am by Johny Borgia

» Utcák
Szomb. Aug. 04, 2018 5:17 am by B.J. Wolf

» Nathan T. Drake
Pént. Aug. 03, 2018 10:21 am by Nathan T. Drake

» Nathan T. Drake
Pént. Aug. 03, 2018 1:05 am by Nathan T. Drake

Ki van itt?
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Nincs

[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (15 fő) Szer. Nov. 07, 2012 5:45 pm-kor volt itt.
Linkek

free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
free forum
_______________
Chat Box

You are not connected. Please login or register

Központi kórház

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Go down  Üzenet [2 / 2 oldal]

31 Re: Központi kórház on Hétf. Dec. 07, 2015 8:37 pm

- A pontos szobát nem tudjuk, csak hogy melyik emeleten van, ne izguljon, úgyis megleli. A likvidálni kívánt tábornok képe itt van, a felvételt a CMC-s helyi HQ-ról van. - ezzel a kezedbe nyomnak egy tabletet, amin egy cirka fél perces videó van, ahogy a célpont három emberrel (két férfi és egy nő) fegyverrel a kezükben menekülnek, valahol a katonai űrkikötő egyik folyosóján - A képen látható a fiai is, tudomásunk szerint csempész, jelenleg nem tudjuk a tartózkodási helyét. Mielőtt elmenne, itt ez a pár papír, hamis iratok és látogatási engedély.

A kórház recepciójánál egy nő fogad: - Üdvözlöm! Látogatás lesz ugyebár, a csomagot kérem tegye le a megvilágításhoz. Addig is ideadhatja a papírjait, hogy végezzek vele. Mondja, kit látogat meg?


_________________

Felhasználó profiljának megtekintése

32 Re: Központi kórház on Szomb. Jan. 02, 2016 12:09 pm

Jól megfigyelem a videót, és elraktározom a célpont arcát.
-Remek, köszönöm! - Majd a papírjaimat is átnézem.”Myamoto Musashi százados, hírszerző tiszt.” Szóval egy kém lennék a papírokon? Érdekes… “ “30 éves, japán származású amerikai.” Remek!.
-Akkor megpróbálok valami infót kiszedni belőle a fiáról is… - Majd legyintek a kezemmel, megfogom a dobozt és besétálok a kórházba.
-Üdvözlöm, hölgyem! Miyamoo Musashi százados vagyok. - Lerakom a földre a dobozt - Tessék, itt vannak a papírjaim. - Ezzel átnyújtom neki őket, majd ismét felveszem a dobozt. - A dobozt sajnos nem adhatom át, mivel titkosított katonai dolgok vannak benne. Tudja, nekem is van főnököm, és az volt a parancs, hogy csak az 5. emeleten lévő tisztnek kezébe adhatom a dobozt. Remélem megérti. - Nem szeretek hazudni, de most nem nagyon volt más választás. Persze, közben kevésbé feltűnően fgiyelek a nőre is, nehogy meglepetés érjen, és hívja a rendőrséget, vagy valami hasonló... Mielőtt bejövök, talán jobb lett volna megnézni, hogy mi van a dobozban. Ha megérti,felveszem az irataimat, majd szimplán felmegyek, és benézek a kórteremben, miközben köszönök. A kórtermet jól átnézem, hogy vannak-e kamerák, vagy hasonló dolgok. Persze nem feltűnően, csak körbeforgatom egyszer a fejemet, de az nekem pont elég, hogy jól megfigyeljem a területet.

Felhasználó profiljának megtekintése

33 Re: Központi kórház on Hétf. Jan. 11, 2016 10:46 pm

Gond nélkül haladsz a kijelölt teremhez, ám ott két MP (Millitary Police, katonai rendőr) van, mint őrség. Csupán 4.4 mm-es puha töltényes pisztoly van náluk, 100-as tárral. Ha eltalál, akkor a bemeneti nyílás kicsi, ám a szerveken komoly lyukat tud ütni. Nem haladhatsz át rajtuk, mert kockáztatnád álcád és a csomagod, elterelést kellene csinálni, mondjuk beindítani a tűz/füstjelzőt, vagy valami hasonlót.


_________________

Felhasználó profiljának megtekintése

34 Re: Központi kórház on Szer. Jan. 13, 2016 6:17 pm

Siker! Beengedett! Miután elkezdtem felsétálni, és láttam, hogy az egyik ajtón előtt 2 Rendőr Katona.  Ha jól láttam, csupán csak egy-egy kisebb pisztoly volt náluk. Igen, biztosan az lesz az a szoba. Miután befordultam oda, abba a folyosóba, ahol ők álltak, gondolkodtam, hogy mit kellene csinálni.  Egyszerűen támadjam meg őket? Talán sikerülne is, mivel elég jó kiképzést kaptam, na de.. A kamerák. Hmm, ideje megnézni, hogy mi van a dobozban… Bemegyek a legközelebbi férfi WCbe, akkor is, hogyha  a két “testőr” után van. Próbálok nem rájuk nézni, nehogy feltűnő legyen, hogy mit is akarok. Talán pont ez az, ami miatt gyanús leszek, főleg a doboz miatt. Hogyha sikeresen betudok menni egy WCbe, bemegyek a leközelebbi “leülős” WCbe, majd rázárom az ajtót, és kinyitom a dobozt.. Elsőnek óvatosan, és ha nem megy, egyre durvábban, de azért nem  szeretném összetőrni.

Felhasználó profiljának megtekintése

35 Re: Központi kórház on Szer. Jan. 20, 2016 9:37 pm

A WC-be érve el is foglalod a helyed, bár még két férfi van itt, az egyik éppen kezet most a tükör előtt, a másik meg ép hogy könnyít magán. Elzárkózva a külvilágtól meglesed a csomagot, bár jó ötlet-e egyáltalán egy olyan csomagot felbontani, ami egy likvidálásra ítélt embernek kell odaadni? Mázlid van, nem robban a képedbe, ellenben megláthatsz egy jó 50 cm-es húshéjú tojást, aminek szirmaira érzékelős csipesz volt rakva, nehogy a kis lakó idő előtt kibújon. Az érzékelő elvégezte dolgát, érzékelte az áldozatot, ami elvben a tisztnek kellett volna lennie. A szirmok kezdenek szétnyílni, már kezd is megjelenni az első pár csontujj, aminek tulajdonosa téged fog célba venni.


_________________

Felhasználó profiljának megtekintése

36 Re: Központi kórház on Szomb. Jan. 30, 2016 4:24 pm

Sikeresen bejutottam a WCbe, majd a WC fülkébe is. A dobozt is sikeresen kinyitottam, majd miután megláttam, hogy mi van benne, a szemem egy pillanatra megdermett, majd egy “kurva anyádat” kiséretében visszacsapom a dobozra a tető. Olyan sebességgel, hogy még láttam a kezemet a földön. //Persze nem komolyan… Very Happy // Ha mozogna benne a lény, akkor rádőlök az alkarommal, hogy ne nagyon mozgolódjon a doboz.  A többiek lehet, hogy furán néztek, hogy kurva anyáztam… Kihasználom a környezetemet, majd a mellettem “tronoló” faszihoz odaszólok…
-Te, nincs egy kis WC papirod? - Lehet, hogy nem ez a legjobb módja a dolgok elsimításának, de hirtelen nem jutott más az eszembe… Ha add, akkor megköszönöm.. Ha nem, akkor meg kapja be. De így remélhetöleg nem fogják tudni, hogy miért beszéltem így.  Viszont most, hogy tudom, hogy mi van benne, talán egyszerűbb lesz becsempészni.. TALÁN! Az elég nagy hátrány lehet, hogyha mocórkál ottan. Talán ha beraknám a szellőzőbe és.. Igen, az jó  lenne, csak a szellőző is többirányba fut, szóval nem biztos, hogy oda menne, ahová kell. Még akkor sem, hogyha az ő szobája lesz a legközelebb.  Hiába ösztönlények ezek, és átlátnak a falon, ez még egyszer sem biztos. De ha tényleg az a céluk, hogy a legközelebbibe ültessék bele a leendő savvérűeket, akkor talán odamegy. Oké, tegyük fel, hogy odamegy. Hogyan intézem el, hogy ne vegyenek észre? Se a kamera, se az ember. Na, de ha ezt mégis eltudnám intézni, és berakom a szellőzőbe, mi a biztosíték, hogy nem engem támad meg? Talán, ha úgy rakom be, hogy a doboz zárt része felém legyen. Oké, ez lesz a B terv, mivel eléggé zürős.  Tudod mit? Érdekli a faszomat. Egyszerűn kimegyek, majd körbenézek,majd elkezdek keresni a legközelebi szellőzőt, vagy valami hasonlót, amin be tudom juttatni a dögöt.   Mármint a célpontomhoz a legközelebbit…

Felhasználó profiljának megtekintése

37 Re: Központi kórház on Szer. Feb. 03, 2016 9:35 pm

A doboz szépen mocorog, érzi a gazdatest közelségét és addig nem akar nyugton maradni, amíg el nem végezte a beültetést. A trónoló fazon nem válaszol, dolga végeztével kezet mos és távozik. Egyedül maradtál az állatkáddal. Necces a folyosón végigmenni úgy, hogy a dobozodban állandóan mocorog valami és neked ott kell tartanod a kezed. Ezt észre is veszi egy biztonsági és odamegy hozzád:
- Állatokat tilos behozni, kérem vigye ki, vagy agyja át a megőrzőknek az alsó szinten.


_________________

Felhasználó profiljának megtekintése

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [2 / 2 oldal]

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.